Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

anis, merci de raspuns. Intr-adevar de cateva zile bea apa din canuta cu cioc, dar daca simte gust de lapte il scuipa afara, acelasi lapte l-am pus in biberon dupa ... si l-a baut , nu-mi venea sa cred, iar ea, era f fericita

emaaimee, esti norocoasa, intr-un fel - ca inca mai suge. Christine s-a intarcat singura la 7 luni, ma privea zambind si nu vroia sa suga . De baut din canita de putin timp, pana acum facea bicepsi cu ele, sa bea - nici gand

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara la toata lumea!Iata ca sunt inca acasa,sper sa nu fie cazul sa plec!
Albinutzza multumim de ganduri,pupici lui Luca si la burtik!
Briana important este ca Ela sa accepte sa-i poarte si sa nu se lase influentata de eventualii copii care comenteaza specific varstei.pupam fetele cucuiete!
Diana felicitari pt pasii facuti de Iulia singura!Iar tie sanatate!
Mona pupam Sariciul si speram sa treaca repede problemele!
Andre_ea da-i lui Tudor multi pupici de la noi!Pe buzita cea "incercata"!
Anis ...oau!!!5 dintisori odata...Ce repede se rezolva problema dentitiei la Ingrid!Si multa putere cu BB si urmaritul cretulinei!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimeenecazul e ca pofticios nu e acelasi lucru cu mancacios. Doar ii place sa guste in general orice dar nu manaca asa de mult cantitativ cum manca Adi.
In fine ieri a dat de o nectarina pe masa si s-aintins dupa ea si a mancat-o cu tot cu coaja toata, era sa manance si samburele. Seara cand sa ii dau cina iar le-a vazut si am ratat cina ca a papat doar juma de nectarina. Asa ca o sa le ascund ca altfel nu mai papam nimic altceva.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Aseara Ana nu a mai vomat...URA..dar sa vedem si astazi.

Cu Ela..ce sa spun..zilele astea am discutat cum e cu ochelareii si vad ca deocamdata ea este chiar incantata ca o sa aiba ochelari. Asta probabil ca eu am ochelari si mai avem o prietena cu o fetita de 6 ani care poarta ochelari. Sigur cand va incepe scoala colegii or sa comenteze si ma astept ca atunci sa aiba reticente.

Ica stai linistita cu biberonul !!! La Ela am scos biberonul pe la 2 ani si un pic ! Ai sa vezi ca si-l va elimina singura. Intai laptele si apoi ceaiul ! Cel putin la noi asa a functionat...intai laptele si apoi ceaiul de noapte. Si cad am simtit ca e doar un moft, i-am spus ca un catel a mancat tetina si ca la farmacie Dna farmacista nu imi mai vinde asa ceva ca stie ca e mare ()! Si m-am inteles usor cu ea ! Insa la varsta aia te intelegi cu ei...acum e mai greu !

Anis, vad ca voi sunteti inca marele campioane la dintisori. BRAVA !!!! Si eu care imi faceam grji ca a mea are deja o masea . Cred ca inca o vad prea mica.....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dimineata la mamici si pitici!

Felicitari Katink pentru noua comoara din burtik. Iti dorim sarcina usoara! Sincer va adimir pe toate care v-ati dorit bebe nr. 2 .
Eu inca nu ma simt pregatita ... dar sa creasca Rares un picut mai maricel si mai vorbim. Ideea este ca mi se pare ideal sa ai 2 copii .

Rares a crescut si este un mare nazdravan. Are 80 cm si 11 kg . Stie o groaza de cuvinte si vorbeste non stop.Cel mai haios este atunci cand vorbeste la telefon cu mami si ii zice....Aooo...dada...papa..

Din pacate nu si-a invins inca frica de a merge fara sa aiba un punct de sprijin...cu toate ca merge super bine daca il tin de o manuta...Insa daca il las singurel se lasa in fundulet. Are doar 6 dintisori (4 sus si 2 jos) dar se pare ca va avea inca 2 in curand.
In rest e foarte zambaret, n-a avut probleme deloc ...poate ca si pentru faptul ca inca mai papa lapte de la mami. E adevarat ca numai seara inainte de culcare si dimineata inainte de a pleca la servici.
Am incercat cred ca toate felurile de lapte (formula, UHT) si nu vrea sa accepte nici unul. Nici ceai nu vrea. In afara de apa plata si suculete din fructe si legume ...nu accepta sa bea altfel de lichide. Si bineinteles cu paharul....biberonul este doar pentru joaca.
As vrea sa-l intarc dar se pare ca v-a fii o lupta lunga...

Pupam toti copilasii bolnaviori si le dorim multa sanatate

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Brianamica chiar imi era dor de tine...pupici si sper sa fii bien

AniS 20+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Neata fetele !

Multumesc inca o data pt urari , pentru gindurile bune si incurajarile voastre. La programul de lucru pe care il am sunt slabe sanse sa gasesc un tatic pt David si pt bebe2. In timpul liber fac smotru prin casa si stau cu David pe afara. Glumeam cu mama mea intr-o zi cind ii spuneam ca pe acel EL am sa-l gasesc doar lovindu-ma de el pe strada. Dar mi-e bine si asa .

Mai am putin si scap si de raceala. David s-a insanatosit , cred ca am luat eu raceala de la el . Azi de dimineta mi-a fost tare greu sa plec pt ca puiul meu se agatase de piciorul meu si plingea sa nu il ia mamaia de linga mine. Cind ne vom obinsui cu situatia asta ? Paseste acum tinut de o mina dar ii este in continuare frica sa plece singurel. O sa mearga cit de curind nu imi fac griji.

Mamici am auzit ca pe 24 septembrie o sa fie iar baby expo la polivalenta. Poate ne intilnim pe acolo ce ziceti ?

Pupici la copilasi ! Ma intorc la job.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Valcampan,

Stiu ca e tare greu sa-l lasi in casa plangand...si mie mi se rupe inima...Incerc insa sa plec cand inca doarme Rares sau daca s-a trezit incerc sa nu ma vada cand deja sunt imbracata de plecare...ca e jale mare.

Ar fii super sa ne intalnim la Baby Expo. Noi sigur mergem...nu l-am ratat niciodata.

Azi sunt ceva mai libera la servici si de asta sunt asa vorbareata...

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Valcamp, Lory, eu zic ca nu e bine sa plecati pe ascuns. Eu zic cum procedez cu Luca. De la inceput i-am facut nu am plecat niciodata pe ascuns. I-am explicat, chiar daca era mic, ca mami pleaca la serv, si ca dupa masa, cand papa el, mami vine acasa. N-a plans nicodata, nici macar acum cand e mai maricel. Chiar vine la usa si face pa, inainte sa ies, si ma pupa...e un dulce. Eu zic ca e mai bien asa, sa-i explici decat sa fugi pe ascuns, si sa planga mai rau dupa...e parerea mea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi mergema la baby Expo, dar am zis ca mergem pe 22, vineri, ca sa nu fie aglomerat. Incepe de joi, 21 pana duminika 24

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput