Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Mona, am uitat! Petrecere frumoasa la Timisoara!

Katink ce vad eu la semnatura....FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa! Iti multumesc de grija!

Anca de Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/album

Mergi la inceput

nique si Matei face alergie la laptele de vaca , dar de o perioada i-am bagat brinza de vaci si nu a mai facut nici o eczema. Eu i-am dat Ospen si nu a avut nici o problema! Zinat-ul e mult mai puternic decit Ospamox-ul, poate ca nu il tolereaza. Dr ce zice?

Mergi la inceput

nique, da, intr-adevar, am mai spus si multumit lui Dumnezeu pentru asa socri. Stau cu placere cu elori de cite ori am nevoie sa plec undeva sau sa fac ceva si nu-l pot lua si pe Matei. Multumim, am inteles mesajul!

Mergi la inceput

Numai eu cred ca am umplut o pagina....

La multi ani celor care isi sarbatoresc azi onomastica!
Sa fiti sanatoase (sanatosi), sa aveti o petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pitecantrop, uite aici un subiect cu aceeasi intrebare. O sa te distrezi.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ankak, saru-mana de site..mama mia da ce scor are poarta.Am vazut una la fel la 3.500...sunt nebuni mama.

referitor la lapte..deci ziceti ca e ok daca bea doar 250ml /zi si restul lactate(branza ,iaurt )?

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink, eu zic ca e alergie.Asa mi-a facut si Ingrid acum acteva luni de la kiwi...de initial am crezut ca e de la carne.

Nique, eu am facut o alergie de la ospamox f mare.Din ce am inteles cam da reactii.Nu poate sa-ti dea alt antibiotic?

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna fetelor!
Nu am mai vorbit de mult cu voi!!!
Acum ca am nevoie de un sfat cu tupeu vi-l cer chiar daca nu am mai participat la forum.
Victoras are dermatita atopica (atipica). Dr. pediatru mi-a spus sa-i scot laptele. Si ce sa-i dau la 1 an si 2 luni???
Daca cumva v-ati confruntat sfatuiti-ma si pe mine ....

Multumesc anticipat!

Lorena si ei doi ingerasi Victor si Alexia de numai 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu sunt inca in Constanta. Vremea e super, m-am bronzat si ma simt super bine. Am facut o gramada de plimbari si am vizitat inclusiv muzee.
Nu prea am timp sa va raspund la ultimele postari, ca mergem la meci in jumate de ora. A venit Ceahlaul la Constanta si mi-am propus sa ma imbrac in negru-galben (culorile Ceahlaului) si sa flutur buletinul de Piatra, poate imi fac rost de o bataie .

Am intrat de fapt sa intreb fetele din Constanta ,Anca, Giana, Irina, daca nu vor sa ne intalnim maine pana in 12 la Baby Expo. As vrea sa merg si poate avem asa ocazia sa ne intalnim. DAca vreti, trimiteti PM sau scrieti aici, ca eu mai intru si in seara asta si maine dimineata.

A! sa nu uit ... La multi ani Mariilor!!!

Va pup pe toate si intru mai des dupa 15, cand "ma adun" cu toata gasca acasa.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

17lory eu nu am vaut probleme, dar nasica shtrumphilor a patit-o cu fata ei. Stiu ca i-a recomandat lapte de soia si NAN HA ( adica laptele sa fie fara lactoza). Ce iti fac minunile? Povesteste-ne mai in detaliu de ei! Eu sunt foarte curioasa ce mai fac alti gemeni ca ai mei. Pupi multi la gazicile tale!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput