Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine am revenit si bine v-am regasit!

Am lipsit ceva vreme,dar motivat si chiar daca si azi intru pe fuga reusesc sa va povestesc din ultimele noastre "realizari"!
Rares are 2 maselute in stinga sus si doi incisivi iesiti in ultima luna,dupa multe nopti miorlaite si scaune diareice.
Pentru Anda,eu ii dizolv un pliculetz de Smecta in 60 ml-100 ml de ceai de menta si il bea in doua ture,adica cam intr-o 1 ora.
Marele meu noroc ca e amator de ceai,da gata aproape 500 ml zilnic(pe caldurile alea mari,chiar 800 ml).

In plus s-a procopsit si cu o alergie de toata frumusetea(nu stiu de la ce)si bubitzele trec foarte greu,cu toate medicamentele utilizate(peritol,calciu,pasta cu apa).
Acum am inceput procesul de imunizare pentru sezonul rece cu gel de aloe si piersica;as vrea sa-i dau si vitamina C buvabila,dar din pacate nu gasesc .Voi ce folositi?

Ca pasiuni si-a dezvoltat:alergatul dupa frate-su,spartul farfuriilor(acum stam cu usile de la dulap legate,maturatul ,scuturatul , schimbatul posturilor la Tv si in acelasi timp saritul pe pat,trasul de nas si bagatul degetelor in ochii lui mami si ai lui Mihnea,scos televizorul in priza,etc. si inca o sumedenie de lucruri interesante pe care le povestesc cind revin din concediu !
Din pacate nu am reusit sa plecam din Iasi,din cauza faptului ca sotul meu nu a reusit sa-si ia concediu .

KATINK ,FELICITAAARI !
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Briana,nu am avut timp sa citesc celelalte pagini,ai mai consultat si alt medic?

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mona,abia astept sa o vad pe Sara.nici eu nu stiu ce sa mai scriu despre Oani k deja face,intelege si spune f multe.
Vali,stai linistita k vei gasi persoana potrivita pentru tine si va veni si fratiorul/sora lui David
Dede,ce bine de tine k macar Medeea e mancacioasa.speram si noi k bb2 sa fie mancau
Nicoll,sanatate socrului si spor la lucru tie.
Anis,da,haideti mai fetele la vb si io vroiam sa te intreb dk ai facut cerclaj?in rest e sarcina cu pb,sunteti bine tu si bebitza?spor la alergat dupa Ingrid,sa te tii de acum.eu asa am mai slabit.kiar ai nume pt mica?jucarii de buna calit in Ro si eu vreeu sa stiu pe unde sunt.am primit si noi de la rude si din pacate au cam ajuns pe la gunoi,noroc k am venit cu tirul de jucarii din Irl.
,ce nume ai pregatite?
Briana,sanatate multa fetelor.si sora mea a avut dioptriile mai mari cand era mica,inca nu era de varsta scolara.i-au mai scazut,acum are +1 sau +1.5.si avea mai mari dioptriile cand era mica.mersic de recomandare.si noua la fel ni s-a zis la Health Board.
Katink,cu placere.aham,s-ar putea,deci sa faci k mine si sa stai pana nasti k sa fie surprize sexul bebelushului.mie mi-a placut k nu am stiutdk vroiam putem sa ma duc sa aflu.
Nique,parca ma bate gandul sa iau si eu un recipient din ala.
Diana,stii k ai alaptat-o pe fata pana cand ai putut si oricum e o satisfactie imensa sa alaptezi cat de putin,ce sa mai zic sa alaptezi peste un an.fii mandra k meriti,lasa tristetea la o parte.multa sanatatesi felicitari pt primii pasi
felicitari pt primii pasi si ceilorlalti copilasi pe care nu i-am nominalizat

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Valcampan, multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti

Katink, sarcina usoara si felicitari !!!!

delia, Medeea paca ar fi sora cu Christine, in ale mancatului cel putin

brianamica, nu te necaji, ai sa vezi ca, daca Ela poarta ochelarii se va remedia, cu siguranta, totul este sa-i poarte.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee, am facut cerclajul "de nebuna" sa zic asa.Asa m-a sfatuit dr, fiindca Ingrid e mica si sa nu aveam surprize dupa 7 luni.Vreau sa iti zic ca mor de spate.In rest sunt bine, ma bucur de sarcina,chiar ma bucur, nu sunt stresata,numai ca imi e tareeeeeee greu, am ajuns s-o schimb pe Ingrid de pampers pe unde apuc, nici vorba s-o pun pe pat sau in alte parti, ca ma cocoseaza.Ultima data avea 10.600, asa ca ma indoaie, si ea si bebita mica din burtica.

Am ceva nume pregatite pt bebita mica, dar deocamdata astept sa ma hotarasc si sa vad si eco de pe 15 sept de 22 sapt.

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

iar pe pg 2

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Oani cred k are intoleranta la antibiotic,nu mai ia si gata cu kk apos de 7-8 /zi.cat m-am speriat.
Mona,am patit-o cu maselele si noi.cu toate k se zice k dintii nu provoaca febra si Oani nu a avut pana acum de la dinti cand i-au iesit maselele a avut febra inexplicabila k si voi.mie prietena mea(dr neonato) mi-a recomandat sa ii dau Calpol 7ml(nu are concentratie mare de paracetamol si nu ajung 5ml)sau Nevralgin picaturi-se admin 1 picatura per kg parca,scrie in prospect.i-am dat cateva zile in fiecare seara si ziua cand vedeam k are febra.de atunci am invatat-o ca termometru digital face tic-tic si ii place sa ii iau temp in urechefunduletz de maimutica(cu pielea ciupita de bubitze rosii si roseata) a avut si Oani aku de la diaree si am folosit o crema f buna-Biazol,se da de 4ori/zi.am tinut-o mult cu funduletul gol.am spalat-o cu apa si sapun Eucerin(nu contine sapun).inainte de Bephanten am dat-o de fiecare data cu Rivanol si Biazolulnumai pe zona iritata,dar nu de fiecare data doar de 4ori/zi cum am mai spus.deja dupa 2 zile i-a trecut.dar mi-a facut si kk si pish prin casa de cateva orisi eu am albit rau,dar ne vopsim si gata
Andreea,si Oani ajunge la masa k e inaltuta.plus k e smechera si se ridica pe varfuri.si tot asa tragem tot din calea ei k le apuca si nu le mai da drumul.la noi e kin sa punem masina la spalat cand e fata aks k butoneaza.si umbla si la butonul on/off de la prelungitoare,asa k le vom inlocui cu unele simple.pupam bubitzele baiatului.felicitari pt d7 si pt maselute.Oani mai are 4 masele care nu se vad inca si gata gura plina.canini 2 au iesit bine,2 se simt si se vad,maselele de sus mai au putin si sunt inflorite de tot.
Anda,tot despre fuduletz iritat am scris mai sus.Smecta i-am dat dim si seara,jum de pliculetz 1 data amestecata cu putina apa k Oana nu bea decat apa,nu ceai/suc/supa,etc.dar cat de des face Andrei?sanatate lui Andrei.
Cristina,felictari pt noii dinti/maselute ale lui Rares.multa sanatate.eu nu ii dau nimic pt imunizare,ma mai documentez inca.vad k au cam aceleasi "indeletniciri" copii nostriiOani alerga pisicile mamei mele,e road runner si ea nu gluma
Anis,f bine k ai facut cerclajul preventiv avand in vedere k a fost necesar sarcina trecuta.k la cat o sa te calareasca Ingrid...
Emanuela,Ella,ce faceti?restul fetelor,hai veniti la semnat condica.
Magda,ce e cu voi,sunteti bine?
wow ce de am mai scris

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Va rog dati-mi si mie un sfat- Christine nu vreau sa bea lapte din canita in schimb din biberon da. Daca o las fara lapte pana cand o sa realizeze ca trebuie sa bea din canita daca vrea lapte, fac bine sau rau? Are deja un an si tot la biberon ... imi amintesc da cativa copilasi care au baut pana la 3-4 ani din biberon ... cred ca odata cu trecerea timpului devine tot mai greu s-o dezvat. Ce sa fac???

Noi

Mergi la inceput

Fetelor..am descoperit 5 dinti (printre care si cei 2 canini) care au intepat gingia...mama mia 5 odata ..uffffff..si asa ne ducem in 14 dinti...deocamdata nu reusesc sa vad in partea dreapta daca e si o masea, stiu ca in stanga e una crescuta mare deja

AniS 20+

Mergi la inceput

Ica..parera mea e asa..las-o sa bea din bibe lapte..ca e inca micutza, nu mi se pare vreo urgenta trecerea de la bibe la cana.Cand va fi ea pregatita o va face...si oricat de greu pare, orice invat are si dezvat.Apa sau sucurile din ce i le dai? E f probabil sa asocieze cana cu alte lichide.

AniS 20+

Mergi la inceput

Ica,eu ma multumesc k mi-a acceptat iar sticluta cu formula k inca mai suge ziua.deci cum avem experienta practic nula cu biberonul nu prea am ce sfat sa iti dau.a mea bea din cana apa de la 6 luni k nu stia sa traga din bibe.din beaker Avent bea doar afara apa,in rest din canutza.
anis,mai ce se grabesc fetele noastre sa aiba toti dintii.macar a ta papa mai bine,a mea azi a papat: 3 bucatele mici de omleta cu branza dim,pranz-un pic de sandwich de la mine care era pt ea de altfel si o pacaleam k am mancat eu,cina-2 guri de carnita,2 de paine cu branzica;si san si 150ml de Milli pe tot parcursul zilei.+2 biscuiti mici.o sa mai bea si de 2ori/noapte Humana 2, max 200ml per total k si noaptea trecuta.
ma bucur k Oana a luat in greutate si are 9.740gr.desi a avut diaree si ea slabea tare de la k moale si des.
va pup,noapte buna.

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput