Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 4
bidiloi spune:
DAAA! Este Simona Neamtu(actuala Garbarino).
NU-MI VINE SA CRED!
multumesc MULT DE TOT!
TE SARUT SI ITI MULTUMESC INCA O DATA!
Bic spune:
PatriciaR, voiam sa-ti raspund mai demult. Parca tu intrebai de gris. Se cheama semolina, dar daca vrei pentru bebelus, mai bine ii faci tu niste cereale care seamana la consistenta cu grisul.
Dupa metoda din cartea Super Baby Food, eu ii fac mindrei mele cereale din brown rice, millet, oatmeal si mai nou barley. Le macinb in blender si apoi le fierb cu apa. Toate sint din cereale integrale, deci porridg-ul asta e foarte sanatos. Daca vrei amanunte, da-mi un PM.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Ramona J spune:
Eu am gasit grisul clasic, este Cream of Wheat. Dar nu l-as da decit la copii mai mari. Foarte buna varianta lui Bic.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Eu am gasit grisul clasic, este Cream of Wheat. Dar nu l-as da decit la copii mai mari. Foarte buna varianta lui Bic.
Cream of Wheat nu e cu cerealele, ci il gasesti la chestiile pentru prajituri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
la magazinul nostru, cream of wheat e in sectiunea de hot cereal. f sanatos, da' pt bebelusi mai mari (dat fiind potentialul alergen al graului). are gramada de fier si e delicios (mie imi place si acu, batrana)
philip&andreea
copilasi dragalasi
nematics spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
pfiuu, ma bucur ca o nimerii:))
Oana_B
si-nca ce nimereala - global viligi, asha ceva
Oana_B spune:
bre nema, chiar ca global viligi cu netu' asta toata lumea cunoaste pe toata lumea:))) tre' sa ai grija ce pui pe net ca in veci nu mai dispare, daca vine unu' si insista cu sapaturile afla tot:))
Oana_B
sinzi_ana spune:
Daca semonia e gris, atunci tocmai ce m-am facut cu o punga mare de grais sperand ca e malai!!!
Bine macar ca e kosher!!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
madalina78 spune:
hai ca ma bag si eu in vorba : am niste magazine rusesti in zona si gasesti cam tot ce vrei pe gustul nostru( inclusiv produse din republica moldova)- malai, gris, da' semolina aia nu seamana de nici o culoare cu grisul , la mine a sfarsit in gunoi!
pupici