mamici casnice (65)
Raspunsuri - Pagina 13
diadaniela spune:
Olguta ,ce tanara si frumoasa esti!
si bebeul e un scump!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83107&whichpage=2
mai jos un pic cititi.
suparati lumea ,mai mistocarelor!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
miha,di deaia
banana,nu am avut cand sa pui poze.incerc astazi cand face dodo Robert.
dimin. am fost la ferma dupa legume de toamna.Inca nu au iesit la taraba...
si nu gasesc nici butoaie pt. muraturi
olga,venim la Niagara cand nu te astepti
am fost si vara si iarna.Mie-mi place de mor.Nu cascada cat atmosfera din oraselul ala de granita
venim,venim stai linistita ca te calcam.
Dar voi la Mtl. pe cand?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
light spune:
Wow, am lipsit si io doua zile si vad ca iar veni aghiutza sa isi bage coada pe aci. Asadar "complexatele" mele dragi, va tzuc pe toate, ca m-am distrat citind ce ati scris, cat despre Mathilda, sper sa gaseasca in final forumul de umanitare, sa gaseasca povestea tragica a baiatului Doinei, si cea a lui BArby si toate celelalte si presupun ca pe langa femeie de n ori si din toate punctele de vedere are si suficiente resurse materiale si sufletesti pentru a ajuta. Oricum se pare ca le are pe toate din cate vrea ea sa zica, e omnipotenta si omniprezenta si atotstiutoare.Olga mi-a placut si povestirea ta cu tipa cu rimelul scurs.
fara drept de semnatura
ange spune:
inapoi pe pag.1
bey care stiti sa puneti muraturi de iarna?
castraveti,gogonele si varza? dar dealea in saramura.
caut de 2 zile pe net.inclusiv pe culinar.mi-am prins urechile.
sunt in ceata totala.
sunt atatea retete si atatea diferente intre ele incat habar nu am pe care sa o aleg
Care are o mama sau o bunica super in ale muraturilor sa ma ajute?plsss
light spune:
Doaaaaaaaaaaamne ange, fiecare cu fixatia lui.Io pun doar castraveti si fac exact ce scrie pe plicul de condimente speciale plus ca mai adaug ceva zahar sau de preferat miere. In rest nu ma intreba.
fara drept de semnatura
diadaniela spune:
la muraturi in saramura se pune 1 lingura cu varf de sare mare la un litru de apa.chestia asta se fierbe pana se topeste sarea.
printre castraveti se mai pun catei de usturoi ,hrean si frunze de hrean.
se pun si frunze de visin ,dar eu nu am pus niciodata.
Dana
alexa si mami spune:
cami, pup iu gospodino, eu pun numai la otet (castraveti, gogosari si amestec=conopida, morcovi, telina...)
miha, apropos de perioada aia si mersu' la biserica, io una merg oricind, nu am gasit scris pe nicaieri cum ca nu as avea voie. consider ca sa merg cu ccc cupilu' la impartasit e mai important. DD iarta-ma daca gresesc
ma duc sa refac lista cu sarbatoritii
alexa
diadaniela spune:
si eu intru in biserica in perioada aceea.
nici nu vad de ce ar fi un pacat. e o chestie naturala.
Dana