mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 12
ange spune:
alinuta,cat de firig e la Pitesti mai?
iauite la ea se danseaza fata maine.
v-am spus ca si eu am fost in Ro la o nunta?
moamaaa daca nu am dansat de mi-am tocit flecurile la pantofi si erau niste pantofi bengosi pt. care am mers special la capitala dupa ei ![]()
gata.imi incep programul![]()
astazi ne ducem la gradi in vizita.mergem sa platim taxa si sa-i ducem educatoarei cadoul din Ro.
A1 v-am spus ca Robert i-a scris educatoarei o vedere de la mare?
Maia a scris profelor ei si Robert a vrut neaparat sa-i scrie si el educatoarei lui.A umplut o vedere de maizgaleli.Asa i-am pus-o la posta.Vreau sa va spun ca educatoarea a fost super incantata de vederea lui Robert.Cica nu a primit in viata ei o vedere de la un elev de-al ei.Nici macar nu am semnat-o.A recunoscut imediat ale cui sunt mazgalelile cica.![]()
pup o zi buna
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
alexa si mami spune:
da mey cami , as vrea io sa ma dantzuiesc, da' nu cred ca am cu cine, ca al meu se multumeste cu privitul. poate agat ceva, un ciorap...
edit
in jur de 15 grade C, e frig rau ca bate si un vint de ...
alexa 
mariussimiuc spune:
Olga,super poze! Ce fromos e imbracat in costum!
Iar poza asta e bestiala! 
Miha 
malla spune:
Hoooooooooo ca prea sarirati pe mine:) Nu mai poate omu sa intrebe!!! printre randuri nu stiu sa cetesc, ceti numai ca are ceva haine de dat si niste vitamine...
Diadaniela, nu am voie sa imi spun parerea? ![]()
Liana, cum sa nu te stiu, mai!!! te citesc pe oriunde imi iesi in cale si sincera sa fiu sa stii ca te apreciez foarte mult, mai ales ca esti olteanca de-a mea:) Am vazut cat de mult te zbati pentru oricine e in mare nevoie si am vrut zilele trecute sa iti trimit un mesaj privat sa te felicit. Uite ca acuma pot sa o fac si o fac cu cea mai mare placere!!! Stiu de cazul lui Mirela - Barbye(sper ca am scris corect), si am vazut cum te-ai zbatut sa aduni mai multe suflete pentru a o ajuta. Sa ne mai tii la curent cu vesti despre ea, si sa de-a Dumnezeu sa ne spui despre ea numai vesti bune.
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Pai cum sa fac mai Cami asa? Ca si io tre sa merg la scoala
N-am cum.Ori o duc si o las pana in jur de 13 (ca pana la 15 sept cand vin copiii la scoala scap mai devreme) ori o las din prima pana la 16.Nu stiu...
Hai ca voi imi dati emotii.
Incep acu' sa ma jejesc
.Ce va face?Cum va fi?Ooooffff...numai mama sa nu fii...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
mariussimiuc spune:
Fetelor,eu am o intrebare la voi...asa mai...voi mergeti la biserica cand sunteti in una din zilele acelea?
Eu as vrea sa merg,dar uite ca nu pot,ca cica nu am voie...
Si daca tot ma pusei pe vazut poze...am admirat-o din nou pe Maia.Mai,e o frumusete.O sa rupa inimile cand o fi mai mare.Daca n-o face chiar si acu.
Si tot privind la poze,ma intrebam cu cine seamana atat de frumoasa?! ![]()
Miha 
mariussimiuc spune:
Georgi,ceea ce spunea Cami e situatia ideala,care la noi,cel putin aici in Iasi,nu prea se poate aplica.Dar poti sa o lasi pana la 13 in functie de cum reactioneaza.Si daca se acomodeaza usor poti lungi programul.S-ar putea sa ai surpriza sa-i placa si chiar sa-ti faca vant
sa pleci mai repede sau sa nu-i placa (din prima) si atunci va trebui sa cauti solutii salvatoare.
Si griji oricum iti faci,chiar daca iti spunem noi sa nu-ti faci.Dar daca intri in butoi fii sigura ca noi te vom scoate!

Miha 
ange spune:
miha, 
Georgiana,mai stai calma.Copii se obisnuiesc oricum>chiar crezi ca toti parintii ai disponibilitatea sa faca cum am zis eu?Nici vorba!asa e ideal dar nu se poate mereu.
Acum depinde mult si de ea cat este de atasata de voi,de familie cat de sociabila este,cat de mult ii plac copii dar hai mai ca doar ai facut psihologie ce naiba!te invat eu acum ce e de facut?!
am plecat.
o zi buna
mariussimiuc spune:
Da' di shi mai Cami? Da di shi? ![]()
Miha 
diadaniela spune:
bei Cami ,o poza nu ne-ai pus si noua aici!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana