Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 3
lauravoinicu spune:
Kora , merci mult , tot monitorizari ....., asta este ultima pe care o mai fac dupa aceea iau o pauza. Bafta multa si tie !
La ce ora ai programare , poate ne vedem ?
Ariana1 spune:
Kora la monitorizare s-a vazut ca am ovulatie, prima monitorizare am facut fara stimulare, am avu un folicul care s-a spart in ziua a 14-a, iar la a doua mi-a dat sa fac stimulare cu clomifen si am avut 3 foliculi care s-au spart pe rand, deci am avut suficiente sanse sa raman, mai ales ca imi dadea sa fac pregnyl si imi spunea exact cand sa prestez; asa ca laparo ramane, mai ales ca eu incerc de 3 ani si iti dai seama ca am avut timp destul de incercari.
Ariana1
Ariana1 spune:
Kora tu ce probleme ai? De ce vrei sa faci laparo? Eu am facut o HSG si mi-a reiesit din ea ca am trompele infundate si de aceea sunt convinsa ca asta este solutia.
Ariana1
KoraPop spune:
lauravoinicu- inca nu stiu la ce ora ma voi duce, am sunat la programari in ziua 1 si a zis sa sun in ziua 10 ca ma primeste sigur deoarece nu stau mult insa nu era sigura asistenta daca se vor muta sau nu pana atunci asa ca o sa sun maine si o sa aflu la ce ora si unde sa ma duc; abia astept...deci si la tine e ziua 10?eh, hai laura sa ne punem pe treaba luna asta, ce zici ?:)
bafta multa multa!!!
ariana 1 - eu vreau laparo pt ca , probabil stii, deviza dr. T este : o trompa permeabila nu e totuna cu o trompa functionala, deci...desi am facut 4 hidrotubatii anul trecut si trompele sunt permeabile , ovulatie stiu ca am, totusi " minunea" nu se intampla ...sotul are si el o mica problema : "astenozospermie moderata, compensata prin ejaculat" dr zice ca e buna spermograma( la fel si dr. Matei de la IDS ) insa ii dau Tribullus Terrestris pt a o mai imbunatati si ...daca ar renunta la fumat ar fi si mai bine ,dar deocamdata fumam cam mult amandoi...;cred ca laparoscopia mi-ar da un raspuns concret si se pot si rezolva in timpul operatiei anumite lucruri care nu se pot vedea la ecograf...sotul tau si-a facut spermograma?oricum bafta multa , poate, poate luna asta reusim ...si scapam de laparo, ce zici?
Speranta moare ultima...
Pupici tuturor!
Kora
Ariana1 spune:
Draga Kora, sotul meu si-a facut spermograma care a iesit buna, cu toate ca eu am ramas acum 5 ani insarcinata cu sotul meu; asa ca era putin probabil ca el sa fi patit ceva intre timp; eu in schimb cred ca de la racelile mele repetate, am facut vreo infectie care cred ca mi-a blocat trompele sau poate am endometrioza ca eu cam am dureri si la contact sexual iar T. a zis ca poate fi endo sau aderente. Oricum a zis sa il sun luna asta in prima zi a CM pentru laparo. Sper sa nu se razgandeasca pentru ca nu mai am rabdare sa vad ce am. Oricum nu raman insarcinata luna asta pentru ca deja am simptomele de CM pe care le am in fiecare luna. Asa ca astept sa vina CM-ul asta o data ca sa vad ce fac. Tie iti urez sa nu mai ai parte de CM luna asta ca sa nu mai fie nevoie de laparo, iar daca se intamplasa crezi ca asta este un pas inainte spre realizarea visului nostru.
Va pup pe toate si sa ne ajute D-zeu.
Ariana1
KoraPop spune:
Ariana 1- endometrioza si aderentele se rezolva la laparoscopie, chiar si trompele se pot desfunda cu aceasta operatie,mai ramane ca motilitatea cililor trompelor sa fie ok,; ti-ai facut testul pentru chlamydia?poate stii ca aceasta chlamydia e atat de parsiva incat ataca exact cilii din trompe fara a ne anunta cu dureri sau alte simptome si e foarte raspandita...oricum referitor la spermograma in 5 ani se pot intampla multe in oraganismul oricui, dar daca zici ca sotul tau a facut-o recent si e buna , e clar ca tu va trebui sa te investighezi mai departe.Sarcina de acum 5 ani nu ai pastrat-o?Eu sunt sigura ca daca ati avut o sansa o data se va intampla si a doua oara asa ca iti doresc mult noroc si visul sa ti se implineasca cat mai curand!!!
Kora
Ariana1 spune:
Din pacate si spre rusinea noastra, nu am pastrat sarcina.
Iti multumesc mult Kora pentru urarea ta (ceea ce iti urez si tie) mai ales ca vine de la cineva care trece prin aceasi suferinta ca si mine.
Ariana1
claucia spune:
Buna seara fetelor,
Eu sunt in ziua 16, nu mai am decat de asteptat acum.
Din cate stiu eu pe T il gasiti seara la cabinet la el, Laura nu te ingrijora am inteles ca de pe 12 sept se muta insa intre timp poate mai are de facut una alta pe acolo... in principiu cred ca il gasesti la cabinetul bine-cunoscut de pe Maior Coravu.
Ariana, Laura si Korapop, bafta la monitorizari si foliculi babani si ovulatii ca la carte va doresc.
Ioana, tu nu mai treci pe aici deloc?
Marina, mi-e dor de tine, mai ai cu renovarea? Uf,
Va pup pe toate.
KoraPop spune:
Ariana 1- cred ca mai important decat orice medic sau tratament este ca bunul D-zeu sa ne ierte, pentru ca fiecare gresim mai mult sau mai putin; eh, ce sa zic poate vom fi colege de laparo, oricum oricare va face prima povesteste si celeilelte la ce sa se astepte , ok?
Claucia- mersi pt urari!!!Pt tine asteptare usoara si neaparat cu folos...!!!Ai testul pregatit?:)
Pupici tuturor!
Kora
alexia28 spune:
Buna fetele,
Vad ca ati fost active pe aici, doresc si eu fetelor care se monitorizeaza maine KoraPop, Salomea, LauraVoinicu, bafta multa, sa aiba foliculi babani
Clau asteptam impreuna, ce sa facemnumai ca eu sunt z21.
Felicia iti doresc concediu placut, distractie maxima, vreme frumoasa
Va pup pe toate si doresc o seara frumoasa