Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 7
lauravoinicu spune:
Stiam si eu de mai mult timp de la alti medici , din analize si din prima ecografie , cum spuneam eu aveam ovarele varza , exact asa s-a exprimat , initial m-a trimis la homeopat , dar nu am avut rabdare si am trecut la laparoscopie fiindca vroiam sa vad cum stau si cu restul .
KoraPop spune:
Lauravoinicu- multumesc frumos ca mi-ai adresat si mie cateva cuvinte....tu chiar esti demna de lauda la ce foliculi babani ai facut cu stimulare e drept dar ...conteaza rezultatul,nu-i asa???Acum esti in asteptare?Ti-a zis mister T cand sa prestezi???Eu cred ca ai toate sansele...mai ales ca ai facut si laparoscopie si presupun ca ai trompele ok ca nu ai pomenit nimic de ele.Iti tin sincer pumnii!
Eu luna aceasta nu am sanse,dar am sa fac si luna urmatoare monitorizare deoarece presupun ca ovulatia va fi pe partea stanga unde stiu ca ovarul e ok;apoi...in noiembrie probabil laparoscopie!
Pe mine m-a chemat vineri dimineata la 7.30 la spital, nu stiu de ce ma mai cheama luna aceasta ....dar daca asa zice "seful" ma supun cu rabdare ( deocamdata) "ordinelor"
Ariana 1- am sa il intreb si eu pe dr daca face luna aceasta laparoscopii; eu cred ca da
Fetelor vreau sa va spun ca azi dimineata , asteptandu-l pe dr. la cabinetul de la spital , erau acolo cateva paciente printre care o doamna din Mehedinti care mi-a povestit ca 2 ani, luna de luna a fost la dr. T, l-a ascultat cu sfintenie, a urmat o multime de tratamente ( nu stiu amanunte ) ,dar...dupa multa perseverenta a reusit sa aiba un baietel minunat si era foarte, foarte fericita; acum era cu sora dansei la dr. T....
Concluzia: speranta, optimism si muuultaaa rabdare...a....si nu in ultimul rand credinta in DD...EL ne va ajuta ,dar...atunci cand va considera EL de cuviinta ca e mai bine pt noi...
Va pup pe toate si abia astept sa citesc numai vesti bune!
Ana_id- ce mai faci?ai fost la dr.?sper ca esti cu moralul mai bine si vreau sa ne scrii ca te apuci sarguincios de treaba doar a inceput o noua luna....deci o noua sansa!!!
O seara placuta tuturor!
Kora
lauravoinicu spune:
Kora , si eu am fost de dimineata la dr la spital , in jur de 7,20-7,30 , cand am fost eu nu era mai nimeni , maine sun sa vad daca ma pot duce vineri dupa amiaza la cabinet , daca nu ne vedem vineri dimineata la spital.
In legatura cu femeia aceea din Mehedinti , sper sa nu o ajung , ca eu fac in curand 1,5 ani de cand ma duc frecvent la dr.T , nu luna de luna dar pe aproape....... Cu perseverenta reusim , nici nu ma gandesc sa nu reusesc candva.
KoraPop spune:
Lauravoinicu- eu am intarziat miercuri la spital, am ajuns doar pe la 8.15 de aceea probabil nu ne-am intalnit...poate vineri!
Te rog mult cand ai timp spune-mi si mie cum a decurs laparoscopia cu dr. T, m-ai ajuta mult cu orice fel de amanunte : costuri ( dr, anestezist, asistente etc ), daca se filmeaza si orice altceva ai putea sa imi zici;eu sper sa pot face in noiembrie...Multumesc anticipat si te admir pt perseverenta...ai dreptate pana la urma vom reusi!!!
Te pup!
P.S. Luna aceasta nu concep sa nu treci la !!!
Bafta tuturor fetelor!!!
Kora
Ariana1 spune:
Lauravoinicu tie ce acte ti-au trebuit la spital cand te-ai internat pentru laparo? In afara de adeverinta de la servici precum ca esti asigurat ce altceva iti mai trebuie? Ti-a dat T. ceva la mana, o recomandare? Eu nu am de la el decat biletelul pe care mi-a scris la consultatie si la monitorizari. Pe el scrie ca imi face monitorizare si apoi laparo dar nu am altceva.
Ariana1
kristind spune:
Buna fetele! Eu am terminat luna asta cu monitorizarile, aseara vand loc ultima. Din pacate sint dezamagita - concluzia d-lui T fiind ca nu am ovulat!!! Nu stiu ce sa mai zic...mai vorbim. Va pup!!!
kristin
Raza de soare spune:
Pupici multi pt fete! ana_id, scoate-ti gandurile negre si roaga-te ca in curand sa vina un bb sanatos! Ai sa vezi, asa va fi!
Fete, zilele astea tb sa-l sun pe T pt stimulare. Insa, siteul lui e restrictionat si nu am decat nr de programari. Dati-mi, va rog, pe pm/aici nr lui. Multumesc!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
alexia28 spune:
Neata fetele,
Lauravoinicu maine seara T este la cabinet, are programare si o prietena si o sa merg cu ea. Poate ne vedem. BAfta multa in continuare
Raza de soare pai la nr de programari trebuie sa suni si vb cu Ramona ii spui pe scurt povestea si iti da stimularea probabil cu clomifem.
Bonitta spune:
Ana P si Claucia- Ok, numaram impreuna, nu stiu cate zile de ciclu aveti voi, eu una 26-27, asta inseamna ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare aflu verdictul.Pacat ca nu o sa pot fi langa voi la final, sa va tin la curent, ca plec in concediu. Eu va tin pumnii sa fie
Voi aveti ceva simtome pana acum?
Am inceput sa ma framant si sa-mi pun tot felul de intrebari, sa gasesc posibile cauze pt. care nu raman gravi. Pt. ca nu am nimic, totul e ok, ovulatie, endometru.. Cred ca in curand ma voi incadra la infertilitate inexplicabila. Din cauza cautarii unei cauze concrete, logice, va tot intreb pe voi, anumite chestii. De exemplu, dupa ce termin monitorizarile ct T., cazuri in care am ovulat, endometru OK, imi face stimulare? Sau asta se face doar in cazul in care nu ovulezi? Este posibil sa am trompele infundate? Ma paste si pe mine laparo in viitor?
Va pup!
salomea spune:
Dau si eu pe la voi din an in paste... Nu sunt foarte consecventa in scris mesaje pt ca am impresia ca nu am niciodata ceva interesant de zis. Dar am vazut ca avem destul de multe in comun majoritatea (in primul rand pe mr. dr.) asa ca am zis sa ma prezint...
Noi incercam de 2 ani si ceva. Eu as fi ok, in masura in care le-am facut pe toate mai putin hsg. Am ales sa merg pe mana d-lui dr. asa ca nu am sa fac hsg si ma gandesc ca luna asta o sa incerc o laparoscopie desi ma sperie de moarte numai ideea si apoi ma streseaza gandul ca eu totusi nu am nici un semn ca as avea vreo problema pe undeva. In plus, e si sotul cu ceva probleme. Desi in primele 9 luni de cand incepusem incercarile era destul de ok spermograma lui. Apoi n-a mai iesit asa bine, i s-a descoperit un varicocel, a fost operat in mai anul trecut, dar pana acum nu s-au schimbat cine stie ce valorile. Ultima spermograla: 28 mil, mobilitate: 0% (a), 20%(b) (restul nu mai conteaza), normal morfologici 20%, anticorpi antispermatici prezenti. O spermograma nu tocmai dezastruoasa din cate am inteles, dar care ar explica oarecum insuccesul de pana acum.
Luna asta e prima luna de monitorizari la domnul Tutunaru, prima si ultima ca urmatoarea probabil o sa-mi recomande o laparoscopie, ca apoi plec din tara. Voi cele care ati mai facut laparoscopie cu dansul sau care urmeaza sa faceti, ce ziceti, se merita sa treci la asa o operatie (e totusi o operatie) doar de dragul investigatiei, fara sa ai niste motive clare care sa indice asa ceva?
Stiu ca se zice ca laparo nu are efecte nedorite, dar am inteles ca in urma oricarei operatii pot aprea aderente si nu mai stiu ce, deci ma gandesc a poate nu e chiar asa lipsita de riscuri operatia asta...
Voi ce ziceti?