Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
Dianami spune:
Buna, fetelor!
La multi ani sarbatoritilor! 
Sa va spun si eu prin ce am trecut. Pana astazi la ora 10:30 am crezut ca sunt gravida
. Dupa 2 teste in care intuiam eu 2 liniute, o intarziere a menstruatiei destul de mare, prima dupa o lunga perioada, intarcarea brusca a fetei si somnolenta excesiva am trecut la investigatii.
Am facut beta HCG si a iesit mic in comparatie cu varsta posibilei sarcini, iar ecografia a infirmat sarcina.
Problema este un chist de 2,5 cm, probabil functional, nu voi lua pastile pt. el.
Asa ca zilele astea am avut emotii, nu gluma, chiar ma intrebam ce voi face cu 2 copii mici si cu licenta, rezidentiat, etc.
Pe de o parte imi pare rau, deja incepusem sa citesc la mamicile de mai-iunie, daca aveam bebe termenul era de ziua mea
.
Dar va veni candva si bebe doi, iar noi il vom astepta cu drag
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Anca, sa-ti traiasca scumpul! Ii sta bine si cu noua freza, e tare simpatic. Ma bucur ca ti-ai revenit dupa neplacuta experienta, te asteptam mai des de acum. Pupici lui Matei! 
Lorena, Iulia mea a avut dermatita, dar in perioada cand avea bubite o alaptam, nu-i dadeam formula, asa ca nu s-a pus problema laptelui.
Daca trebuie sa i-l scoti, desi astazi nu se mai considera necesar, ii poti da lapte de soia sau formula delactozata (sunt mai multe pe piata). Cel de soia, din supermarket, e mai bun la gust.
Ideea este sa nu-i dai lapte integral de vaca, are multe proteine si saruri si intretine alergia.
Branzica, iaurtul si derivatele sunt bine tolerate, in general, nu trebuie sa le scoti. Sanatate multa! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
anis spune:
Diana, off, eu chiar te mirosisem (ti-am si zis) ca poate esti gravida.Da cine stie poate next time..
AniS
20+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ica 1975 spune:
Referitor la lapte, vad ca se discuta mult, eu am inceput sa-i dau lapte de capra cu 3.25%MG, inca il amestec cu lapte praf, vreau in scurt timp sa ajungem sa bea doar lapte de capra. Eu stiu ca laptele de capra este mai apropiat de laptele mamei, cel de vaca (integral) are prea multe proteine si saruri, ptr copilasi este greu de digerat.
Nelamurirea mea este - laptele praf are multe minerale si vitamine, daca nu mai bea lapte fraf de loc ar trebui sa-i dau vre-un supliment? Nu mananca intotdeauna f bine si n-as vrea sa aiba carente, insa bea destul de mult lapte ~800ml / zi. Ma gandea sa-i dau un biberon de formula pe zi. Gresesc?
Multumesc pentru sfaturi, am sa-i mai las bibe o perioada, continui cu apa cu canita si poate reusesc sa treaca la canita. A fost cam nelinistita un picut zilele astea, au iesit cei 2 dintisori de sus. Sper ca de acum sa fie mai bine.
Noi
Monica-Elena spune:
La multi ani celor care poarta numele de ANA(astazi a fost Sf.Ana).
Maine ne intoarcem si noi de la munte.
Referitor la laptele de vaca eu stiu si am vazut printre bebelusii prietenelor mele care au trecut la aptele de vaca si au renuntat la formula ca au inceput sa aiba probleme de rahistism.Nu grave dar deja coastele evazate se vad. Eu ii voi da lui Mihnea formula pana la 3 ani si de la 2 ani ii voi da si lapte Dorna ca in cel de piata de vaca nu am incredere. Dar fiecare mama stie ce e mai bine ptr puiul ei asa ca fiecae face cum crede de cuvinta Cand ne intoarcem acasa intru mai des si va povestesc ce vorbeste Mihnea si ce face.
Pupam
valcampan spune:

pling pt ca a plecat David la bunici la tara azi de dim. A simtit el ca pleaca pt ca nu avrut sa stea decit la mine in brate, la imbracat tot eu, pe peron in gara chiar era destul de agitat nu vroia nici in carucioar, se linistea doar la mine in brate.
Am urcat cu el in tren l-am lasat in grija mamei mele si am plecat repede sa nu ma vada dar a observat pustiul meu si s-a pus pe urlat. A plins pina a plecat trenul iar eu plingeam pe strada. Am vorbit cu ei pe seara la telefon si erau tare bine cu bunicii pe linga ei fericiti. O sa fie un chin pt mine sa vin seara de la servci si sa fie casa goala dar va dura citeva zile apoi vine acasa puiul meu.
I-au aparut 4 maselute in 3 saptamini. Am aflat si eu abea azi cind am zarit o masea si mi-a spus mama ca mai are 3 si m-am simtit aiurea. Imi fac multe procese de constiinta pt ca nu stau suficient de mult cu David. Mi-e dor de el cind sunt la servici sun acasa de 5 ori sa-i aud vocea. Cind ma voi obisnui oare ?
In alta ordine de idei am ris adineauri caci am urmarit discutiile pe tema putzei , foarte haioase. Dca vreti sa va destindeti vi le recomand. Eu chiar nu tin cont de pozitie si nu da semne ca il deranjeaza pe David cu ceva.
Va pupic ma retrag si eu la somn. Noapte buna copilasi !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
delia grozav spune:
Pitecantrop lasa puticaa sa stea cum vrea ea.![]()
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Pai banuiam ca sfatul cu Danao o sa iste discutii, si imi pare rau ca nu a mers nici asa. Eu stiu cateva mamici la care le refuzau copiii laptele si cu Danao au reusit temporar sa le dea lapte. Apoi incet incet au acceptat si laptele. Era doar o idee pnetru situatii de criza. Stiu discutiile despre produsele Danone insa mie imi plac, recunosc, si sunt tare curioasa daca in vest sunt tot asa de hulite ca la noi, e totusi un brand asa de cunoscut.
Poze
delia grozav spune:
Lory eu zic sa mergi la un alergolog bn. El o sa te lamureasca.
Poze