Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hellooooo ce faceti dragelor?
Astazi aici e prima zi de scoala,dar din cate se pare iar incepe cu greva si manifestatii de protest,exact ca si anult trecut.Sper insa sa nu tina mult,ca in cazul asta o sa se inchida si gradinitele pe timpul grevei si nu am cum sa fac cu Chris,si unde sa-l las..
Davina si Carina la voi cand se incep cursurile si se deschid gradinitile si scolile?sau deja au facut-o? e alt sistem de invatamant,nu-i asa? Chiar sunt curioasa sunt si gradinite de stat si particulare? si cam cat ajunge pe luna o gradinita de stat? poate Carina estu tu mai in tema si stii ce si cum..
Chris este la gradi,parca a inceput sa se acomodeze si nu mai varsa cate o lacrima dimineata cand merge acolo,dar tot este printre cei mai mici din grupa,exact ca si anul trecut..
Acum in week-end tre sa mergem sa colindam ceva magazine,tre sa ii luam multe hainute lui Chris,ca multe i-au ramas mici,si pantalonasi si papucei si hainute mai calduroase de toamna...o gramada..bani sa fie!!
hai ca v-am lasat.. apropo Lilliene,ce mai faci? ce-ti mai face buburuza aia mica de fata?daca te mai lasa un minut liber intra pe aici.. nu v-am zis fetelor ca m-am intalnit cu ea in Sibiu,ca am fost plecata cu niste treaba acolo,asta pentru fetele mai "vechi" din club,care o cunosc..
bine acum va las si va doresc un week-end cat mai placut!!!!
ciao

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Am scris un mesaj taare mare, dar vad ca nu a aparut. Are ceva probleme pc sau netu. In orice caz am pus azi pozele de la ziua de nastere a Paulei, sint la semnatura. Din pacate, ceva nu merge bine si nu le-am putut aranja. Voi ce mai faceti? Cam slaba azi activitatea...
Karina, ma bucur ca ai dat un semn de viata! Fain ca Luci s-a adaptat asa bine la gradi. Dar cum de l-ai dat? Mergi la servici?
Doroti, azi m-am uitat la unele poze de la botez, ca tare multe is. Mi-au placut, dar citi cumetri aveti, ca stiu ca mai intreba cineva, dar asa si nu am aflat raspuns...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Rodica tare-i frumusica printesa ta cu bucle aurii.Ce frumos ati petrecut si Paula se vede ca e incintata de noile ei jucarii si hainute.Tortuletul pare foarte apetisant ...cind am vazut maioul lui Paula cu "printesa lui tati are 2 ani " am ramas fara cuvinte.
Sa-ti traiasca Rodica fata si sa va bucure mereu .

revin mai tirziu cu raspunsuri ca-mi scot puiu in parc sa oboseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, felicitari pentru pui ca s-a integrat asa de repede in colectivitatea de copii!

Tanya, Chris nu e in grupa cu aceeasi copii sau l-ai mutat in alta gradinita?
Eu pe Lilienne n-o tin minte, cred ca ea a venit cind eu nu prea intram pe forum. Ea nu are net sau n-o lasa copiii sa intre pe net?

Rodica, eu cred ca ti-am vazut pozele imediat ce le-ai pus tocmai intrasem pe webshot si am fost anuntata ca unul din membrii mei favoriti are poze noi Paula e asa de dragalasa, deja are fata de copilas, nu de bebelus. Si ce cocheta e, ce priviri in pozele alea, of, dulceata mica!

Vladut e o figura, vorbeste tot mai bine, in fiecare zi are cuvinte noi invatate si chiar a inceput de vreo doua zile sa lege propozitii simple, gen "eu am cou (tricou), mama n-are, tata are" sau "nu pune mina" etc. Azi m-a dat dat pe spate cu "bate vitu fuzele" (bate vintul frunzele) - e un cintecel din cutiuta muzicala, care ii place mult, cred ca asculta si la cresa, de-i asa informat . Inca un cuvint nou, "misina", adica masina, pina azi zicea "mimi"
Mai in scurt, in curind o sa am si eu o talabura in casa, nu doar Lilia

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Alina si Nati, mersi mult pt complimentari Mi-au crescut urechili
So, tricoul a fost surpriza pt tati, care de la inceput nici nu a bagat de seama... Tortul a fost cumparat, pe sot tot il deranja ca scrie pe 101, eu tot il linisteam ca sa traiasca copilu atita... Am petrecut in casa la bunici. Din pacate copilu meu a tot lasat amprente pe obiectivu aparatului foto, asa ca nu-s prea clare pozele, dar personaju principal se percepe, nu?
Alina, cum a fost, a obosit copilu tau atomic? Zau ca parca nu e din zodia fecioara
Nati, atit am injurat la webshotu ista, bine macar ca te-o anuntat Ma bucur ca vb Vladut asa bine. Cam asa texte avem si noi...

