Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc mult miro...saptamana viitoare voi suna la personal ca sa nu zica mai tarziu ca nici macar nu m-am interesat...bine ca m-ati luminat..mie cele de la personal nu mi-au zis nimic desi imi stiu situatia..in fine..va pup, mai raspund maine...noapte buna

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

buna dimineatza..eu am scris ultimul mesaj aseara si tot eu incep o noua zi cu mesajul meu...dormiti cele care puteti ca e tare bine..si e tare rau sa nu poti... eu deja mi-am facut un 3in1 sa beau..asa ca ce sa mai zic..azi la ora 18.30 am programare la dr. sper sa vin cu vesti bune..desi vreau sa cred ca totul e bine..si o sa fie bine..a fost totul mult prea bine pana acum ca sa am probleme de acum incolo...doamne fereste si doamne ajuta-ne pe toate sa fim bine...pup toate mamicile

cleo david construieste, nu se lasa..pai cum asa....burtica de lizi cum e???cand te vei linsiti si tu sa stai acasa sa te odihnesti sa sa te rasfezti???va pupam pe amandoua

[quote]Originally posted by Cleomoni

O cuscra mea draga frumusica mai esti dar si David e maricel tot construieste nu se lasa deloc precis face vlla mare sa aiba unde locui cu Lizi uite asa doi pupici pt amandoi!

poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by m_monique

Miro, concediul medical obisnuit se plateste cu 75%.
medicul ginecolog poate sa-ti dea concediu cu 100%. pentru asta trebuie sa te interneze 1 zi in spital, si te incadreaza la urgenta medico-chirurgicala, care se plateste 100%.
eu asa am avut.

Nu-i musai sa te internezi.
Eu am primit de la medicul de familie primele 5 zile din CM ca "urgenta", fiind platite cu 100%.

28+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!!

In primul rand vreau sa-i raspund Kokorinei, care m-a cam lasat masca cu mesajul ei...Cum, Doamne fereste, sa mesteci mancarea la copil??!!! Nu as fi de acord cu asa ceva nici in ruptul capului! Ai perfecta dreptate...Trebuie sa-ti educi clar socrii in privinta asta, sa nu cumva sa faca asa ceva si cu copiii tai cand nu esti prin preajma, plus ca diversificarea alimentatiei la bb nu se face cu cremvursti si carne tocate, sau mai stiu eu ce tampenii de genul! Cat despre diferitele temeri ale tale, toate le avem, stai linistita, dar sunt absolut convinsa ca ne vom descurca perfect! "One step at a time", cum zice englezul, si totul va fi bine!
Alex, vezi ca nu-i asa negru dracul precum pare??? Nu te mai stresa inainte sa stii ceva concret ca-i faci rau lui bebita! DAR, totusi, nu ignora analizele pe care cu sigutranta va trebui sa ti le mai faci, nu e chiar o solutie!
Ramsan si Dolores, va asteptam cu vesti de la medic!!!!!

Va pup pe toate, toate!!!!

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DOLORES,iti pin pumnii pentru control.Sigur te vei intoarce cu vesti bune.Va

DENY31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna dimineata gravidutelor si bebelusi draguti!
M-am trezit destul de dimineata si mi-era un dooooor de voi....,de nu am putut pleca la servici fara sa va citesc.
RAMSAN,te pup,am revenit ,sint bine ,multumesc.Tu cum esti,bebe?
DOLORES,foarte frumoasa mamica lui DAVID.Dar rochita ...,ai promis ca faci poze ,cum arata intreaga?Banuiesc ca este super ,dar vraeu s-o vad si eu...,ca sus imi place mult.
CLEO SI LAURA,felicitari pentru casa ,ce n-as da sa fiu si eu asa fericite ca voi....,de fapt ...,nu prea am ce da!!!Sintem in tratative cu parintii lui Claudiu sa vinda un teren (ca il tin degeba),si sa ne ia si noua o camaruta undeva departe de ei toti!!!
KOKORINA,ce mult semana contextul povestit de tine cu ce se petrece pe aici prin curte pe la mine cu nepotul meu de 1 an si 7 luni.Masa ,o nebuna si soacra-mea...din prea multa dragoste...,amindoua ...fac acelasi lucru scirbos cu mestecatul si nu numai.In iarna cind am scos de la frigider castraveti murati sa mincam ,ia luat o bucatica si l-a bagat in gura la ea...sa-l incalzeasca si apoi i l-a dat lui sa-l manince...!!!Sotul meu a inebunit iar eu m-am ridicat in acel moment de la masa...,ca nu mai puteam.Micul dejun i-l serveste cum spuneai si tu cu crenvusti si multe prajeli(snitel,cirnati,cartofi )...copilul asta nu stie cum arata cereale cu lapte ...si..,urmarea?!?Este internata cu el de vreo saptamina si vor mai sta inca vreo saptamina....,pentru ca analizele au iesit aiurea,a fost stricat la stomac o saptamina...si FICATUL ESTE MARIT!!!De ce oare?!?Idioata de masa'nu numai ca nu stie ...,dar nici nu asculta sfaturi si ce sa mai zic de igiena ..,ca eu de cite ori vreau sa-l iubesc ,sa ma joc cu el ...miroase a usturoi,a ceapa sau a ciorba si de spalat ...RAR ca apa este scumpa.Mi-e greu cind ma gindesc ca o sa trebuiasca sa-mi aduc printesa sa stea aici...,dar asa cum spunea MIRO....,deja am inceput dresajul si le cam este teama de mine ...,ca eu comntez si cind il vad pe nepotu',dar sa fie al meau.Au zis ca ei nu vor sta cu a noastra bebelina...,ca stiu ei ca noi citim pe net toata ziua si ei nu se pot conforma...!!!SUPER,SUPER,SUPER!!!
Bine ca si eu si sotul meu sintem pe aceiasi unda ...,ca altfel ...il aduceam si pe el cumva pe strada mea!!!

Fug sa ma pregatesc si ne vedem diseara.Sa aveti o zi frumoasa ,presarata cu bucurii.

dandusa 31 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineata fetelor,

de cum mi-am facut si eu un program cu somnul ... adica noaptea dorm cat cuprinde (exceptie facand plimbarile la WC) si dupa amiaza minim o ora de somn .... vad ca am probleme dis de morning asa cam pe la 4 - 5.
Ma trezesc de-a binelea si nu mai atipesc la loc. Ba mai mult ... se trezeste si Kara si incepe meciul de box.

Stiti ce se spune ... cum suntem noi in ultimele 2 luni asa vor fi si copiii nostri. Deci a mea se va culca tarziu ... si se va trezi pe la 4-5 sa pape.

m_monique io nu prea ma pricep la CM - deoarece in 4 ani de munca am avut doar 2 medicale si unul acum in sarcina.
V-am tot spus de idiotul meu de dr. defam ca e mana in mana cu sefu meu si ca daca aveam nevoie de CM imi zicea ca nu-mi da ... ca se supara sefu.
DAR. A venit vremea schimbarii.
Asa ca m-a uimit putin ca eu ma asteptam sa-mi dea cu 85% ... dar deja nu mai conteaza.

ruxandra tie trebuie sa-ti multumesc de 2 ori - si pentru Pm trimis saptamana trecuta ... dar la ce haos fu la mine in cap ... uitai cui si de ce mai tre sa adresez multumiri. Mercic.

Azi fac pe gospodina pe acasa ... si dupa amiaza trag o fuga pana la firma sa le duc foaia de concediu.

Ramsan si Dolores, va asteptam cu vesti bune azi. Sa nu ne tineti pe jar.

pupici la toate.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

asiza, deny

dandusa...asa cum am mai zis nu am apucat sa fac poze cu rochita toata din cauza ca nu am stat mult si pentru ca nu m-am ridicat deloc decat sa ma duc la toaleta, dar promit ca la nunta de sambata voi face poze asa cum treebuie

miro cum vin de la medic cum va scriu....

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata fetelor!

Ramsan si Dolores bafta multa azi, sa ne dati vesti bune.

Eu iar n-am putut dormi din cauza arsurilor...este cumplit, fetelor, m-am trezit pe la 2 si cred ca abia pe la 4 daca am putut atipi la loc, intrucat al meu fecior a inceput cu construitul sau boxatul; sper sa nu se trezeasca la fel si dupa ce se va naste; sunt zombi acum, nu stiu cum o sa rezist azi la munca, mai e si cald, aerul conditionat s-a defectat...ce sa va spun

Voi ce mai papati bun? Ma gandeam sa fac o supa de pui a la grec, dar felul doi?

Pupiciosi

Ana 31w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Buna dimineata fetele!
Sa mai incerc o data... La noi la firma (si din cate stiu eu noi aplicam legea in cele mai mici detalii) concediu medical nu afecteaza concediul de odihna. Prin concediu medical inteleg si concediu pre si postnatal. Concediu de odihna este afectat doar de concediul de ingrijire al copilului. Deci, chiar daca eu voi pleca in concediu postnatal anul acesta, voi avea dreptul la numarul integral de zile de concediu de odihna. In anul 2007, cand voi intra in concediu de ingrijire al copilului, imi va fi afectat concediu de odihna. Este adevarat ce zice Miro ca depinde de la o firma la alta.
Dolores ce e cu tine de esti pe forum in fiecare dimineata la 6???? Pentru mine atunci e somnul cel mai dulce. Sper ca nu mai ai probleme cu dormitul singurica, nu? Oricum iti urez vesti Super faine de la doctor! Si tie Ramsan! Sa speram ca bebe Rares s-a invartit in directia buna si nu s-a mai incalcit pe acolo!(adica pentru amandoua)!
Kokorina sunt perfect de acord cu tine, nu pot sa spun altceva decat Nu te lasa demoralizata, ca am inteles ca o sa vina mamica ta, nu? Chiar daca mai intarzie un pic! Cat despre griji eu cred ca eram campioana, m-au mai linistit fetele. Si oricum deocamdata nu avem ce face decat sa ne stresam.... Asa ca hai sa fim optimiste, pentru oricum vom fi cele mai BETON mamici din Univers, nu?!!
Cleomoni spor la mutat, impachetat si despachetat. Nu conteaza ce scrie pe acte, important e ca e casuta voastra, unde va doresc sa fiti fericiti si sanatosi! Si ai grija cat muncesti, cat cari si despachetezi sa nu obosesti prea tare!
Gata fetele ca m-am apucat de scris povesti nemuritoare! Pupici multiii pe burtici!!!!

Laura si bebe strumf 30+

Mergi la inceput