Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor cochetelor!!!!!!
Iaca nici pe mine nu ma prinde somnul,desi e aproape ora 2 noaptea.
Diana,tu tare esti bravo,nu uiti pe nimeni.Cum Sotziunea?
e maladetz?Dar fetita Natalita,iti duce dorul in timpul zilei?

Davina,la voi cum e timpul?
scuza ca intreb,dar de cit timp sunteti voi in state si in ce stat sunteti? si as vrea sa te intreb la voi tot sunt asa de multi Mexicani ?
Aici unde nu te intorci,peste tot e scris si in Engleza si in Spaniola,si mai scriu"se abla spaniola".a mai ramas sa mai scrie si "se vorbeste romineste".

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Mai scriu alt mesaj caci nu stiu ce e cu int nostru dar mai nu am pierdut tot ce am scris.
Nicoleta,ce bun cadou vati hotarit sa luati.
Succese mai departe in procurarea patucului.
Cum e in brazilia? cum te simti tu acolo?
E asa cum arata in telenovele?
Cum e la servici,le place lor de tine?
Si ultima intrebare,mai sunt moldoveni pe acolo?
Sper ca nu am fost prea curiioasa
Corina,cum Lucian,s-a mai insanatosit?
Eu aici am procurat niste emulsie de propolius cu uleiri de plante,si cum ceva--indata stropesc in gitisor la copii.
Sa stii ca foarte bine ajuta.

Sanatate la toti baietii si fetitele de pe forum.

Mamanati ,cum mai sunteti?
Sa stii ca tare mia placut numele fetitei voastre.Mai ales ca Nicole imi place foarte mult.

Cornelia,ce mai faci? cum samociustvia?Tre sa fie dolofana bebelina.

Cristina,nastere usoara,si sa te odihnesti bine inainte de ziua cea mare.

Pupici si la celelalte mamici,
Alinka,Natalia,lilia,Lucia,Rodica ............si celelalte din listuta
si si la viitoarele mamici Violetic,Trinia,................. si scuze daca nu am mentionat pe toti,caci cu memoria o duc cam rau
Sa aveti o zi cit mai buna.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

BALBINA,mersi mult de lamuriri,acus mai incerc.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

si eu am lipsit motivat .Vineri m-am otravit cu "ice tea" si m-am simtit foarte rau ...bine ca n-am ajuns pe la urgente .Si in we. am fost la coafor si la o zi de nastere.
Nati foarte frumos ai facut tortul papusa, de gust nici nu ma indoiesc .Cred ca i-a placut mult si Ameliei.Succes la tradus tie si Liliei.
Diana ce-ti mai face puiuta?
Alina ce bine ca ai gasit gradinita potrivita si ce de-a activitati au ca imi vine sa-mi aduc puiul acolo .
Cornelia cind am vazut pozele cu lucrusoare m-am gindit ca in Md au inceput sa aduca branduri americane .si noi avem hainute de la carter's.Foarte scumpe rochiile sper sa-ti gasesti ceva la pret rezonabil.
Alincic noi stam in sudul Californiei ,la granita cu Mexic si desigur sunt multi mexicani si se vorbeste spaniola.Cind ma duc la cumparaturi mereu vorbesc cu mine in spaniola chiar daca le zic ca nu inteleg Azi au fost vreo 25de grade C.La voi cum e ?bafta la gasit apartament.
Cristina inceraca sa te odihnesti pe cit posibil.Daca poti gateste mincare si bag-o la congelator ca sa-ti fie mai usor dupa ce nasti.

O zi buna si pupici la toate..sorry daca n-am mentionat pe cineva ,la noi 1 noaptea si sunt cam somnoroasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

nu stiu de ce a aparut mesajul meu pe pagina19 .. s-ambatat DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by alincic

BALBINA,mersi mult de lamuriri,acus mai incerc.

Alina Chisinau

Alincic, ai vazut ca ai reusit? Urrraaa!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, d-apoi eu de cite ori am dat refresh si nika si cind ma uitam in lista mea de messenger, icq si msn, aproape toate moldovencele erau online, dar una macar sa scrie vreo vorba, nika, draga, nika
Uite eu am motiv serios de absenta, am o lucrare mai mare de tradus, asa de mare, incit am impartit-o cu Lilia, ca sa o putem termina la timp. Asa ca si Lilia are absente motivate
Ia intrati repede fiecare si spuneti pe scurt de ce lipsiti

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Vreau acasa!!! Nu am reusit sa citesc totul, dar sper ca sinteti toate bine... Am vb azi cu Tanea din Kiev pe Skype.
Va pup pe toate!
Ne mai scriem caci acum o sa pot fi in fiecare zi la internet!

P.S. LA MULTI ANI, Lauras de pe acum!!!
Felicitari, Lucia! Numai sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Salutare!!!

Sa va zic mai intii ce scuza am eu

De citeva ori am intrat dar am uitat sa ma loghez, si dupa ce scriam raspuns lung si amanuntit - na ca nu-s logata si nu pot trimite, evident ca se pierdea tot ce scrisesem.
Si nu pot sa scriu a doua oara acelasi lucru! Ca pe bune scriam multisor. Acum mi-am luat inima in dinti, m-am logat si macar ceva ceva sa recuperez!

Zic si eu bunvenit Nicoletei! PAtutul e un cadou f bun! In privinta lucrusoarelor folosite - chiar patutul noua ni l-a promis cineva care nu prea l-a folosit, asa ca il acceptam cu bucurie! Dar unul nou - ce sa mai zic - ati facut o alegere buna! Si de hainute as primi ramase de la alti BBici, ca imi spune si cumatra mea - unele mai nu reuseste sa le imbrace, creste repede si nanii tot aduc:)

Natalia, ai miini de aur! Poate pentru tine e ceva obisnuit, nu stiu, dar pentru mine ce faci tu din deserturi - e o adevarata opera de arta!

CristinaGoji, nastere usoara sa ai si sa va intoraceti cit mai curind acasa! .. cred ca mi-a scapat.. pentru cind esti programata?

Fetele cu copilasi - sanatate multa si pupici la puisori!
Pentru burticute : fiti barbate si pupic pe burtic!
Fetele de peste mari si tari, cum mai e la voi?

Eu am ceva noutati, majoritatea de bine (putin spus chiar;)) :
1. Am fost la ECO! Creste in burtica un baietel sanatos! acum are 350 gr aproximativ, totul format bine, lichid amiotic limpede, placenta tot ok, col uterin 34 mm, si filmulet cu puiut avem! Ceva a ramas neclarificat doar... partea posterioara a uterului e cu tonus sporit... A zis dr ca poate fi de la pozitia incimoda in care stateam.. sper, ca nu am avut dureri de burtik, m-am simtit f ok. A stat mereu cu o minuta la ochisor, iar cu alta mai flutura din cind in cind:) La inceput tinea picior peste picior sa nu vedem cine este, da apoi s-a relaxat si ne-a aratat tot ce am vrut sa vedem:)
2. Am luat apartamentul de care va spuneam! Drept ca stapinii vechi mai stau acolo pin ala sf. lui octombrie, e bolnavior copilul cel mic, dar asta nu e problema pt noi, sa se faca el bine ca reusim sa ne mutam pina la marele eveniment.
Nu-i asa ca m-am revansat putin?

Acum si de partea mai putin buna... la care va rog sa ma ajutati cu sfaturi! De citeva zile ma doare burtica mea, orice as minca (si maninc numai sanatos) - ma doare imediat, si ma tine cam toata ziua ... ce sa-i fac? E de mers la medic? Pe copilas il afecteaza cumva? Poate sa iau niste carbune activat, poate fi intoxicatie? ... Sper sa nu fie de la brinza topita... ultima papata nu mi-a placut...

Azi o sa mai revin, chiar ma mustra constiinta de a observatiile voastre

Ludmila 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare la toata natiunea!
Liudaimi pare sincer rau de durerile pe care le simti acum,chiar nu imi dau seama ce ar putea fi,dar din cate se pare dupa ce ai descris,e de la un aliment ceva,care nu ti-a priit bine la stomac,mai ales fiind si insarcinata esti putin mai sensibila..
de pastile sau carbune nu stiu daca sunt bune pt.gravidute,incearca cu ceaiuri si multe lichide,sper sa iti revii cat mai repede.
Dar celelalte vesti sunt intradevar tare bune,si un bebel sanatos si o casa a voastra,feliciTARI!
Fetelor dar vad ca v-ati distrat foarte bine de ziua Ameliei,bravo!Tortul ca de fiecare data m-a uimit,si sunt sigura ca nu doar pe mine,este bestial.
Nati eu zic ca daca ti-ai deschide o patiserie aici,ai face mare concurenta pe piata si o afacere pe cinste!
La noi e binisor,doar ca Chris iar a racit,si e destul de tare,acum nu-l duc la gradi ca face un tratament,am fost la spital la "Gr.Alexandrescu",si initial a vrut sa ne interneze,dar cum eu am oroare de spitale am cerut daca se poate sa fac tratamentul acasa,si a aceptat,dar tot pe propria-mi raspundere.Tratament l-a inceput de vineri ,cu injectii la 12 ore,hmm,sarmanul cand le vede numai, incepe sa si planga,dar lasa ca mai avem putin,miercuri terminam,si sper sa se faca bine de tot si sa nu mai avem mari probleme,ca iarna inca nu a inceput si noi deja cu muci si tusim.
Apropo fetelor care dintre voi cunoaste ceva bun pt.imunitatea la copii? dar sa fie intradevar eficient? ca sa-i dau lui Chris,poate il ajuta si pe el,ca ii tot dau vitamine,dar cred ca are imunitatea slabita ca de multe ori imi raceste.Mersi anticipat!
v-am pupat si o zi buna

Tanya

Mergi la inceput