Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Corinadana, m-am gindit eu ca poate am explicat aiurea.
Va hotariti voi daca vreti pe 10-15-20 de ani, si in functie de virsta copiilor. Faceti un calcul sa vedeti cam de ce suma ati avea nevoie (ex. cit va costa college education, eventual cit costa sa pay-off mortgage daca e cazul) - asigurarea poate fi pentru 1 milion, doua... de cit reiese ca ar fi nevoie.
Inca o chestie: poate nu e nevoie sa va asigurati amindoi. Adica daca ramii tu singura (sa zicem) gindeste-te daca te descurci financiar. Si invers. Poate unul dintre voi cistiga mult mai mult, in cazul asta el are sigur nevoie de asigurare.
Deci cereti sa vi se calculeze rata la term insurance pentru nr. de ani si suma stabilita. Acelasi lucru faceti si pentru whole life sau universal (cum le-o zice, mai variaza si de la firma la firma).
Daca sa zicem term te costa $20 pe luna si whole life te costa $100. Cel mai bine e sa iei term si sa investesti cei $80 care ramin.
Poate gasesti mai multe pe net, dar din cite imi amintesc eu sint multe fees la banii astia, chiar nu e o investitie buna. Deci asigurarea sa fie asigurare si investitia investitie.
Intreaba ce suma veti primi cind expira polita si cum se impoziteaza, cit va ramine. Apoi vezi ce suma ai obtine in anii astia daca ai investi banii diferit.
Tin minte ca am avut o colega la servici care avea banii in felul asta si se tot chinuia sa iasa din chestia asta. Mi-au cam iesit din minte detaliile, am retinut ca nu e o cale buna de urmat.
Daca nu am explicat clar (se intimpla des) poti sa ma mai intrebi linistita.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Philip ceva de genul asta aveti voi???? PT ca am citit la el ca amelioreaza simptomele de raceala...
http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=247279&deptid=2024&catid=2025&subcatid=2034
http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=294029&deptid=2024&catid=2025&subcatid=2034
noi l-am luat pe asta...e posibil sa faca vreo reactie alergica la el??? PEntru ca aseara cum l-am pus in priza a inceput o criza de tuse...nu s-a oprit decat dupa ce a venit cu noi in pat...nu stiu daca coincidenta...sau de la el...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, Da-le lui David
philip spune:
da, cam asa ceva avem noi, unu' cu cald si unu' cu rece. eu nu cred sa dea alergie, probabil ca se acutizeaza boala. uf, si noi avem muci si ieri mi-au zis ca circula un streptococ si diaree prin gradi. asa ca...sa te tii
philip&andreea
copilasi dragalasi
sinzi_ana spune:
Philip...a dat si diareea peste noi de dimineata......asa ca avem de toate acum...nici nu stiu daca sa il duc la dr sau sa mai astept un pic...
I-am luat de la pedialyte lollypops care hidrateaza...i le dau si ca suc si ca inghetata....
Am luat acum si umidificatorul...sa il pun si ziua? sau doar noaptea???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, Da-le lui David
salomea spune:
Salutare la toate americanele! Ma primiti si pe mine? De pe 16 octombrie ne mutam (eu si sotul) in Redmond, Washington. Mai e cineva pe-acolo?
corinadana spune:
Ramona iti multumesc.
Am o poza minunata cu Raluca mea si cele 51 de miss- uri din fiecare stat al SUA. Nu stiu cum s o atasez.
Azi avem un shooting!!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
philip spune:
sanzi, poti sa-l lasi mereu numai c-o sa se termine mai repede:)of, si diaree, bietii de voi...ma gandesc totusi sa-l lasi numai noaptea, ca ziua merge, se joaca sta in picioare mai mult si respira mai usor. si ca sfat: aici la diaree nu se da nimic, adica n-ai sa primesti nici un medicament de la medic, trebuie insa sa ai grija sa fie hidratat si regime de paine prajita, banane, orez, mar copt, morcov fiert etc. muuuuulta sanatate, ma gandesc oare ce ma asteapta si pe mine we asta...
philip&andreea
patriciaR spune:
Buna,
Multmesc Nematics pentru explicatiile cu flagul.
Inca nu am facut contract cu verizon, dar acum ne si indoim ca mai vrem la ei.
Salomea bine ai venit!
Asa cum zicea Michelle suntem 4 fete care locuim pe aproape.
Daca ai nevoie de indrumari da de stire.
Si noi suntem aici de o luna si ceva, dar am inceput sa invatam cum merg treburile.
Cred ca suntem in aceeasi echipa.
Toate cele bune!