Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 8
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Raza de soare pai la nr de programari trebuie sa suni si vb cu Ramona ii spui pe scurt povestea si iti da stimularea probabil cu clomifem.
adica...dupa ce k nu am reteta -pot fi alergica si sa nu stiu, pe cine trag la raspundere??-, sa-mi dea asistenta??? nu, multumesc!!
asadar, va rog mult, care stiti nr personal al dr, spuneti-mi-l, va rog!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
claucia spune:
Buna dimineata fetelor,
Bonitta, eu nu am nici un fel de simptome din pacate, iar CM la mine e mult mai lungut, adica vine cam la 32-33 zile. Asa ca eu voi afla -vestea buna sper - mai tarziu ca voi.
Nu am simptome insa si ma gandesc ca daca ar fi fost ceva as fi avut, nu? Sau e foarte devreme. Pentru ca inafara de sanii un pic mariti si sfarcurile marite nimic. Iar cu sfarcurile nu e de acum ci de inainte de CM-ul anterior. Asa ca nu se pune la simptome.
Eu am fost dereglata dupa AC si nu am ovulat in prima luna de monitorizare. De aceea am primit 2 luni (nu consecutive) stimulare si am ovulat de minune. Ba chiar ultima oara a fost ovulatia cam devreme (adic aluna asta) si anume in ziua 12. Asa ca...poate ovulez si fara si m-am reglat.
Nici eu nu stiu ce pas urmeaza, adevarul este ca verificarea trompelor si a restului de pe acolo se face prin laparo... si ultima oara T imi tot spunea de o fata sau alta care au ramas imediat dupa laparo. Of, sper sa raman pana la o eventuala laparo.
Noi nu am facut spermograma si probabil ca vom face.
Distractie placuta in concediu si te asteptam cu vesti bune bune.
Poate pana atunci ne apuca si simptomele pe toate 3! Pe Ana, pe tine si pe mine. Simptomele apar si la 5-6 saptamani de sarcina...
Va pup mult.
Eu oricum, daca nu e sa fie, luna viitoare facem la liber si dupa ma gandesc.
marinar spune:
am intrat si eu sa pup fetele mele dragi..iar pentru cele care numara: sa numarati in continuare, asa ca mine, acum as fi Z... ehe, nu mai stiu pt ca acum numar saptamanile.
va pup cu drag
Marina 20+
burtika
Bonitta spune:
Draga Claucia[/b, stii ca m-am gandit si eu la un moment dat sa nu mai merg la monitorizari? Chestiile astea programate iau din firescul si farmeculiar in cazul meu si al sotului nu fac decat sa ne streseze si sa ne enerveze. De cand am inceput sa bat cararile la doctor si suntem intr-o continua asteptare, suntem ff. nervosi. La ultima cearta cu sotu, am zis ca renunt la monitorizari si la tot pentru o perioada. Problema e ca dupa-aceea, T. ma ia de la inceput...
Poate ca e mai bine sa prestati la liber, sa nu va mai stresati. Multumesc de urari!Pupici!
[b]RazadeSoare- parerea mea este sa suni la nr. de telefon pe care le gasesti pe site-ul dlui dr. si daca raspunde Ramona, roag-o sa ti-l de pe T. la telefon sau intreab-o cum poti da de el.
Ioanatugs spune:
Buna fete dragi!!
Sunt bine dragelor, va citesc mereu doar ca am intrat mai rar!! Sunteti dragute tare ca va ganditi si la noi cele care dam mai rar pe aici. M-a intristat foarte mult si povestea lui BARBYE(Mirela) care a avut cumplitul accident de motocicleta si de cand am fost la ea la spital nu mai sunt om. Stau si ma gandesc ce mici sunt problemele noastre pe langa ale ei. Sa fii imobilizata la pat pentru un timp nelimitat, fara sa stii daca vei mai putea merge vreodata si ca nu vei mai putea fi mama, e ceva de nedescris. Ma bucur ca am intalnit-o pe Bubulina_1, pe Raza de soare si pe Danyalo cu aceasta ocazie. Mi-ar fi placut sa ne intalnim cu ocazia unui eveniment fericit, sunteti minunate fetelor!!
P.S. despre mine: am fost la medic si totul e apoape ok, aveam in z10 si un folicul de 23mm, dar ce folos ca era pe ovarul drept si oricum sunt inca pe tratament cu antibiotice si antiinflamatoare. Eu oricum nu mai sper la nimic intr-un timp atat de scurt si nici de prestat nu am prestat, trebuie sa stau cuminte luna asta. Va pup cu drag pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat nici o clipa!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
Raza de soare spune:
Ioana, nu poti ramane de piatra atunci cand cineva sufera cumplit. Si ne vom intalni si cu alta ocazie, cand vei zambi fericita!
edit: m-a emotionat Ioana si-am uitat.
Am vb cu dr si a spus ca din z5 sa incep stimularea cu 100 miligrame de Clomifen, pana in z9 si in 10 sa merg la monitorizare.
Clomifenul asta se gaseste la orice farmacie, trebuie luat la anumite ore? Va rog, invatati-ma!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
madaluta spune:
Salutare dragi tutunarese!Am intrat sa va salut , dar sa va si intreb daca ati vazut aseara filmul de la PRO Tv-"Sase minuni"...Mi s-a parut extraordinar...Sa te chinui atatia ani sa ramai insarcinata si cand ramai sa faci 6 deodata!!!!!Am vazut k injectia pe care a facut-o tipa respectiva a fost www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1885&fl=1" target="_blank">Pergonal si a fost suficienta doar o doza k sa se intample minunea.Ma intrebam dc la noi in Romania se foloseste acest medicament minune...Stiu k a fost doar un film si k realitatea de acolo nu coincide cu realitatea in care traim noi, dar ma gandeam sa va dau o sugestie....Cine stie...poate ajuta mai mult decat pregnylul ,puregonul ,menogonul sau clostilbegytul pe care le folosesc medicii nostri. Va pup si va urez multa bafta si ajutor din partea lui D-zeu!
O fosta tutunareasa
Madalina 26+
cuburtika aferenta,
mmc_nd spune:
Salutare fetelor, m-am intors si eu din vacanta... a fost frumos, dar de azi sunt cam... plouata, ca-n Z1, deh... Si nu numai atat, sunt dublu-plouata pentru ca am avut ovulatie dubla, speram si eu... ufff... asta este, m-am programat pentru 14 la noul cabinet si... defilam mai departe!
madaluta, daca nu ma insel eu prea tare, tocmai am citit pe site-ul lui Dr. T ca Pergonal este Pregnyl. Sper ca nu zic prostii... Si apoi sa nu uitam, era totusi un film (ceea ce nu m-a impedicat sa dau apa la soricei, va dati seama, ca tot eram singura acasa).
la toate!