Va rog un raspuns!!!!!!!!!

Va rog un raspuns!!!!!!!!! | Autor: flavia maria

Link direct la acest mesaj

Buna seara! Va rog ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc daca voi beneficia sau nu de indeminizatia de ingrijire a copilului pana la 2 ani... stiatia mea este urmatoare...
Am beneficiat de indemnizatie de crestere a copilului pana in 29 mai 2006 pentru primul baietel...acum sunt insarcinata din nou si trebuie sa nasc in decembrie. Dupa incheierea concediului de ingrijire in luna mai mi-am luat concediu de la medicul ortoped pediatru pentru copil (lunile iunie si iulie) dupa care, avand iminmeta de avort, mi-am luat concediu pentru mine (urgenta medicala cu internare in spital)... in continuare voi beneficia de concedii medicale pentru iminenta de avort pana voi intra in prenatal...mentionez ca nu am nici o zi de intrerupere in cartea de munca...inainte sa intru in primul concediu de ingrijire a copilului am avut lucrate 14 luni...
Va rog din suflet sa-mi spuneti daca voi beneficia sau nu de al doilea concediu de ingrijire a copilui in aceasta situatie in care am acoperit perioada doar cu concedii medicale?
Va multumesc!

23+ si mama lui bebita(29.05.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Indeplinesti conditiile pentru cel de-al doilea CIC.

HOTĂRÂRE Nr. 1025 din 9 august 2006 (Norme la OU 148/2005)
ART 4 alin(7)
Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral și numai din perioadele prevăzute la art. 1 alin. (2) din ordonanța de urgență, dacă persoana s-a aflat în una sau mai multe dintre următoarele situații:
c) a beneficiat de concedii medicale și de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, cauzată de boli obișnuite sau de accidente în afara muncii;
d) a beneficiat de concedii medicale și de indemnizații pentru prevenirea îmbolnăvirilor și recuperarea capacității de muncă, exclusiv pentru situațiile rezultate ca urmare a unor accidente de muncă sau boli profesionale;
e) a beneficiat de concedii medicale și de indemnizații pentru maternitate;
f) a beneficiat de concedii medicale și de indemnizații pentru îngrijirea copilului bolnav;
g) a beneficiat de concedii medicale și de indemnizații de risc maternal;
q) a beneficiat de indemnizația lunară pentru creșterea copilului până la vârsta de 2 ani, respectiv până la 3 ani în cazul copilului cu handicap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Multumesc pentru raspuns Doru!

22+ si mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput