Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Burticoaselor ce faceti toate la gatit spalat etc, nu?

Eu tot la servici nu am mai terminat camera lui bb de aranjat din pacate dar ma duc eu acasa

Doloresssssssssssss unde umbli de nu spui nimic, nu ai terminat la dr inca? Hai la interval cu vesti noi si buneeeee..ca mor de curiozitate, eu pe 12 sept mai merg la dr abia astept

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara!

La mine chiar ca e supeeeer... bebe Rares a crescut intr-o luna ohoho... acum la 31 de sapt. fara o zi are intre 1650 g si 2150 g... cred ca voi naste un grasun de baietel. Daca pana acum o luna era inca in urma cu cresterea acum a luat-o cu o sapt. inainte, deci e bine.
Dilatatie pielocaliceala tot mai are, dar asta nu este o problema (era atat de mica incat nu era masurabila), la fel si circulara simpla de cordon, dar nici asta nu pare a fi o problema. Tati este super incantat ca in burtoiul meu are un baietoi gras si sanatos... i-am vazut putza si... ditamai bilutzele... avem filmuletze cu diversele parti ale corpului (inimioara, stomacel, putza, stomacel, coloana, palmutza, talpitza) dar nu stiu cum sa le public pe www.
Este deja in prezentatie craniana iar cu cracii loveste fix in ficatul meu. DPN-ul este acum 8 nov. cu un interval de +/- 2 sapt.

Am intrebat-o pe dr. mea ce pot sa fac sa nu ma mai doara bazinul la mers, dar mi-a spus ca din pacate pana se naste bebe tot ma va durea si nu exista o solutie pentru asta. Odihna, stat intinsa in pat cat mai mult asta e remediul temporar.
Tot ea m-a intrebat cum vreau sa nasc (!) si i-am spus ca natural...ea mi-a sugerat sa nasc totusi "ca o doamna" (exact asa s-a exprimat) si mi-a spus ca imi va face peridurala.
Pentru anemia mea mi-a spus ca nu este severa si ca o pot duce asa pana la final fara probleme.
De acum pe la sfarsitul lui septembrie trebuie sa merge la consult gineco, sa faca o evaluare a colului si sa vada daca pot naste conform DPN sau chiar mai devreme.

Cam astea sunt vestile mele si ma bucur ca sunt in majoritate bune... Miro, Laura, Atudor, Lavinia, Asiza, Dolores (iar daca am omis pe cineva rog sa ma ierte va multumesc ca ati fost cu gandul alaturi de mine ... o mie de si tot nu sunt deajuns.

Marcelina asteptam si vestile tale bune!

Va las pe moment ca trebuie sa ma apuc de spalat sticle (ne-am apucat de pus diverse pentru iarna)... ata ete...

va pupez pe burtici

Ramona 31 (maine) + Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.....de abia m-am trezit....asa de bine m-am odihnit....si bebe la fel.....pana la urma ascultand si de sfaturile voastre ma duc maine la doctorul de familie sa imi fac concediu medical....macar o saptamna si atunci imi raman 62 zile dupa...cred ca ajung....!
Azi m-am consultat cu doctorita si referitor la analizele de urina si nu a iesit infectie urinara ....dar am hotarat sa le repetam peste 2 saptamani....si sa vedem atunci....ea m-a linistit ca atata timp cat tensiunea e sub control si nu sunt simptome de rau sa stam linistite....
Miro...asta da....sa-ti dea de lucru in concediu...culmea culmilor....astia nu au pic de rusine...bine ai facut...si am uitat ca azi e o zi importanta pentru tine si Dany.....sa ramaneti la fel de fericiti si peste ani....
Chinico....ma bucur ca rezultatele de la eco sunt bune....si stai linistita ca asa a fost si la mine...si eu am aflat de abia pe la 27 de saptamani ce e....pana atunci s-a incapatanat sa ne arate...
Bamboletta....vad ca avem aceasi varsta la sarcina....tu cand iti iei concediu prenatal?????
Ramsan...ce grasunic e bebe Rares....dar am citit ca acuma pun mult mai mult intr-un timp scurt decat inainte....si pe mine ma doare bazinul cand merg dar mie mi s-a explicat ca este de la ligamente....creste copilul si isi dace loc peste tot in burtica si de aia....
Dolores....hai spune-ne ce ai facut la medic...ne tii in suspans....sper sa fie bine .....

alexandra 30 + cu
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Ia sa verific daca mi-a iesit figura cu filmuletzele...
Le puteti viziona dand click pe linkul de sub semnatura

Ramona 31 (maine) + Rares

Ramona
www.dropshots.com/new.php?userid=173968&cdate=20060905&cimg=0" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

yupppy... ce ma mai pricep...

Miro are un merit foarte mare in treaba asta si pentru asta ii multumesc ca m-a invata ce si cum sa fac

Ramona
www.dropshots.com/new.php?userid=173968&cdate=20060905&cimg=0" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara ..vestile mele nici nu stiu cum sa le numesc..in tot cazul sunt ffffffffffffff suparata. bebe david e cu capul prea jos..mult prea jos..nu inteleg de ce...colul e inchis (asta e bine)nici nu stiu ce sa va scriu..am ochii plini de lacrimi..nu vreau sa se intample ceva cu david inainte de termen..si va zic privirea doctorei nu mi-a placut..nu mai pot scrie nimic.

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Sunt curioasa daca le puteti vedea si voi... dati va rog un semn pls.

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Ramsan felicitari pt bb grasut, ma bucur tare mult sa citesc vesti bune de la fiecare dintre voi.Eu sunt programata pe 12 sept si mor de nerabdare pana atunci.....pupicei

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dolores!!! cheer up!!!
important e daca e bine dezvoltat pt varsta lui, daca toti parametrii sunt in regula!!! nu te impacienta,asta e...poate ii place lui mai mult acolo jos...nu inseamna ca nasti mai devreme, sau in nici un caz MULt mai devreme. oricum suntem destul de inaintate in sarcina ca sa fie probleme grave...daca e sanatos si tu la fel si chiar daca se intampla sa fie cu cateva sapt mai devreme, eu zic ca tot o sa fie in regula...o sa vezi..probabil ar fi bine sa intri in repaus, la pat, cuminte, relaxare...ce zici?? hai , fruntea sus!!

Ktrinel si 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ramsan, felicitari pt grasunelul Rares!!

speram sa avem vesti bune si de la Adina in curand...

Ktrinel si 28sapt

Mergi la inceput