Credit cu recalcularea dobanzii, unde?

Credit cu recalcularea dobanzii, unde? | Autor: camelia.t

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva care din banci dau credite cu posibilitatea recalcularii dobanzii in cazul in care vreau sa returnrz creditul mai devreme?

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, banca Romaneasca. Chiar ieri am discutat despre asta acolo. In momentul in care tu returnezi mai mult decat rata, automat ti se recalculeaza dobanda. Important este ca atunci cand tu faci cererea de rambursare anticipata sa specifici ca vrei sa scazi din perioada, nu din suma, pentru ca dobanda se ia la perioada de timp pe care ai facu creditul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

aveti grija, la unele banci, exista "comision de rambursare anticipata".

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

In mod normal toate bancile dau credite cu posibilitatea recalcularii dobanzii in cazul in care le achiti anticipat.
E posibil ca unele sa aiba un plafon minim care trebuie rambursat ca sa-ti poata face recalculare, e posibil sa aiba comisioane (in general cam 2-3%) pentru rambursare in avans, din cate stiu eu toate vor sa le anunti inainte ce ai de gand sa faci (nu ajunge sa depui banii in cont, trebuie o cerere aprobata de ei, altfel risti sa zaca banii acolo luni de zile).

Cred ca intrebarea ar fi mai buna invers, care banci NU dau asemenea credite, pentru ca eu stiu ca dau cam toate.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,
depinde de ce credit discutam: exista in general acel comision de rambursare anticipata. Dar... sunt doua, trei banci care pentru creditul ipotecar nu-ti aplica acel comison, cu explicatia de rigoare:unele nu-ti iau comison decat daca un nr de ani, ex. 5;
Pentru creditul de nevoi- Finansbank nu percepe comision de rambursare anticipata.
In rest, toate bancile iti permit sa aduci banii de acasa, dar dupa un nr de ani, si ei trebuie sa castige din dobanda, si abia dupa aceea te comisioneaza, taxeaza, cum vrei tu sa-i spui!

Daca vrei ajutor, fi mai explicita...poate te pot ajuta cu mai multe info...

omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro

Mergi la inceput