Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

pai hai sa vedem cine poate si cand, eu de exemplu pot pe 15 sau pe 23... ce nu pot sa fac este sa lucrez pe net de acasa, nu ma lasa familionul asa ca prefer sa nu starnesc un scandal... deci ne auzim maine cu lista.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare natiune
robi, l-am vazut pe matei care e un dragalas smecheras si pe voi. n-am stiut ca ti-ai schimbat culoarea, dar iti sade tare bine, eu tot astept pozele de la nunta aia cu rochia misto. ce zici, le vedem si noi?
multa sanatate lui matei
pupici si ne auzim mai mult maine

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Anca, intrebai de osscilo, si eu am vrut sa ii dau lui Andrei, un tubulet pe saptamina in lunile astea reci, dar al meu sot nu e de acord ! Asa ca o sa mergem pe echinaceea, ca ne-am inteles bine cu ea ! Iar Andrei nu merge la gradi, asa ca una din probleme e evitata ! Pupici Biancai !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Alice, de ce nu e de acord sotul cu osscilo la Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneatza
am avut o noapte bleah ptr ca am dormit cu iepurele. au dat cu palux o bucatica de parchet la el in camera si mirosea prea tare ca sa il culc acolo. asa ca l-am culcat in patul nostru. si ma gandesc eu ca desteapta sa nu se trezeasca copilu in patu mare noaptea singur sa se sperie....asa ca sa dormim cu el, nu in sufragerie. maaaareeee gresealaaaa!!!1 s-a foit si chitzait si ne-a altoit pe rand cu toate cele....la 5 era treaz.....ingrozitor. cred ca azi imi trebuie portie dubla de cafea.
Olivia, Anca, Andreea cum ati petrecut in week end?
nu pot sa mai zic nimic la ora asta....mai am nevoie de ceva cafele ca sa ma trezesc.
see ya later :D

edit ca cineva drag ma trase de manecutza sa zic la multi ani pentru Dana-Ema-Speel! sa fii sanatoasa si fericita si baietii sa iti aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, dana!
iti doresc sa ai parte numai de bucurii, sa fii iubita si fericita alaturi de baietii tai!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,plouua,plouaa...
Roberta,sanatate maxima lui Matei,am vizionat pozele pupici pentru pitic si parinti!!!
Roxi, daca te dai cu crema cu ulei cu catina iti trece,Maria cand face cate o vanataie se duce,i-a tubul cu crema, se unge toate si-i trece ca prin minune!!!
Daria,lasa mama copilul sa manance cat vrea si cand vrea si eu cred ca ar trebui sa fi ingrijorata cand nu mananca!!!
Observ ca majoritatea bea lapte si dimineatza si la pranz,prin somn,a mea dimineatza nu bea daca-i treaza iar la pranz nu i-am mai dat demult,asa ca bea doar vreo 300ml seara la culcare!Oare sa incerc si eu sa-i mai dau prin somn,la pranz?
De mancat, mananca binisor zic eu,cam asa:dimineatza o felie de paine cu unt si gem,si un iaurt mic cu 3 biscuiti,la 11 banana,la 13 un castronas cu supa-crema de legume si carnitza,la trezire outz cu piure/snitzel cu cartofi nature/fripturica la gratar cu cartofi prajiti si o piersica,la 18 o banana iar seara de obicei vestitele legume sote cu cascaval si pastramioara iar la culcare lapte cu cereale.Cantitatile difera de la o zi la alta,dupa cheful mandrei.
Cristalina,ehehe,anul trecut ziceam ca o astept pana la 2 ani sa se linisteasca cu somnul,ca asa zic cartile,dimineatza am zis ca prelungesc termenul pana la 3 ani!!
LA MULTI ANI DANA,SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata sper sa va fie !
Io ma simt nashpa tare, de parca cineva m-ar fi batut nonstop toata noaptea, abia ma misc si ma doare in git, fiecare inghititura e un chin, acu-s cu faringosepti si bomboane mentolate, sper sa imi treaca, mi-am facut si un ceai cu multa lamiie !
Mei, io cind am zis sertar cu pufu sa nu ma intelegeti gresit, ca nu am un minimarket acolo, doar citiva biscuiti si doua-trei batoane din acelea milkyway, pe care le mai maninc io dimineata, plus neste piscoturi si o cutie cu sticksuri ! Si le las acolo pentru ca atunci cind mai gatesc in bucatarie, gizmoul sa aiba unde umbla, ca altfel nu ma lasa sa fac nik, se agata de fusta mea si ma trage de mina sa mergem in sufragerie, sa ne jucam cu jucariile !
Dana-Ema-Speel, LA MULTI ANI , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta ! Petrecere frumoasa iti dorim noi toate !
Mei, io m-as intinde paici pe jos, ca taaare rau ma dor toate ! Ma duc sa ma fac ca lucrez, hehehe !
Aaa, si pentru Anca, nu stiu ce are Florin impotriva osscilococcinumului, mi-a explicat el ceva dar io nu am inteles nimik, asa ca am lasat-o balta !
Si va doresc o zi minunata tuturor !hippi]

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Dana!
Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de voinicii tai!

Maria iar s-a trezit in urlete si a vomitat az'noapte.
Dar (ca io de fecare data gasesc explicatii) aseara a vazut salata de rosii si castraveti cu ceapa, facuta ca pentru mine cu ulei si multa sare si am lasat-o sa manance vreo doua-trei linguri de zeama, dupa care i-am luat castronul in urlete...
Si i-am dat suc de pepene rosu...:)...Dupa doua linguri s-a plictisit...
Asa ca io zic ca de la asta a fost...Amestecat cu laptele de seara...

Dar de fiecare data cand face asta parca-mi da cu ciocanul in ceafa! Noroc ca am somn de iepure ca am auzit numai un icnet....Am luat-o sa stea in funduletz ca altfel se ineca...era pe jumatate adormita.

Inainte sa trec pe la servici am fost la vecinii de sub noi sa vedem cand mergem dupa materialele de acoperit blocul.
Si vecinul ma intreaba..."esti pe jumatate olteanca"?! Zic "sunt in intregime, dar de ce!?" "Stii cantecul ala: au plecat olteni la coasa..../ si-au ramas oltencele..."
Auzi frate, ajunsei sa faca misto vecinul de mine...:)...Ma vazu singura cu copil si cu santieru' pe cap si rade de mine...Rusine!

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!
ma inscriu si eu in clubul mamicilor care au dormit rau. am adormit la lia pui in patul de o persoana si m-am trezit la 6 fara un sfert. am dormit pe jumatate de pat si ma simt de parca n-as fi dormit de o saptamana.
ar fi super daca am putea face o petrecere pentru puiuti, fie ca e pe 16, fie ca e pe 23.
va pup si sper sa fie o lista cat mai lunga de petrecareti

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice ia un fervex ca ce zici tu suna a guturai si sa nu te ia mai rau! ai grija de tine...sanatate!
Cristal ce nesimtit ala....nu i-ai zis fro doo?????

Mergi la inceput