Mergi la inceput

Maaa, da ce am mai scris, scuzati pozitionarea cuvintelor, da' zau ca am inceput sa vb ca Paula, gen "ia in brate tati Paula". Daca nu intelegeti, dau un edit, oki?

Mergi la inceput

Rodica, eu la inceput nu m-am prins ce-i cu "101" acolo mai ales ca scria asa mare, dar vorba ta, sa traiasca copilu atita. Inscriptia de pe tricou e super, am uitat sa zic si io.
Webshotul il injur si eu de mama focului in ultimele zile, ca si-a gasit sa-si schimbe "imidju" care e plin de baguri. Si asa de greu se incarca acum, daca ii dau sa se deschida o pagina cu albume, imi ingheata tot browserul pentru citeva secunde bune

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

mi-am culcat copilul si acum am si eu un pic de ragaz .in parc a fost ok dar am stat putin ca mi-au venit musafiri si a trebuit sa ma intorc acasa.Au venit cu copilul de 4 zile ,sa-l vedem ca erau in drum spre spital sa-i face circumcizie (sper ca asa-i termenul in romana).
La cresa ne gindim si noi s-o dam pe undeva pe aproape .Mie mi-ar placea vreo 2 zile in saptamana macar.
oxy parca tu intrebai cit is cresele aici ...de la 4 ani se incepe gradinita si e obligatoriu sa te duci ca-i pregatesc de scoala.La virsta la care-i Deanna acum n-am auzit de cresa de stat.Pe luna te costa cam 1000$.O cunoscuta de-a noastra vrea sa-si dee fata (de 1,5 ani)la o cresa 2-3 zile pe samtamana ,pe vreo 5 ceasuri si mi-a zis ca va plati 500 $/pe luna.
Diana sotul nu e impotriva s-o dam la cresa ,lui doar ii frica sa nu se impolnaveasca ,sau sa raceasca si sa bagam antibiotice in ea.
Rodica foarte originala surpriza ia-ti facut lui tati.
Crinia ce bine ca Lucianca s-a adaptat usor .Da tu parca ai terminat ASEM-ul de ce vrei sa-ti schimbi career ?
Cornelia acum ca ti-ai petrecut neamurile sa te vedem mai des pe aici .
Tania de la Kiev cum merge la servici?
Nati ce scum e Vlad cum vorbeste .Pot sa-mi inchipui deja.Am ras cu "bate vintul frunzele" ,ce haios e :-).
Diana ce-ti mai face dulceata ?
o zi buna si un we placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata tuturor!!!
Vreau si io sa scriu ceva!!!!Prea repede scrieti, nici macar nu reusesc sa tin pasul cu voi!

Avem vesti bune, de luni Alex merge la gradinita. Am reusit sa-l inscriem pana la urma, asa ca eu sunt fericita ca baiatul meu paraseste cresa, unde a ramas cel mai mare copil, si cam nu se incadra printre copii de varste 1,2-2 ani.Am putine emotii de cum se va comporta la gradi, de cum il vor primi acolo, sper ca va avea la fel de bune educatoare, cum erau cele de la cresa. Ieri am luat ramas bun de la educatoarele lui, s-au pupat, s-au imbratisat si asta e, mergem mai departe!

Natalia, despre "bate vantul frunzele", intr-adevar zilele astea ei toti se ocupau de cantecele(copii la cresa). Noi fiind mai mari, cantam 8 strofe in continuu!
Noi tot incetisor am inceput cumparaturile ptr Alex, absolut tot ce avea primavara, i-au ramas mici, asa ca o luam de la capat, incepand de la chiloti, sosete etc.

Ieri am fost anuntati ca vom mai avea un eveniment pe 24 septembrie, botez. Asa ca avem din plin distractie!
Eu cu nunta nu stau super bine, adica nu am deloc timp sa ma pregatesc, dar deja de saptamana care vine trebuie sa ma apuc de pregatiri.

Cam asta e, ceea ce-mi trece prin cap acum!
Pupici!

Alina

Mergi la inceput

Alinka, hihi, i-auzi ce motiv invoca ea ca nu scrie, pai saptamina asta gaseam deseori subietul si pe pagina 5, ca tacea lumea milc

Felicitari pentru ca mergeti la gradi. Sa ne tii la curent cu impresiile si succesele lui Alex!

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput