Clubul moldovencelor de peste Prut (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Ei si daca tot ne-a strunit Doroti, iaca trec si eu la apel .

De luni am revenit la birou, insa din lipsa de timp nu am reusit sa intru si in club.
Sa va povestesc un pic ... noi am avut o nunta absolut superba! cu cei mai binevoitori invitati, cu mult tineret plin de verva, frumosi la trup si suflet, care nu ne-au lasat sa stam nici o clipa!
Cununia a fost absolut deosebita! Au fost 5 preoti, care au cantat atat de divin, ca ne-au trecut fiorii.
Ne-am plimbat prin parcul Catedralei si am facut si poze. Desi de dimineata plouase,catre acel timp se uscase totul si am putut sa ne plimbam in voie peste tot.
La nunta am dansat si am zambit toata noaptea! A doua zi de abia mai puteam calca. Am avut si cateva grupuri, care tot incercau sa rapeasca mireasa, dar a invins binele!
Iar a doua zi, la zeama, practic a fost continuarea nuntii, care s-a terminat si ea pe la apus...
"Zilele de miere" le-am petrecut undeva in muntii Bucegiului (pe langa Castelul Bran), unde ne-am recuperat in linistea nemarginita a muntilor.
Pozele vor veni si ele, dar va rog sa aveti rabdare, ca nici eu nu le-am vazut.

Va multumesc ca pe 1 septembrie am fost si in gandurile voastre!

Felicit si eu micutele Camelia-Nicole si Deanna cu ocazia aniversarii lor si le urez multa sanatate, noroc si parintii sa aiba numai bucurii de la ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Elena, bine ai revenit! Ma bucur ca ati avut o nunta de vis, asa cum v-ati dorit. O sa aveti despre ce sa va amintiti si ce sa povestiti la copii . Astept si eu pozele cumintica si rabdatoare

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

salutare fetelor!!
Nati intradevar ai ales un nume foarte frumos,chiar imi place,suna foarte bine..sa-ti traisca printesa si sa fie sanatoasa..
Elena bine te-ai intors,imi imaginez ca ati avut o nunta ca-n povesti si tu ai fost o mireasa superba!! abia astept pozele sa te vedem.
am fugit ca ma grabesc!! pa-pa

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Eu pot intra pe net numai cind Deanna e preocupata cu desene animate sau cind doarme la prinz. In rest e pe fuga toata ziua ,tiriie prin casa scaune sau jucarii si se suie pe ele sa-si ea lucrurile necesare ei, asa ca trebuie sa fii mereu atenta.Ieri cind stringeam prin sufragerie s-a suit pe un castel-jucarie si drept la cutite ...nu va inchipuiti cum m-am simtit cind am vazut-o cu cutitul de bucatarie in mana .
Eu abia astept sa primeasca sotul salariul sa ma duc la shopping S-a racorit si la noi un pic si imi trebuie niste haine de toamna.
Nati si Diana mersi de linkuri .O sa ma documentez mai mult si va zic daca fac pina la sfirsit ceva .
Elena bine ca a iesit nunta asa cum v-o doreati voi.Astept si eu rabdatoare pozele.
mamaNati foarte frumos nume ati ales.Pupici la printesica cuminte.
Cornelia unde ai disparut ?
pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Alina, dupa cum se vede, multe palpitatii de inima o sa-ti dea fata asta a ta, daca de pe acum e asa de nazdravana Ar trebui poate s-o dai la vreo cresa, macar pentru 3-4 ore pe zi, sa-ti mai tragi tu sufletul, plus ca ar fi interesant si pentru ea.

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Am deja net, dar nu prea timp. Ieri si azi am fost tot plecati de acasa, dar am citit si pot sa scriu si eu ceva...
Elena, bine ai revenit si ma bucur tare mult pt voi, ca ati avut asa o nunta frumoasa!
Ludmila, nici eu nu stiu nimic de acele masuratori. Mie imi masurau exact asa cum a explicat Doroti. Dar adaca a zis ca ai bazin mare, nu cred ca e de rau, va avea bebe spatiu, nu?
Nata, felicitari pt primul document al fetitei! Tati al vostru sta mai mult?
Davina, pupici pt nazdravana ta. Am mai zis , tare mi-i draga ca e asa nazbitioasa
Si chiar asa, unde e Karina???

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Rodica, eu pe Karina o vad in fiecare zi online pe yahoo, mai putin azi. Am abordat-o acum citeva zile, dar nu mi-a raspuns..

