Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Sinzi, daca mai tinminte ceva matematica, ar trebui 750 ml/zi la 15 kg, deci 15 ml. Poti sa-i imparti in 3, adica la 8 ore, dar poti si la 2, adica la 12 ore. Doza pe zi insa trebuie sa fie de 750 mg (15 kg x 50 mg/kgcorp = 750 mg). Hai, ca se pare ca am calculat corect.
Multa sanatate puiutzului!
pai 15 ml pe zi?? Mie mi-a dat 28ml pe zi...14 de 2 ori pe zi...
Uf...grea matematica asta!!!!
Azi noapte iar febra...azi e fericit...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
pisik 4ever spune:
salutici si de la noi!
noi am fost in concediu 2 saptamani, prima in yellowstone si a doua in rocky mountain national park langa denver. am inchiriat un camping car si a fost excelent pentru puiuta, care s-a adaptat rapid si a rezistat s-o trambalam pese tot dupa noi. am aici niste pozici!
... si albastricile lui mami 08.05.05
sinzi_ana spune:
Multumesc mult Simina!!!!
Intre timp si-a revenit..doar mucii se mai tin de capul lui!!! ihihi...
Nu a mai facut febra de un an...si nu prea stiam cum sa actionez...
Philip, in Yellowstone este un vulcan activ? Sau nu am inteles bine???
pisik 4ever spune:
sanzi ana, este vorba de un vulcan noroios. cred ca sunt la fel si la noi in tara, dar eu nu i-am vazut. nu e spectaculos fata de gheizere, dar e interesant de vazut.
... si albastricile lui mami 08.05.05
CRISMIR spune:
PISIK, iar mai inebunit cu pozele...super ...ce frumos a fost,cred ca e minunat acolo...trebuie sa mergem si noi SINZI!!!!
SIMINA chiar ma gandeam la tine zilele astea,oare unde oi fi de nu mai zici nimic?!...si cand colo erai in vacanta,...bine ai revenit!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
Siminaf spune:
Sinziana, ma bucur ca e mai bine. Cam mare doza prescrisa insa. Poate ca totusi a vazut/auscultat mai multe decit mine, pe nv. Din acest motiv nici nu se dau consultatii fara a vedea pacientul.
Amaya, noi stam destul de aproape de Long Beach. Chiar ne place orasul si mai mergem uneori sa ne plimbam pe acolo. Fain.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
PISIK, iar mai inebunit cu pozele...super ...ce frumos a fost,cred ca e minunat acolo...trebuie sa mergem si noi SINZI!!!!
SIMINA chiar ma gandeam la tine zilele astea,oare unde oi fi de nu mai zici nimic?!...si cand colo erai in vacanta,...bine ai revenit!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
Esti o scumpa! Nu am fost in nici o vacanta! Nu am mai avut un concediu de nici un fel de aprox. 3 ani si ceva... Muncim si iar muncim. Nu mai vroiam sa intru pe forum din alte motive decit cele de vacanta.
sinzi_ana spune:
Mirela, mergem mergem!!!!
Simina, are si weezing pe care il tratez cu pufuri......poate de asta ne-a dat antibiotic la litru...
Pisik4ever...hm...am vazut o emisiune pe Discovery cu un vulcan (dar nu noroios) care a erupt anii trecuti si credeam ca e prin zona...trebuie sa vad pe unde era atunci...
Ramona J spune:
Frumoase pozele pisik. Chiar ati avut curaj cu bebe la drum! Felicitari.
The best thing you can do for your children is to love your wife.