Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ehehe, in timpul saptamanii nu am cum sa intru, doar seara, dar seara sunt buna doar ca sa citesc, ca de scris nu ajunge mana!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna! Tare dor mi-a fost de voi Sint in Franta de 2 sapt deja si e f sympa Franta asta Nu prea am acces la inet...dar o sa am peste o sapt cred...Asta va spun doar ca nnu am timp...va pup! sanatate multa si aveti grija si de voi si de puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dina231 spune:

Salut, fetelor-confetelor!!!!
Sunt pe acest forum demult, dar numai cu cititul, nu prea timp am, cu parere de rau.
Eu stau in Bucuresti, aproape de 4 ani. Din Moldova sunt din Balti, dupa faultate facuta la politeh m-am stabilit la Kisinau, si acuma deja de 4 ani sunt in deplasare aici in Bucuresti. Intre timp am nascut o frumusete de fetita care a facut acuma pe 3 septembrie un anisor. iaka in scurt cine sunt eu :-).
Eu iaka ce problema am si sper sa gasesc aici pe forum un ajutor, caci mult sprijin si ajutor am avut de aici. Eu din iunie am iesit la serviciu, si am o bona la fetita mea. Totul a fost perfect, pana nu me-a zis ea ca e insrcinata (desi m-a linistit de la bun inceput ca nici gand in urmatorii 4 ani sa faca copi), ei sa fie ea sanatoasa, dar pe mine deja ea nu ma aranjeaza. Ea vrea sa stee cu Corina mea cat poate, pana in luna 5-6, dar eu vad deja rezultate. Dimineata ea se simte rau si nu are chef mare sa aiba grija de copilul meu.
Asa ca m-am pus din nou la cautat o bona. Imi este greu caci eu nu prea am cunostinte de pe loc. tare me-as fi linistit pe suflet daca as gasi o bona din Moldova. va rog mult, daca cunoasteti pe cineva de treaba de la noi, care ar vrea sa stee cu un copil de un an scrieti-mi un PM. Astept cu nerbdare.
Eu deja nu numai cu cititul voi pe aici, sper si sa va cunosc mai de aproape, vad ca sunteti unite si ma bucur.
va pup
Dina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bine ai venit Dina!
Sa-ti traiasca fetita!Si la multi ani!

Iaka se apropie ziua de maine, si eu incep sa am emotii, de parca ma duc eu la gradinita!Ghiozdanul e gatit, copchilul e tuns, suntem gata de noul drum, si sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca deh in urmatorii 4 ani vom sta la gradi.

Pupici la toata lumea!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vio, asa asa, sa nu ne uiti!

Dina, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca puiuta!
Referitor la problema cu bona, nu pot sa te sfatuiesc, din pacate, nu cunosc pe nimeni. Dar pot sa-ti zic ca matusa mea care sta in Bucuresti a avut o bona din Moldova, cu care a avut o expierienta nu prea placuta. Nu generalizez, desigur, doar ti-am zis ceva referitor la subiect. Poti intra in sectiunea aceasta a forumului si sa postezi intrebarea ta acolo, poate gasesti si aici o persoana cumsecade si de incredere. Mult succes!

Alinka, sint tare curioasa cum v-a mers azi la gradi, sa nu ne tii pe jar, cind ai timp, intra si povesteste-ne.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, am mai completat listuta de pe prima pagina. Va rog sa va uitati pe ea, cind aveti timp, si sa-mi spuneti daca trebuie sa schimb date/cifre din ea.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata natiune!

In primul rand urez un an usor, plin de cunostinte, poezii, cantecele bobocilor clubului, care au revenit la crese sau au pasit pragul gradinitei!

In al doilea rand bun venit Dinei231! Nici eu nu am vreo cunostinta care te-ar putea ajuta sa-ti fie bona, in schimb cu scuzele de rigoare am ceva de comentat la postarea ta:

quote:
Originally posted by Dina231

.... si am o bona la fetita mea. Totul a fost perfect, pana nu me-a zis ea ca e insrcinata (desi m-a linistit de la bun inceput ca nici gand in urmatorii 4 ani sa faca copi), ei sa fie ea sanatoasa, dar pe mine deja ea nu ma aranjeaza. ....... Dimineata ea se simte rau si nu are chef mare sa aiba grija de copilul meu.

Fiind un forum pentru si despre copii, nu vei gasi aliati in "nefericirea" ta ca a ramas bona insarcinata. Ba dimpotriva, ii urez o sarcina usoara si un copil sanatos. Nu sunt o persoana extrem de religioasa, fiind mai mult un produs al tranzitiei, dar Dumnezeu este cel care decide venirea unui copil pe lume si nu noi (desi traim cu aceasta iluzie). Dar si din punct de vedere profesional, este inadmisibil ca la vreun interviu sa-ti ceara cineva un test de sarcina sau sa-ti impuna o politica de planificare familiala. Nu vreau sa crezi ca sunt impotriva ta, dar mi s-a parut inoportuna si incorecta aceasta abordare a problemei. Sper sa gasesti o bona potrivita in cel mai scurt timp.

Doroti - ca sa inteleg si eu, lucrezi acum la chisinau si locuiesti in afara lui? Adica faci naveta zilnic? Daca da, cat timp iti ia?

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Neata, fetele!

Nu ne mai ocari atita Diana ca si asa de-abia ce ajung pe desprecopii sa mai dau cu okiul la moldovence . Dar imi pare intr-adevar bine ca odata ce ai iesit la servici ai mai mult timp sa ne scrii Sper ca si puica ta e bine, si ca sotiorul te asculta

Eu sunt ok, ma "adaptez" cum s-ar spune. E o gramada de lucru pe-aici, momente organizatorice, si... si cam astea. Incetul cu incetul se regleaza toate.

Am putin timp liber la indemina, de asta numai cnd apuc sa intru pe DC imi vine cineva cu niste documente, sau insarcinari, sau alte momente de lucru. Poate cu timpul organizez munca in asa fel ca sa mai rup si ceva timp pentru "mine".

Ma bucur din suflet ca sunteti toate bine si va adunati in gashka ca pe vremuri . Va duc dorul si promit sa scriu mai mult cind am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hellooo la toata lumea! ce mai faceti dragelor? sper sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun,cat si copilasii vostri care pe la cresa,care pe la gradinita,care pe acasa cu mamicile lor.
Bine ai venit in club Dina,sa ne dai mai multe date despre tine, din pacate nici eu nu te pot ajuta,nu cunosc pe nimeni in sensul asta,oricum iti urez bafta...
Davina mersi de raspuns cam la asta ma si asteptam,privitor la gradinite in USA ..destul de scumpusor,doar 2-3 zile pe saptamana si 500$...dar ma rog alt stil de viata, alte salarii si tot asa.
Nati ma intrebai de Chris daca si-a schimbat gradinita,nu,nu si-a schimbat,tot acolo merge,doar ca anul trecut cand l-am dat num mai erau locuri,asta fiind prin octombrie,cand toate locurile erau deja ocupate(fetele din Bucuresti sunt la curent cu lipsa acuta de locuri la gradinita)si am gasit si noi un loc prin cineva,am avut o pila,doar ca nu la grupa mica unde era normal sa mearga,ci la grupa mijlocie,si astfel cativa copii din grupa lui au inceput scoala anula asta au venit copii noi la el in grupa,dar bine ca are aceleasi educatoare,..ei cam asta e,sper ca am fost explicita.
Alinca ai spus ca mergeti la botez,unde?in MO sau aici in Romania?
pa-pa am zburat!!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Sa va zic ca am pritipit si eu un pui de raceala de ma doare capu strasnic.
Rodica eu am avut 12cumatri si nasii, deci per total 13.Mam uitat la poze, sa zici ca nui a ta fata ca degeaba, picatura din tine, doar cu cirlionti... a mea asa si nu a facut cirlionti. Si rochia mia placut tare.
Bine ai venit Dana la noi!
Davina puiuta mea creste, papa lapte din sticluta, acum am inceput sai mai dau si pireu de fructe, azi lo inceput pe cel cu mar si morcov si mamica mio zis ca nu cu mare bucurie lo mincat, eri si alaltaieri a mincat din mar si pomusoare sil minca mai binisor.
Cit despre cit costa la voi gradinita... e foarte scump.
Alina ce face Alex la gradi???Cum a fost prima zi??
Natalia da Vladut cind merge la gradi??Tot cu Alex?
Va

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput