Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 4
claucia spune:
Asa-i iubita mea Alexia, asteptam impreuna, eu in z16 insa cu DPO in ziua 12 sau 13. Pt ca la monitorizarea din z10 aceam deja foliculi de 13 si 18. Sper sa fie cu folos, ai apucat sa faci eco sa vezi ca totul e ok? Te pup mult
Korapop, ce sa zic testul nu il am pregatit dar cred ca mai am unul orin casa ce va fi folosit cu folos, adica numai in ziua 30 sau 32 pt ca eu asa am CM.
Va pup pe toate si noapte buna. Si o noua saptamana frumoasa.
KoraPop spune:
Alexia 28- multumesc pentru urari...am emotii , e prima monitorizare la dr. T....azi e Z10 pt mine !Iti doresc asteptare placuta si in aceasta luna sa ne anunti ca esti !!
Claucia- multumesc si inca odata bafta multa si tu la fel ca si Alexia 28 sper ca luna aceasta sa ne anunti ca esti !!
Lauravoinicu- dupa cum ti-am promis te anunt ca azi dr. T. este la cabinet pe str. Maior Coravu ( dupa amiaza );eu am programare la 18.45; bafta multa la monitorizare!!!
Tuturor fetelor le doresc mult succes!!!!!!!!!
va
Kora
hitomi spune:
Buna fetelor !
Va rog sa ma scoate-ti si pe mine de pe listuta ,pentru ca voi renunta la tratament ...si la medic .Vineri Z13 ,mi-a venit din nou CM .Astazi de dimineata am fost la spital si dl.doctor era surprins ca mi-a venit CM asa de repede ,fara sa ma "anunte "in prealabil.Mi-a dat din nou sa repet o lista intreaga de analize (care le facusem deja de la primul control !)si sa-l caut .Dar ,am obosit de atata alergatura prin spitale si laboratoare de analize .Astept sa se mai aranzeze lucrurile si voi vedea incotro o voi lua .
Lauravoinicu -tu faci si luna asta menogon ?Mai am 2 fiole .Daca esti interesata da-mi un PM .
Va doresc mult succes sa faceti bebei frumosi si sanatosi !
kitty_nic spune:
fete dragi.
Dupa un we care pt mine a adus z1, revin cu optimism pentru o noua zi, saptamana si luna. Niciodata nu putem sti sigur ce ne rezerva viitorul. Si eu continui sa sper ca poate luna asta imi va aduce bucuria mult asteptata. Nu degeaba se spune ca "speranta moare ultima!".
Pentru fetele care zilele astea sunt in perioada de monitorizari, foliculi grasi, spor la si mai peste vreo doua saptamani multe anunturi de liniute duble.
Pup toate tutunaresele mici si mari, vechi si noi, gravide si aspirante.
Multa dragoste din partea mea si multe .
Poze
Nimic nu este intamplator.
Bonitta spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: un chist s-ar vedea in ziua 12 a CM? Adica poate T. sa deosebeasca in perioada ovulatiei un chist de un folicul? Eu am fost la el cu rezultatul la o echo abdominala in care scrie chist pe ovarul drept 30 mm si ovare cu aspect micropolichistic. Dupa echo transvag. T. mi-a spus prima data ca ovarul drept e intr-adevar inflamat si nu mi-a dat nimic sa iau, apoi mi-a spus ca nu e chist, ca e folicul, desi aveam dureri abdominale si mai ales la ovarul drept. Asta s-a intamplat acum 5 luni. Nici pana in prezent durerea de ovar nu a trecut, iar noaptea cand ma trezesc sa fac pipi, ma busesc niste dureri la ovar pe masura ce ma chinui sa fac.
Tin sa mentionez ca simptomele nu sunt permanente, ma apuca in perioada ovulatiei dar si in afara ei.
Stau si ma gandesc daca nu e asta o cauza a faptului ca nu raman gravi, ca analizele sunt bune, de ovulat ovulez...
Astept sa vad ce se intampla si luna asta (azi Z 15 CM), ca am la recomandarile lui T. la plesneala (ca a fost plecat taman in perioada ovulatiei mele). Daca nu se intampla nimic, il trimit pe sotu sa-si faca spermogr. si ma gandeam sa mai merg si la un alt doctor.