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna fetele mele dragi

Imi pare bine ca cineva isi mai aminteste de mine. Multumesc mult pentru griji...si scuze ca v-am lasat atita timp....
Am fost cam ocupata saptaminele astea. Cu cautarea gradinitei pentru Lucian si a career plannigului.
Pina una alta l-am dat la o gradinita, pe jumate de zi , de la orele 9 pina la orele 3, si azi a fost prima lui zi, de fapt. Am stat cu el o parte din timp, educatoarele m-au rugat sa stau la inceput ca sa vada cum se va comporta. Si ca sa vedeti era foarte independent, se uita la toate jucariile, era foarte ocupat. Apoi cind am plecat mai ca nici nu a observat. Cind am venit sa-l iau el se juca in continuare si nu vroia sa mearga acasa.

Deanne, Paula felicitari cu ziua de nastere. Multa multa sanatate si o copilarie frumoasa va doresc. Dar mamelor rabdare si sa fie mindre cu printesele lor.
Elena felicitari cu nunta. Casa de piatra, copii sanatosi si frumosi si intelegere in casa pina la adinci batrinete. Astept si eu cu nerabdare pozele de la nunta.
Mamanati imi place mult si al doilea nume pe care l-ai ales. Cred ca un pic straniu va fi la pronuntare pentru moldoveni, insa e foarte dragut. Cit timp mai sta tata pe acasa? Cum te mai simti?
Natalia multumesc de griji si sorry ca nu ti-am raspuns. Insa am avut un pic de alergatura si cind veneam seara acasa tu deacuma dormeai.
Doroti imi pare rau ca a trebuit sa treci prin momente neplacute cu sotiunea insa cum zicea o prietena de-a mea primii 3 ani din casnicie sunt cei mai nestabili in care apar probleme, si fiecare trebuie sa se adapteze unul dupa celalalt. Dar e foarte greu cind traiesti la un loc cu parinti, nu conteaza cu ai cui. De aceea iti doresc sa gindesti si sa iei decizii numai cind esti linistita. Dar barbatii astea mai trebuie si struniti din cind in cind .
Cornelia ti-ai gasit ceva rochii pentru nunta?
Cum raceala, ti-a trecut? Eu pe parcursul a intregii sarcini am fost racita. O data pe luna la sigur. Plus ca inainte de a naste am avut un virus de gripa, si vad ca asupra copilului nu s-a manifestat in nici un fel, dar mi-am facut griji enorme la timpul cela.
Alina acuma cred ca ai inteles, cind spuneam ca imi e dor de lume, sa vad lume plimbindu-se pe strada. Asa-i sistemul asta american ca nu prea iubesc plimbarile, dar de aicea se jeluie ca sunt obezi...

V-am pupat si va zic o zi buna in continuare

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

iaka am ajuns si eu la pc inainte de somnic...
Inca sint destul de racita, gitul nu-mi trece si pace - parca as avea o pelicula care nu se mai rupe odata din git...
Azi mi-am petrecut tot neamul de peste Prut acasa (nasii si unchiul cu familia)... Tare multe chefuri au fost in ultimele zile - inca incerc sa-mi revin si sa aranjez prin casa...
Marti am sarbatorit si noi 3 ani de casnicie. Am sarbatorit cu parintii si nasii, am fi vrut sa fie prezenti si altii - dar daca nu s-a putut... Am stat pina pe la 2.30 noaptea si tot parca nu se mai termina vorba - in sens ca ne-am simtit f f bine...
Va mai scriu miine

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata fetelor!
Cum dispozitia?A mea nu prea buna, poate mio ridica cineva(va marturisesc sincer ca de ceva timp in coace numai voi mio ridicati).
Elena felicitari ca ai avut o nunta cum ai dorit si iti urez sa ai o viata asa cum tio doresti alaturi de omul drag!
Cornelia felicitari cu cei 3 ani impliniti!!!sa aveti de 100 de ori mai multi!
Carina ce bine ca nu sa intimplat nimic cu tine, ca sincer deja imi faceam griji!
Natalia ce mai face Vladut????
Lilia nu intri pe la noi?
Da Rodica saracuta ocupata ca deobicei, mai lasa draga grijile si te mai relaxeaza( si treci mai des pe aici).
Alina(Davina) of cind am auzit ca ai vazuto cu cutitu in mina tocmai mie mi sa oprit inima... da sotioasa mai e!!Da chiar nu vreai sa o duci la o gradinita, ori nuti permite sotu(ca al meu de vreo citva timp incoace parcai apucat sa nu dau la nimeni copilu in brate!).
copilasii naszbitiosi, bb-ii papaciosi, burticutile in asteptare si nu in ultimul rind mamicile rabdatoare(iote ca mio esit cu rima!).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput