Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Acuma vad si ce ti-a scris Diana. Sunt de acord cu ea.
Emaimee are experienta si ea cu fetita ei legat de dermatita atopica si a fost si pe la medici buni. Insa vad ca nu prea a intrat zilele astea.

Diana o sa vina BB2 cand va fi momentul ca acuma stiu ce perioada grea te asteapta.

Eu am fost la o nunta noaptea trecuta la Bistrita. Am rezistat cu greu pana la 3 noaptea ca nu am putut pleca mai repede de jena ca nu mai plecase nimeni. Insa muzica nu a fost buna de loc si m-am plictisit groaznic. Am fumat vreo 5-6 tigari eu care nu sunt fumatoare, doar sa treaca timpul si sa suport mai usor atmosfera.
Eu sincer nu mai inteleg rostul nuntilor astea unde stai o noapte si te imbuibi cu mancare.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ne-am intors din deplasare, din pacate timpul a trecut prea repede. A fost excelent, Sara a mancat ca lupul si a dormit ca ursul. Ne-am simtit asa de bine ca ne gandim sa ne mutam la Timisoara. Copii s-au jucat foarte frumos impreuna, sunt innamorati unul de celalalt. Sara il striga pe Mati: "Mani", iar Mati nu mai stia ce sa-i faca, s-o pupe, s-o mangaie. E un baietel foarte atent, un adevarat gentleman in devenire.
Ce sa va mai spun, baietii au luat copii sambata dimineata si au mers la un loc de joaca, in timpul asta noi, fetele, am stat la taclale. Dupa-masa am fost la mall, dar nu s-a prins nimic de mana mea, cand am vazut atatea magazine nu m-am putut hotari deloc in care sa intru.
Aveti niste poze aici, oricum sarace martore ale bunei noastre dispozitii: http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/album?.dir=da8ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata

Noi sambata am facut vaccinul....cel de 6 luni ca intr-un final doctora a spus ca e perfect sanatoasa pentru vaccin. Suntem cu unul in urma, dar nu ne lasam. Poate s-au terminat si la noi problemele si mergem in ritm normal.

Ne-a interzis cu desavarsire (in continuare) mezelurile, carnea grasa (de porc in special), murele si capsunii, kiwi, varza, vinetele...si cam atat daca imi aduc eu bine aminte.

Vad ca ii place Milli, insa doctora insista sa ii dau Milli degresat pana facem trecerea de la praf la UHT. Dupa aceea, putem trece la Milli de 3.5 %, pentru ca spune ea se reduce astfel posibilitatea de a face KK moale sau a avea ceva alergii. Pe de alta parte mi-a reamintit ca a mea mandruta nu poate manca ou (inca)...ii face rau si il vomita. Avem 9.10 Kg iar de masurat...nu ne-a masurat !!!!

Ne-a dat fier, 2.5ml pe zi ...si cam atat !! Era de garda la spital si ne-am cam grabit !

Vaccinul l-a primit f bine, nu a plans mult si nici nu a avut reactii adverse !

Mie mi se pare cam slabuta pentru 1 an si o luna...dar sa speram ca fierul ne va face pofta de mancare !

Voi ce le mai dati inimioarelor sa pape !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele

Am fost si noi la Slanic samabta, dar din pacate vremea n-a tinut cu noi asa ca n-am facut baie. Am stat in curte, la firu' ierbii, si a fost tare plakut.

Luca nu doarme noaptea, e fff agitat, am vazut gingia umflata in 2 locuri unde vor iesi maselutze...e groaznic, cred ca-l doare rau, plange in somn, are si 4 scaune pe zi, dar sunt normale, nu moi. De mancat mananca, cu laptele avem iar probleme, nu papa asa cum treb.
Sapt asta mergem si noi la control cu bubita. Mie imi place cum a veoluat, dar sa-l vada si pediatrul.

Vali, lasa ca vine David acasa, si gandeste-te ce bine ii e lui acolo la curte, in aer liber

Mona, frumosi toti 3, se vede ca sunteti o familie fericita. sariciu e o dulce

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by valcampan

pling pt ca a plecat David la bunici la tara azi de dim. A simtit el ca pleaca pt ca nu avrut sa stea decit la mine in brate, la imbracat tot eu, pe peron in gara chiar era destul de agitat nu vroia nici in carucioar, se linistea doar la mine in brate.
Am urcat cu el in tren l-am lasat in grija mamei mele si am plecat repede sa nu ma vada dar a observat pustiul meu si s-a pus pe urlat. A plins pina a plecat trenul iar eu plingeam pe strada. Am vorbit cu ei pe seara la telefon si erau tare bine cu bunicii pe linga ei fericiti. O sa fie un chin pt mine sa vin seara de la servci si sa fie casa goala dar va dura citeva zile apoi vine acasa puiul meu.
I-au aparut 4 maselute in 3 saptamini. Am aflat si eu abea azi cind am zarit o masea si mi-a spus mama ca mai are 3 si m-am simtit aiurea. Imi fac multe procese de constiinta pt ca nu stau suficient de mult cu David. Mi-e dor de el cind sunt la servici sun acasa de 5 ori sa-i aud vocea. Cind ma voi obisnui oare ?
In alta ordine de idei am ris adineauri caci am urmarit discutiile pe tema putzei , foarte haioase. Dca vreti sa va destindeti vi le recomand. Eu chiar nu tin cont de pozitie si nu da semne ca il deranjeaza pe David cu ceva.
Va pupic ma retrag si eu la somn. Noapte buna copilasi !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Valy, nu te necaji.....ii va fi foarte bine la curte !!! Nu te necaji , o sa fie bine si o sa vina acasa sanatos si voios !

Hehehe...sa vedeti voi mai tarziu cand o sa va lipseasca de acasa in week-end ca merge la prieteni ( mami stie de la cea mare... !!!!!).

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Brianamica, eu imi amintesc prin cate ai trecut cu Ana, parerea mea e ca in ciuda faptului ca nu e chiar grasuta, arata bine. Sunt sigura ca nici voi nu sunteti prea grasi, din cate retin din poze tu esti mai mult inspre slaba. Cat despre mancare, Sara papa tot ceea ce mancam noi, doar ca ei ii pasez inca mancarea. Azi, cum n-am mancare facuta, la pranz va papa omleta si in timp ce ea doarme eu voi face o ciorbita cu toate legumele posibile pe care i-o voi servi dupa-masa. Eu ii dau dupa fiecare masa fructe, respectiv iaurt cu fructe si nu mananca nimic intre mese, rareori cate un biscuite inainte de laptele de seara. Nu stiu ce sa-ti mai zic, eu gatesc destul de simplu, oricum asa trebuie sa se obisnuiasca ca doar eu o voi hrani pana creste si va prelua ea fraiele bucatariei. Pupici.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

buna fetelor!

ne-am intors si noi din concediu de la mare. a fost cald si bine. mariei i-a mers f bine. ziua manca de spargea si dormea beton pe plaja si cate 3 ore in briza marii. insa noaptea maraia incontinuu - sincer nu stiu de la ce a fost: nu i-a placut patul, era agitata de la soare, o dureau dintii, nu stiu. dar bine ca a fost in rest totul ok. a suportat f bine drumul desi la dus am facut 17 ore cu doar 2 opriri scurte plus cele din vama.

asa n-am nimic spectaculos de zis despre noi. maria a inceput sa-si tina din ce in ce mai bine echilibrul in picioare. uneori sta si nesprijinita dar cred ca mai sunt vreo 1-2 luni pana o sa-si dea drumul. ne-am hotarat s-o ducem si la masaj mie personal mi se pare ca are incheieturile cam fragile.

cea mai buna investitie pe care am facut-o a fost un inaltator de scaun care se ataseaza la orice tip de scaun si a fost f bun ca statea singura si putea sa-i dea de mancare o singura persoana. l-am luat cu noi si pe terase ca se pune f repede si nu ocupa loc mult ca e rabatabil.
si iarasi indispensabila mi s-a parut piscinica gonflabila pe care o punea im cada de dus ca altfel nu stiu cum as fi spalat-o.

mamica de maria, 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am venit si noi de la munte, ne simtim ceva mai bine, nu mia avem asa multi mucisori si suntem mai bine si cu burtica..... Vad ca a fost slaba de tot activitatea pe aici asa ca incerc sa recuperez ce ati scris de cand am intrat eu ultima oara.

Vali- si eu as vrea sa merg la baby expo dar nu stiu inca exact in ce zi. Avand in vedere ca inc nu mergem in picioruse, as vrea sa il inscriu si eu de data asta la conc de mers de-a busilea si nu stiu cand si daca ne vor programa.... ca am inteles ca e pana la un an si 2 luni si noi exact atata implinim in a 2-a zi de expo... o sa vad, mai tinem leg pana at, oricum il voi duce sa-l pictez pe fata sigur ca a fost dragut pictat data la carrefour. Pupam puiul mic! Sa stii ca si eu ma trezesc noaptea si il ascult daca respira, nu stiu de ce....

Briana - felicitari pentru primii pasi ai Anei, multi inainte si sa mearga repede singurica si fara prea multe cazaturi!!!!

Albinutzza- multumim mult de tot! De papat, a papat bine dar mult mai bine la mare, asta si din cauza nasucului infundat...dar de dormit intradevar a dormit f bine si la mare si la munte! Daca ar fi asa tot timpul... e greu sa nu fii la tine acasa si sa nu ai totul la indemana dar in rest....e tare bine plecat!!! Cu laptele nu stiu din pacate cum sa te ajut, ca eu am trecut pe humana junior drink care este gata preparat si asemanator cu humana 3 la gust si miros asa ca nu am trecut inca la uht.... dar daca il amesteci cu putine cereale aromate de care ii plac lui? Sau ma rog....cred ca deja ati rez problema pana am citit si eu..... Pupici pt tine si pt Luca si pt samburel(ica)! Si lui Luca sa ii iasa repede maseluta sa doarma bine baiayul, sa nu-l mai doara!!!!!

Monai- felicitari pt un asemenea sot si pt surpriza placuta!!!!!

Lory- daca va hotarati sa plecati, va doresc drum bun si o mini-vacanta de vis!!!!!!

Katink- nu am stiut ca vei fi mamica pt a 2-a oara!!! Felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos si fericit!!!!!!!

Vad ca vb despre lapte. Mie dr mi-a zis sa ii fac branza numai din lapte cu 3.5% grasime, ceea ce am si facut de la 5 luni tot timpul. Nu stiu insa sa va spun ce fel de lapte mi-ar fi rec acum, pt ca a aparut continuarea asta de la Humana si pe asta mi-a rec sa i-o dau asa ca laptele normal mai are de asteptat la noi....

Mergi la inceput

Briana- sper ca ati trecut cu bine peste vaccin si fara efecte neplacute!!! Pupici Anei!

Pitecantrop- nu stiu la ce te referi cu pozitia.... Puta tb sa stea in jos, dar nu stiu daca te referi la puta sau la saculet. Daca la saculet, inainte se ridica in sus pt ca erau scutecele f stranse si daca nu il ridicai se"lungea" si intra intre picioare cand era mare... dar dupa cum mi-a explicat mie dna dr, poti sa le pui pe ambele si in sus si in jos ca tot cad pt ca pampersul este larg in fata.... Pupici! Sper ca te-am lamurit cu "problema" voastra! (daca nu te lamurisera fetele deja)

Ancak- ma bucur ca te simti mai bine!!!! sanatate multa si sa nu mai patesti asa! Am vazut si pozele! Felicitari pt puiul mare si frumos, si ...frezat! Va invidiez cum faceti voi poze la pui cu ochelarii de soare la ochi, Mario nu sta nici o sec!!!! Si am vazut si cum mergeti voi in picioruse si papati "ciolanul" de pui! Felicitari pt baiatul mare si frumos dar si hotarat!!! (ma refer la alegerea de pe tava!)

Anis- pai nu stiu ce sa zic de lapte...dr tau ce zice? Pe reclama de la humana scrie ca 450 de ml e cant ideala de lapte pe zi sa o bea copii, dar acum ce sa zic.... isi fac si ei reclama! Mario cam asa bea, cam 210-220 seara si inca mai bea dimineata 220-230ml. Si branza cand ii dau, ca nu ii mai dau in fiecare zi de cand i-a iesit la analize calciu peste limita si mai papa 100-200de g de iaurt. Dar totusi la ce spui tu nu cred ca este prea putin..asa vrea ea, nu stiu ce sa zic!
AAAAA,, si daca te anunta pe tine cineva de gardulet sa-mi zici si mie te rog ca si eu mare nevoie!!! Multumesc mult!!!! Pupici!

Mergi la inceput

Multumim mult tuturor celor care ne-au urat de sf Maria si trasmitem si noi toate cele bune cu sanatate si fericire si celor care s-au sarbatorit de sf Mario dar si de sf Ana!!!!

Acum va las si eu, nu am reusit sa termin de citit dar tb sa ma pregatesc sa-l culc pe praslea ca e tare obosit, nu a mai dormit de la 14.30 asa ca.... si nu mai suge degetelul dintr-o data cand se culca dar tb sa ma tina pe mine neaparat stars de gat, sa nu cumva sa ma misc un mm.... asta pana adoarme ca dupa aceea pot sa-l mut in patul lui.... Va pup si mai vb si maine!!!! Noapte buna si linistita tuturor!!!!!!

Mergi la inceput