Voi ce parere aveti? A avut vreuna din voi chist, ovaremicropolichistice, cu v-a tratat T.??
marinar spune:
pup toate tutnaresele!!!
se pare ca sunt fete noi, mai sunt si fete care au plecat, dar eu de azi sunt pe baricade. am cam terminat cu renovarea asa ca revin in forta.
vreau sa o felicit din suflet pe mamidevladut, sa ai o sarcina usoara, bb sanatos si frumos ca tine.
sincer va spun ca am intrat si m-am uitat direct la lista cu gravidutze in speranta ca va voi gasi pe toate acolo, dar e bine si asa, cu pasi marunti.
Clau pupici multi.
si mie mi-e dor de voi si vreau sa va revad. a avut loc intalnirea sau lista este deschisa inca???
Marina 20+
burtika
alexia28 spune:
Buna fetele,
Marina bine ai revenit pe la noi. Listutza este deschisa, probabil ca ne vom intalni cand se intoarce si Felicia din concediu, ca si ea isi dorea tare mult sa vina la intalneala, poate pana atunci mai avem vreo de sarbatorit
Hitomi imi pare rau dar iti respect decizia si o sa te scot de pe listuta. Te pup si sa mai treci pe la noi cu vesti bune
Bonitta in general foliculii se transforma in chisturi daca depasesc 30 mm. Dar asta se poate vedea numai dupa ovulatie. Tie ti-a iesit din cate am inteles in z12 chist de 30 mm, poate era folicul care se spargea, trebuie sa mai faci o echo dupa ovulatie
Va pup si va doresc o saptamana usoara si plina cu vesti bune
KoraPop spune:
Bonitta- daca ovulezi cu ambele ovare ( chiar daca ai chist ovarul poate sa ovuleze si asta se vede ecografic ) atunci e clar ca ai sanse sa ramai ; e important sa stii cum iti sunt trompele ( permeabile si functionale?!) si spermograma sotului merita sa fie facuta...in fond ei( sotiorii nostri ) doar atat trebuie sa faca , in schimb noi poate facem "n" investigatii.Mult succes la prestat, cand mergi la monitorizare?
Pupici tuturor!!
Kora
Zenobia spune:
Salutare, fetelor! Va pup pe toate si le felicit pe fericitele gravidute!!! Sa dea DD sa fiti sanatoase si sa treceti cat mai usor peste cele 9 luni.
Eu nu prea am mai intrat pentru cam am avut o gramada de treaba in ultima vreme, dar azi, inainte de a scrie, bineinteles ca am citit tot, tot, tot. Azi mi-am facut si eu programare pentru luni, 11 sept, la 19.15 pentru prima monitorizare. Azi au venit si la mine rushii... de n-ar mai fi venit. Ramona mi-a spus la telefon sa mai sun luni dimineata sa nu cumva sa se mute, si sa imi spuna unde sunt. Eu sper sa fie tot in Maior Coravu, tare bine era acolo, la 2 pasi de mine... Uffff.... Ati mai aflat ceva? Se muta pe 12 sau mai repede?
In alta ordine de idei, dr. T sa faca bine sa ma rezolve luna asta pentru ca s-ar putea ca sotul meu sa plece din tara pentru un an si sa ne vedem din trei in trei luni, asa ca orice alta monitorizare din octombrie incolo va fi de prisos din pacate. Sau as putea sa aplic in lunile cand vine sotul meu "procedura" dupa ziua pe care mi-o va indica dr. T luna asta?
Va pupacesc.
Zenobia
poze
Bonitta spune:
Multumesc, fetele, pentru raspunsuri!
KoraPop - Ai dreptate, in mare masura depinde si de sotiorii nostri. Eu luna asta nu am putut face monitorizari, ca am avut ovulatie exact in perioada in care T. a fost plecat la Londra. Am fost la cabinet in Z 10, exact inainte de a pleca din tara si mi-a zis ca am venit degeaba, ca el nu va fi in tara. Am povestit mai sus totul.
Chestia ciudata este intervalul la care mi-a zis sa prestam. Mi-a indicat, asa la plesneala, fara consultatii, sain ziua 10, ziua 13, si ziua 16, in conditiile in care eu de obicei am ovulatia in a 12 a zi. Acum sunt Z 16 si am diseara de prestat, apoi ma pun pe asteptat. Deja am niste dureri surde la sani.
Ma mai duc la T. la monitorizare (sa dea Domnu sa nu mai fie cazu)cam de pe 25 septembrie.
A, si mai am ceva de raportat: AM REUSIT SA MA LAS DE FUMAT!!! pacat ca nu-l pot convinge si pe al meu sot. Si asta s-a intamplat de cand am citit un articol cum ca fumatul provoaca infertilitate. Am zis sa elimin toate cauzele posibile...
Va pup si spor la si sa auzim in curand de noi