mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
am zis ca tac!!!
dar eu iti mulumesc matilda..noi nu ne'am suparat de neuroni ..noi luam totul in gluma..daca tu te'ai suparat ..sau te'ai simtit lezata..imi pare rau..sincer!!
eu sunt de cativa ani buni pe'aci pe forum si nu m'am certat niciodata cu nimeni..si nu am jignit pe nimeni..vroiam doar asa sa stii..iar daca nu ma crezi pot sa'ti dau linkul..si acum nu glumesc!!!
mai vroiam sa'ti zic ceva..eu nu ma bucur de copilasi..inca nu'i am din motive stiute numai de DD.cu toate ca mii doresc cu ardoare!!.
dar ma zbat sa gasesc satisfactii ajutand copilasii altor mamaici..copilasi greu incercati de soarta!!!!
si aci pot sa'ti dau linkul ..si iar nu glumesc!!
si crede'ma ca nu'mi trebuie diplome sa fac ceea ce fac..o fac din suflet!!!!si nici timp nu am destul..dar ma straduiesc si nu ma plang..
initial am vrut sa'ti scriu un PM nu vroiam sa scriu aici..nu'mi sta in fire!!!dar nu ai!!!!!
si ca sa pun bomboana pe coliva!!!
am inteles bineee???? azi a fost bona libera?
deci maine ai putin timp? sau ma rog poti sa'ti faci!!poate arunci un ochi pe la linkurile de mai jos!!!
poate reusim sa facem ceva!!!
ce zici? esti bine venita in clubul nostru..de blonde acum glumesc
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Bimilit iti dau eu imi dai mie punctele?
fetelor va rog din suflet sa ma iertati ca nu am tacut!!promit ca nu mai fac!!!si nu glumesc!!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Bimilit spune:
Un neuron ajunge intr-un creier masculin.Totul este intunecat, fara sa mai fie cinvea
- Iu- huuu, striga neuronul.Striga degeaba,niciun raspuns.
- Iu-huuu...Nu este nimeni?, repeta neuronul.
deodata din intuneric, apare un alt neuron:
-Hei, ce pana mea faci aici de unul singur?Suntem totzi jos!
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

mathilda spune:
liana30
maine sunt super ocupata dar peste 2b sapt vin in romania si daca vrei pot sa vin si in craiova(pt mine nu-i nici o problema caci vin cu masina)vad proiectul si daca pot ajuta pe cineva cu cea m mare placere;eventual pot aduce vitamine si magneziu pt femeile insarcinate care sigur au nevoie si astfel pot scuti niste bani; mai pot aduce si haine pt copii nevoiasi dar cel m bine da-mi cumva o adresa si te pot contacta personal
pupici

Bimilit spune:
Liana30 , fara suparare nu-ti pot da punctele pt ca nu ai scris de blonda.un pupic e bun?

mathilda spune:
hai sa va mai treaca sa va spun un banc
familia unor pacienti intreaba dr -dr de ce pt operatia lui ion la creier ne-a costat 50 000euro si a mariei 5000
dr- a lui ion e neuronul nefolosit iar al femeii e second hand
sau cam asa ceva era bancul
daca il gasesc unde l-am citit probabil c-o sa-l zic corect
dar esenta oricum conteaza

Bimilit spune:
mathilda si la noi in farmacii exista calciu si magneziu , iar pt viitoarele mamici e gratis, iar despre hainutze ce sa zic nu cred ca te lasa la vama sa le treci .si ca o paranteza itzi spun ca toate mamicile casnicutze au permis si masina asa ca nu-i musai sa te deplasezi in zonele "defavorizate" in care ne aflam.

mathilda spune:
vezi bimilit
asta nu inteleg eu- de unde atat inversunare- incerc sa ajut cumva- si de unde sa stiu eu ca sunt gratuite cand in ziare toti scriu ca nu se mai dau compesatele
cat despre faptul ca, casnicutele au masina si permis nu ma indoiesc si mi se pare ceva normal

Bimilit spune:
mathilda tonul pe care ne spui ca potzi aduce aia si aia ne deranjeaza.noi aici nu discutam de bone, femei care ne fac curatzenie, studii, averi , etc .noi fiind casnicutze harnicutze discutam despre lucruri casnice.iar despre cariera ce sa-ti spun toate avem cate una , dar eu is mai motzata si am doua : una profesionala si una de piatra ( ca-s fumatoare ).

Liana30 spune:
sa ne treaca?? de ce ca nu neveni?
matilda nu e nevoie iubita sa vii in Craiova..nu'i nevoie nici de adresa mea..cu toate ca daca tii mortis ti'o dau!!!
daca vrei sa ajuti..si mai alesc ca ajungi in tara..poti sa treci pe la banci si sa le pui in cont copiilor daca iti permiti..decat sa consumi benzina pana aci la mine..mai bine pui banii in conturile copiilor!!eu o sa'ti trimit conturile ca stiu ca nu ai timp sa cauti!!
iar pentru hainute daca ai asa multe poti sa'ti dau nr fetelor din orasul in care ajungi sa le dai ele stiu unde sa le trimita!!!
in plus daca cumva ajungi in capitala si ai timp poate poti sa o ajuti pe barbye a noastra..e in spital paralizata..e o tipa super optimista..
sa'ti mai spun????nu ma opresc aci!!!cu toate ca am promis ca nu mai zic nimik!!!!
dar io sunt aia cu neuronu lipsa si cred ca fetele ma inteleg!!!
in plus sunt si blonda!!
vezi Bimilit zisai acu de blonda da lasa ca io ma multumesc si cu pupicu..la neuronu meu merge
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"