Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, da, 5 zile mi se pare mult pentru o nastere normala, dar cine stie, poate asa e politica spitalului. Eu am fost internata pe 22 aproape de miezul noptii si m-au externat pe 25. Dar daca ajungeam in timpul zilei, imi faceau vint pe 24 chiar, adica mai mult de 2 nopti nu te tineau.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Intr-adevar asa e politica spitalului, la cezariana te tine 7 zile. Dar eu totusi sper ca totul va fi bine si vom convinge medicul ca pot pleca acasa mai devreme, chiar daca si pe raspundere proprie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Daca e totul ok, nu are de ce sa va tina mai multe zile. O sa vedeti atunci, pe loc.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A78 spune:

Salut,
multumesc muuuult pentru ajutor.Ce bine e aici la voi, sunteti atit de unite, BRAVO.
Cit despre cadou deja am hotarit, sau mai bine zis asa ne-a cazut biletelul - patuc -, ce bine ar fi si la Moldova sa fie asa la cumatrii? Sa-ti aduca ceva necesar dar ...
Asa ca mai avem o saptamina pt a cumpara patucul, deja mami ne-a spus aproximativ ce fel isi doreste.

Cristina, dar tu deja ai bagajul pregatit? Caci cum se vede nu a mai ramas mult. Nastere usoara si forte.

Natalia, torta - - - e o adevarata arta, felicitari. Cred ca micuta Amelia a ramas f incintata.

Pa...

Mergi la inceput

Nicoleta Da, bagajul mi-i gata, numai sa vina mai repede bebele, ca nu mai am nici rabdare si nici putere atata sa-l "car" dupa mine peste tot

bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Nicoleta, patutul e un cadou minunat, mai ales daca e suficient de mare ca sa-i ajunga copilului pina pe la 3-4 ani. Botezati un bebelus, am inteles corect? Sa va traiasca finul!
Merci de complimente tortului Ameliei i-a placut, intr-adevar. Cel mai tare i-a atras atentie poseta papusii, pe care a cerut-o apoi si cu care s-a jucat mai mult timp.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca iar sunt treaza. Noaptea asta aam avut o insomnie cum n-am avut niciodata cred. Pe la 4 eram inca treaza si acum iar nu pot sa dorm. Mooooor de ciuda! Si ma rod foarte tare picioarele. Acuma o sa beau un ceai de tei cu miere. Poate adorm si eu...

bb in burtik 38+

Mergi la inceput

Cristina, stiu cum e cu insomniile astea, nici eu nu puteam sa dorm in ultimele saptamini ale sarcinii. Dar stai fara grija, in curind ai sa dormi pe tine

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A78 spune:

Salut,
ce se intimpla? Ce e cu prezenta asta atit de rea de la o luni? A-ti chefuit mult duminica?

Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna moldovence!!
Da bine ca va gasiti sa umpleti paginile cind eu nus, da cind sunt dau refresh de 100 de ori si nimic.
Va multumesc ca va bucurati pentru mine.
Cornelia da intradevar nui mai bine sa cosi rochita?
Alina ce rau ca nu va puteti gasi gazda.
Nicoleta sa stii ca eu am primit si lucruri folosite, da cind leam folosit eu tare bine miau mai prins si mia parut asa de bine si ii ziceam fete "uite asta e de la...".Da eu lu fiicamea iam luat patut sai ajunga pina pe la vreo 7ani, daca o tine, la mine in albumul Natalita-Elena este fotografiat.
Rodica da ce nazbitioasa e Paula!!!
Cristina nu te mai teme ca nu esti prima care o nascut, o sa fie totul pe 10!!!
Natalia torta e super frumoasa, da la gust nu stiu, tre sa fac si eu una.
Alinka las ca la nunta aici va fi mai bine.Dar in ce local fac finii tai nunta?
Lilia cum se simte Amelus?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput