Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 5
ana_id spune:
simt caa o sa inebunesc......cand ma bucuram macar ca totul e bine, in limite normale macar.......surpriza....avort menstrual....nici macar nu stiam ca sunt insarcinata pt ca mie testul imi arata negativ.nu stiu e am facut ca sa merit asta, de ce ma pedepseste DD dar.......nu am fost o sfanta dar nici cea mai mare pacsatoasa,incep sa ma gandesc daca intr-adevar viata mai merita traita.......e deja a tre4ia oara si deja nu mai pot....ma gandesc sa plec si sa las totul in urma , poate asa nu ii voi mai chinui si pe ccei de langa mine
nu mai pot
Ariana1 spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la cele care merg la monitorizare: nu puteti sa il intrebati pe T. daca a dat drumul la sectie si daca incepe sa faca laparoscopii de luna asta? Please!
Va pup cu drag.
Ariana1
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by ana_id
simt caa o sa inebunesc......cand ma bucuram macar ca totul e bine, in limite normale macar.......surpriza....avort menstrual....nici macar nu stiam ca sunt insarcinata pt ca mie testul imi arata negativ.nu stiu e am facut ca sa merit asta, de ce ma pedepseste DD dar.......nu am fost o sfanta dar nici cea mai mare pacsatoasa,incep sa ma gandesc daca intr-adevar viata mai merita traita.......e deja a tre4ia oara si deja nu mai pot....ma gandesc sa plec si sa las totul in urma , poate asa nu ii voi mai chinui si pe ccei de langa mine
nu mai pot
Ana, viata merita traita si cu bune si cu rele. Ia-o calm te rog din suflet, nu dispera. Uite am fost ieri la spital la Barbye - o aspiranta de-a noastra, fata asta este paralizata si nu se stie daca va mai putea merge vreodata, si era atat de optimista, atat de dornica de viata, sa lupte, mie personal mi-a dat o lectie de viata. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatoase, iubite si sa ne rugam si pana la urma o sa reusim toate. Sunt multe intrebari fara raspunsuri, de ce ni se intampla asta, de ce nu reusim sa avem copilasii doriti. Gandeste-te la scumpa noastra Ioana care a trecut si ea prin aceeasi nenorocire ca si tine.
Daca s-a intamplat sa ramai graviduta inseamna ca se poate si pana la urma o sa se fixeze acolo unde trebuie, o sa vezi. Ai incredere, gandeste pozitiv. Avem nevoie de optimism aici, sa ne sprijinim una pe cealalta si sa nu cedam greutatilor Te pupic, poate nu am fost prea coerenta, sunt foarte obosita dar te sprijin din tot sufletul.
KoraPop spune:
Ana_id- te rog mult nu gandi asa pesimist, e important ca poti ramane gravida, trebuie sa afli cauza a ceea ce ti s-a intamplat, sa iei un tratament si dupa aceea cu siguranta vei fi mamica; nu uita ca exista o multime de femei care spera si pana la urma reusesc si sunt mult, mult mai in varsta, nu au trompe sau multe alte necazuri; in ultima instamnta exista FIV si alte minunatii, roaga-te la DD si EL te va ajuta, ai incredere!!!
Nici eu nu sunt prea vesela , am un chist de toata frumusetea pe ovarul drept( 38,4 mm ) care creste incet-incet ,dar sigur si imi cam "bulverseaza" ovulatia...dr. T. a zis ca il "rezolva" la laparo care probabil va fi pt mine prin noiembrie pt ca ma va monitoriza si luna urmatoare ( cand sper sa fie ovulatia pe ovarul stang)
Va pup pe toate !
Kora
ana_p spune:
Bine v-am regasit, dragele mele!
Ana_id, nu trebuie sub nicio forma sa fii asa de pesimista; important este sa gasim motive de bucurie in orice lucru marunt si sa privim curajoase la viitor. Poate suna a lozinca ce spun, dar eu chiar mi-am propus sa vad partea plina a paharului si ma bucur de relatia minunata si foarte indelungata pe care o am cu sotul meu, ma bucur cand ii simt alaturi pe cei din jur, ma bucur cand imi reuseste ceva la serviciu, ma bucur de o seara linistita, de un film bun, de o rochita noua, ma bucur...Desigur ca telul meu e acelasi cu al vostru al tuturor, insa nu vreau sa devina o obsesie. Cred deci ca autosugestia este extrem de importanta.
Coborand cu picioarele pe pamant, va spun ca eu sunt in ziua 17 si astept cu mari emotii deznodamantul din z 28, care sper eu (este a treisprezecea luna cand sper)va fi unul fericit. Voiam sa va mai intreb cate luni stiti voi ca face domnul doctor monitorizare; daca a constatat in prima luna ca ovulatia este in regula, trebuie sa ma monitorizeze si in luna urmatoare? Am un CM regulat, la 28 de zile, ovulatia in z 13-14, oare care o fi planul de atac pentru luna viitoare in caz ca...?
Va pup si va doresc numai bine tuturor!
ellis spune:
Ana_id, te rog sa te linistesti, sa mergi mai departe si sa lupti, pentru ca numai asa vei putea sa realizezi ceea ce-ti doresti cu atata ardoare; nu dispera si incearca sa te detasezi putin, incearca sa mai faci si altceva decat sa te gandesti la durerea ta, altfel ai sa te afunzi in suferinta si greu iti vei reveni.
Dumnezeu nu ne lasa asa, ai sa vezi, mergi cu credinta mai departe.
Suntem alaturi de tine si iti intelegem suferinta.
Hai, fii tare!
Cu drag,
Ellis
alexia28 spune:
Mi-e dor de fetele mele dragi
Amely, Bubu, Clau, Ioana, Kitty, Laura69, LAuravoinicu, Mamidevladut unde sunteti fetelor?
.....mie dor de vremea cand umpleam paginile
Pup toate tutunicile vechi si noi nu vreau sa se supere nici una pe mine
claucia spune:
Iubita mea Alexia ce dreptate ai! Si mie imi e dor de voi, dar am lasat un pic de spatiu si pentru fetele noi, imi e atat de dor de zilele cand stiam tot tot despre fiecare...si ce frumos le mai sintetiza Laurasilk.
Poate mai face un rezumatel ca tare ne era drag.
Ioana e suparata...si parca as vrea sa revina. Marinusa tocmai ce s-a intors si o pup mult mult, Felicia e mereu cu noi, Alexuta esti foarte activa, Lauravoinicu poate sa scrie mai rarut, stii ca povestea dar cu drag o citim, Mamydevladut are un pic de treaba , Amely si Bubu cred ca sunt pe aici dar au si un pic de treaba umanitara...
Ce sa zic, te pup mult si astept vesti.
Ana_p, esti in z18 parca nu? Eu sunt in z18 si asa ca mergem in pararel de manuta. Ceva simptome ai?
Va pup mult pe toate, mai noi si mai vechi.
Clau
Diddy spune:
Raportez: azi z11, am fost la Dr. la spital. Vestea buna este ca am un foliculas pe ovarul stang (este buna pt. ca acum stiu ca ovulez cu ambele ovare) de 14.6mm (cam micutz, avand in vedere ca luna trecuta am ovulat in z12) si endometru de 8.8mm. mi-a zis sa nu prestez pana vineri, cand ma duc pentru inca o eco...dar mi-e mie frica ca voi rata momentul ovulatiei..vineri este deja z13 la mine.
Dr. mi-a zis ca daca nici ciclu asta nu raman, la viitorul facem stimulare. Fetele care faceti stimulare, am inteles ca ma pot alege cu chistuletze? Este adevarat sau sa merg asa mai departe linistita?
In rest nika, am hotarat: daca pana in Ianuarie nu produc o bebelina, laparo imi scrie pe frunte.