Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ce dor mi-a fost de voiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne-am intors si noi de pe meleaguri bulgaresti, tare multe as avea de povestit dar mi-e teama de "placintzeala" asa ca incerc sa sintetizez. . A fot un concediu super-reusit, intalnirea lui Stefan-nazdravan cu marea a fost de neuitat. S-a incadrat si el in grupul piticilor mancatori de nisip+scoici+alte kestii de pe plaja. Nisipul l-a fascinat de-a derptul, mai ales ca nu-i statea in manuta si el se ambitiona sa-l pastreze acolo! In prima zi, la malul marii, am avut impresia ca vrea sa traverseze toata intinderea sa de-a o raita pana la turci, atat era de curios. In alte zile: piscinutza gonflabila, piscina hotelului si marea au fost in topul de preferinte. Mi-era drag sa-l vad cat era de vesel si fericit de tot de descopera, asa ca am tras concluzia: la 8 luni NU E PREA DEVREME de dus pitiku in concediu, ii place evident si simte pozitiv schimbarea!

Asaaaa, despre conditiile de acolo numai stelutze pozitive: cazarea la hotel de 4* la Nisipurile de Aur, renovat recent, camera imensa, cu pat de dormeau lejer 4 persoane in el, patut de copil(tarc) pregatit cu lenjerie, canapelutza linga terasa, terasa cu vedere la mare si pamorama pe toata statiunea, baie cu toate cele, chiar luxoasa, aer conditionat, TV, absolut tot. La restaurant, scaunel de masa de bebe, de fapt, la toate terasele la care am mancat, veneau imediat si-ti aduceau un scaunel de masa pt bebe, ceea ce era tare convenabil pt. noi. Am iesit bine si cu banii, chiar f bine. Mi-a fost putin teama de drumul inapoi, ca urma sa venim direct la Sibiu fara oprirea la Bucuresti, cum facusem la venire. Din fericire, Stefanel s-a comportat exemplar: a dormit din Nisipuri pana la Mangalia, apoi de la Constanta la Bucuresti si de la Pitesti la Sibiu (unde am ajuns la 00:00 si l-am culcat din nou). Necazul cu drumul a fost in Bucuresti, unde am stat blocati pe soseaua de centura 3 ore!!!. Aveam nervi varza amandoi si un drum destul de lung pana acasa cand am iesit de acolo! Macra Stefan a fost cuminte, ca nu stiu ce faceam.

Am vazut ca unuii puiuti sunt bolnaviori, ii si pe ei si pe mamici. DORDIA si JOY sa veniti cu vesti bune cat mai repede!
SI Stefan a racit in ultimele 2 zile de concediu, pentru ca se cam stricase vremea si batea un vant rece. Am racit si eu, odata cu el. Avea ceva muci si febra constanta: 37.5-37.6. Nu a trecut nici cu Nurofen, nici cu panadol, ba se mai instalase si o diaree care, datorita conditiilor de drum (mers cu masina) i-a facut si o iritatie urata mai ales inghinal. Ieir am fost cu el la dr. si ne-a trecut pe Augmentin si unguent local nu-stiu-cum pt iritatie, plus regim de diaree. Nashpa cu regimul asta! Nu vrea nimik: nici orez, nici morcovi, el e invatat cu borcanele si dr. mi-a zis sa nu-i dau (de ce ????) Asa ca e pe Humana Heilnahrung pana se regleaza si apoi ne intoarcem la laptele Topfer. De azi deja este mai bine.

Offffff, ca tot am reusit sa creez o placinta! daca ati avut rabdare sa cititi, va si incerc sa ajung la zi cu cititul din urma.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

STEFANALEX,inainte de a intarca, cum manca Alex?

Am reusit si noi, adica eu si sotu',sa-i "bagam" ceva mai mult la "ghiozdan", da' cu multe maimutareli si in locuri diferite.

Cati biscuiti le dati bebeilor pe zi?Am descoperit si noi in cele din urma, ca ii place sa muste si , mai nou, ca nu se inneaca cu bucatile mai mari(cum facea mai inainte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tania, si noua ne-a fost de tine! ma bucur ca v-a fost bine la bulgari, chiar minunat din ce povestesti. asteptam multe poze cu inotatorul si nisiposul de stefan

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, multa sanatate si putere!

Job-ul meu este ok pentru ca e vorba de doar cateva ore pe saptamana, deci nu sunt plecata de-acasa prea mult. Prima zi a fost ok, mi-am dat seama cat de lenesi imi sunt neuronii dupa 9 luni de ne-munca. Eu vroiam oricum sa ma intorc la servici dupa 1 an, asa ca tot trebuia sa fac pasul asta, insa s-a intamplat mai devreme decat am crezut.

Rezist fara Rianna pentru ca, dupa cum am spus, e vorba de cateva ore pe zi, cateva zile pe luna. Miercuri de ex. am fost plecata de-acasa 5 ore, timp in care Rianna a stat cu tati si a fost foarte bine. In orele cand sunt plecata de obicei doarme un somn bun, mananca, se joaca, nici nu cred ca are timp sa bage bine de seama ca mami nu-i prin preajma. Si numa' bine pe cand ma intorc ne e dor una de alta si abia asteptam sa ne jucam si sa stam impreuna.

Si eu ma gandesc deja cum sa organizez petrecerea de 1 an! La fel ca si tine, cred ca o vom tine acasa, si de anul viitor ne gandim s-o tinem "in deplasare". E mai nasol ca e timpul de iarna si nu prea ai ce face afara (nici chiar in California, doar daca prinzi vreme super faina). Dar ne descurcam noi cumva.

Pupici pufoasei!

Mergi la inceput

Anda,
Am scris mai devreme in saptamana ca mi s-a oferit un job part-time pe care m-am decis sa-l iau. Am inceput miercuri si voi merge cateva zile pe saptamana (mai mult la inceputul si sfarsitul lunii, cateva zile si pe la mijlocul lunii), in jur de 40 (+/-) de ore pe luna.
Si eu sunt de acelasi principiu ca si tine, mie mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc sa stau acasa dupa ce am nascut, dar ar fi trebuit sa ma intorc la lucru cand Rianna avea abia 2.5 luni si job-ul pe care l-am avut inainte a fost destul de stressant si solicitant, asa ca am hotarat sa renunt la el. Dar nu mi-a fost usor sa ma obisnuiesc acasa si oricum aveam de gand sa ma intorc la servici dupa ce Rianna implineste 1 an. La fel ca tine, nu stiu daca asa e corect, dar eu nu ma vad o femeie casnica si nu as putea sa continui ca pana acum - in fiecare zi acasa cu copila. Vreau sa simt ca fac si altceva, imi face foarte bine sa schimb un pic mediul (chiar si numai pentru cateva ore pe zi), si mai bine sa-mi fie dor de Rianna decat sa ajung sa fiu prea agitata cu ea tot timpul.

Nu prea stiu sa-ti raspund la intrebarea cu diferenta intre cresa particulara si bona... Nu m-am uitat dupa bona pentru ca ar fi foarte greu sa gasesc pe cineva care sa vina la mine acasa doar cand am eu nevoie de ea - plus ca as fi vrut o romanca, deci automat mi-am limitat optiunile. Dar la cresa asta particulara i-am explicat tipei care ar fi programul meu si ca e vorba de doar cateva ore pe zi (fara sa-i pot spune exact ce zile din luna), si ea a zis ca e absolut ok asa. Ma costa $7/ora, depinde de mine cate ore am nevoie s-o las pe Rianna la ea.

Pupici la Nichitutul "inotatorul"

Mergi la inceput

Tania, si noua ne-a fost dor de tine!!! Bine ati venit acasa si ma bucur sa aud ca vacanta voastra a fost un succes. Sanatate Stefanelului.

Negaracristina, m-am trezit azi-dimineata cu tine in gand - am visat ca intrebasem pe forum de tine si mi-am amintit ca nu te-am mai "citit" cam demult... Ma bucur ca ai postat vesti despre Elise.

Dordia
, ce bine ca Stefanelul tau e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,
Azi e mare eveniment: prima data am facut kk la olita. Sic!
uite: inainte si uite ce a iesit dupa

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

mara95 Inainte de a fi intarcat Alex manca foarte prost. Nu-i placea nimic, abia reuseam sa-i bag in gura lingura. Atunci cand manca ceva eram in culmea fericirii si ziceam ca am scapat, ca baiatul meu va manca. De unde, urmatoarea masa era groaznic pentru mine, pt. ca nu manca mai deloc. El stia ca ii voi da sa suga si ce rost avea sa depuna un asemenea efort.
Cat despre biscuiti Alex mananca cam 6 pe zi, 3 dimineata in combinatie cu fructele si cereale, iar seara in combinatie cu iaurtul si cerealele. Ii mai dau cate unul in timpul zilei dar mai mult il farama.

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Biscuiti - nu mananca in fiecare zi, ci cand imi aduc eu aminte. Ii pun in iaurt, mar ras sau i-l dau simplu ca-i place sa molfaie la el. Maxim 2 bisc./zi. Ii dau din aia simpli, la vrac.
Hildegard, , motiv de . Ai baiat maaare.
Meems, Am lipsit si o sa mai lipsesc, dar asta nu inseamna ca nu citesc. Ce-i drept, mai sar peste unele pasaje.
Despre mancare: Eu am ajuns la concluzia ca daca plodul deschide gura cand vede lingurita, atunci da-i, indiferent ce-o fi in lingurita (cu mici exceptii). Am observat ca primeste mai bine un aliment nou daca i-l administrez direct din mana.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

FOARTE IMPORTANT: AM GASIT ACUM 5 MINUTE, IN REVISTA SUPERBEBE, EXPLICATIA LOGICA SI, IN ACELASI TIMP, CERINTA SI ARGUMENTUL, PENTRU CARE TREBUIE SA CUMPARAM BEBELUSILOR HAINE FRUMOASE:)))))))))))))):
CHIAR DACA EI NU SUNT CONSTIENTI DE CUM SUNT IMBRACATI, APRECIERILE ADULTILOR REFERITOARE LA ACEASTA II INCARCA PE BABALUSI CU ENERGIE POZITIVA, EI "SIMTIND" LAUDELE!!!
NA, CA ACUM AM SIJUSTIFICARE PENTRU SPART BANI:)))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput