Mamici de sept-oct 2006(70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dragele mele gravidute...l-am rugat pe sot sa imi aduca putin laptpul la pat ca sa va citesc..
Alinush felicitari pentru nastrea rapida...mult laptic si refacere grabnica.
scumpik_lui Sirajul este deschis sambata pana la 14.00 iar duminica inchis...in cursul saptamanii pana la ora 16.00.
pufy imi pare rau pentru problema care a aparut..o sa fie bine,trebuie sa fii increzatoare.
despre mine ce sa va zic...sunt increzatoare,dar cate o data imi pierd speranta....ma rog ca bebe sa fie ascultator....imi trebui putere sa rezist la ceea ce se intampla dar e greu,fiecare ora care trece parca e o vesnicie.
Fetelor aveti grija cu intarirea burtii...nu vreau sa va sperii dar acestea erau si simptomele mele...cand am aflat ca acestea sunt contractii nu puteam sa cred.
diseara la ora 21 merg la maternitate ca acolo au un ecograf mai performant , sa il masoare, cantareasca etc.
sper sa va dau vesti cat mai curand despre mine...va multumesc ca sunteti alaturi de mine si pentru orice nedumerire care o aveti mergeti la medic...nu stati ca mine sa dati cu banuiala...
multa sanatate si pupici.

_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ufffff Lullabay nu stiu ce sa zic... asa-s barbatii...unii... nu-s toti super draguti si super atenti la nevoile sotiilor, fie ele si insarcinate. Sunt si ei niste copii mari, oleaca egoisti si preocupati de placerile lor intai si-ntai. Dar aproape sigur nasterea copilului o sa-l schimbe si o sa va apropie foarte mult. Si eu sunt maestra la reprosuri, adica pana si daca primesc ce vreau tot mai gasesc eu un cusur, ca poate nu mi s-a oferit CUM as fi vrut sau exact CAND as fi vrut etc....chichitze de astea... mai ales acum, fiind hipersensibila si plangacioasa(alintata).
POate ar merge strategia asta: sa ai rabdare cu el, sa nu-i mai reprosezi nimic (asta ii inhiba si-i face incapatanatzi, inversunati "Na, ca o sa fac tot cum vreau eu") ci mai curand sa ii spui cu binisorul ce ti-ai dori (punand accent pe VOI, nu te Tine): "as vrea sa stam mai mult de vorba/sa ne plimbam in fiecare seara juma de ora/hai sa facem planuri despre copil", sa glumiti, sa fie o atmosfera mai dagajata (nu de cicaleala si critici), sa-l deturnezi de la jocurile de calculator cu o gluma de ex., sa-i arati ca apreciezi cand a facut nu stiu ce gest micutz pentru tine...

Daca ne intalneam iti faceam eu poze

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Bravo Alina!! Felicitari pentru bebelina, sa fiti sanatoase amandoua.
Dar ce rapida ai fost! Ce bine-ar fi sa fie toate nasterile asa.

Raluca, si eu am burta tare. Dar o am asa de la 6 saptamani. Atunci m-am intrebat ce naiba se intampla de e asa de tare, dar dupa ce am vazut ca nu se intampla nimic nu m-am mai gandit la asta. Asa ca eu sunt intr-o contractie continua de 8 luni hi, hi. Cine nu ma crede sa vina sa puna mana - e fier-beton, nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, legat de protectia pentru mameloane, de silicon, ce e important? sa fie de la Avent, sau sa fie de silicon, sau amandoua? De fapt, daca iau de la alta firma, dar tot de silicon, e ok?

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by mexxa

scumpik_lui Sirajul este deschis sambata pana la 14.00 iar duminica inchis...in cursul saptamanii pana la ora 16.00.

_
Andreea34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

mexxa multumesc pt raspuns

32+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LALIQ- Tu nu faci 3 doze? Eu nu stiam de hiperactivitate, dar de-acum nu mai am ce sa fac...

ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am si eu nevoie de un sfat:
Va spuneam mai demult ca am niste "cruste" pe mameloane. Initial(anul trecut pe vreamea asta, cand am pierdut o sarcina) au aparut niste cojite despre care eu am crezut ca sunt de natura hormonala si ca se vor atenua in timp. Acum insa medicul de familie m-a trimis la Dermatologie unde am dat peste un medic cam nesigur pe el: diagnosticul a fost de hiperkeratoza (o chestie care apare la mici traume, cum ar fi cele din perioada de alaptare?!); spunea ca nu a mai vazut o forma asa avansata, si nici nu stie daca ar putea fi de natura hormonala. Mi-a dat vreo 2 creme, dintre care una cu hidrocortizon: tot incerca sa ma convinga de faptul ca la varsta asta de sarcina nu ar mai fi nocive?!

Oricum, eu am decis sa mai astept o saptamana pana ajung la medicul meu, caci mi se pare cam ciudata toata aceasta poveste. Ma gandeam ca poate vreuna dintre voi s-a confruntat cu ceva similar pana acum.

Adriana 34+
Pozici

Varsta bebe
Evolutie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alina, felicitari si refacere usoara! Sa va traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alessia, am primit PM si ti-am scris inapoi. Daca n-ai primit al doilea PM de la mine zi-mi si mai scriu o data.

Scumpik, n-am idee cand e deschis Sirajul.

Giuliella, marti cand am fost la dr mea la control am auzit o mamica povestind ca i-au facut in maternitate injectii ptr retragerea uterului si ptr stimularea lactatiei. N-am idee ce anume i-a injectat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, stii bine ca pe DC gasesti mereu pe cineva care sa te inteleaga si care sa-ti ofere sprijinul afectiv. Sper ca ti-ai descarcat nervii si nemultumirile si ca acum te simti mai bine. Sunt sigura ca sotul tau va vedea cu alti ochi situatia dupa ce se va naste bebe si-ti va fi de ajutor.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu

Mergi la inceput