Inimioare de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Albinutzza, am incercat si asa...ii spun ca mami pleaca la servici si se intoarce dupa-amiaza.
Ma asculta cu mult interes, ma ridic ii zic pa-pa...imi zice si el pa-pa...si plec...dar in momentul in care ies pe usa plange rau de tot. Il aud prin usa cum ma striga ma-ma....ma-ma...si asta doare al naibi de rau

Pupici

Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

Albinutzza, am incercat si asa...ii spun ca mami pleaca la servici si se intoarce dupa-amiaza.
Ma asculta cu mult interes, ma ridic ii zic pa-pa...imi zice si el pa-pa...si plec...dar in momentul in care ies pe usa plange rau de tot. Il aud prin usa cum ma striga ma-ma....ma-ma...si asta doare al naibi de rau

Lory te cred, dar mai sunt sigura ca acest lucru nu poate dura fff mult...stiu ca doare. Ieri dim imi facea pa de la geamul balconului. La un mom dat nu puteam sa ma mai uit, ca mi se rupea sufletul. Si NU PLANGEA, dar treb sa incerci!!! Iar ma repet, e doar parerea mea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Andre_ea, am patit si eu o faza cu cana mea de cafea lasata pe marginea mesei, mai aveam o gura de luat si am gasit-o pe hainele fetei. Initial m-am speriat foarte tare ca am crezut ca a "gustat" si ea minunea, dar am avut noroc.

Si Sara plange cand plec, desi ii explic, ii fac tai, dar soacra ii atrage atentia cu cate o chestie si uita repede.

In alta ordine de idei, a iesit un colt la d7 si gingia de la d8 e umflata, dar nu a mai facut febra, multumesc lui Dumnezeu. Stiu si eu ce zic doctorii ca nu se face temperatura de la dinti, dar eu de la multe mamici am auzit ca au patit asa cu copilasii. De mancat nu mai prea mananca, asta dupa ce-o laudam zilele trecute, dar mi se pare normal cu 3 dinti "pe vine", eu oricum insist pana vad ca e agasata si tot ii bag ceva mancare in cioc.

Trebuie sa va mai povestesc ce sperietura am tras azi, sunt inca in stare de soc. Sara s-a trezit pe la 7 azi-dimineata, in mod normal adoarme la pranz dupa 5 ore. Soacra trebuia sa mi-o aduca de la plimbare pe la 11, sa-i dau sa manance, dar mi-a adus-o doar la ora 12, adormita. Vreau sa va spun ca Sara nu a mai adormit in carucior de pe la 4 luni, cred. Si era intr-un somn atat de adanc incat m-am speriat. Era ca o placinta, nu reactiona, ea, care are somnul destul de sensibil. Am crezut ca a intepat-o sau muscat-o ceva, am stat cu soacra langa mine vreo 5 minute pana am reusit s-o trezim. Si apoi sa te tii... Turbarea in persoana. A facut niste crize de frustrare de oboseala cum n-am vazut pana acum. Arunca jucariile, se trantea pe jos, am imbatranit iar vreo cativa ani. Pana la urma am reusit s-o calmez, i-am citit putin si am reusit sa-i dau si ceva de mancare si am adormit-o in cele din urma, dar cumplit de greu. Se zvarcolea in pat de pe o parte pe alta, nu mai avea puterea sa se ridice, dar nici de adormit nu putea...
Asta fu patania noastra de azi, sper sa nu mai am parte curand de asa ceva. A tras si soacra o sperietura groaznica, mi-e si mila de ea.
Fetele, culmea culmilor e ca nici mama, nici soacra nu si-au crescut copii. Erau vremurile alea grele, in care trebuia sa te-ntorci la servici, noi am fost crescuti de bunici. Deci ele practic nu au experienta asa detaliata, plus ca a trecut si atata timp de atunci. Imi inchipui ce greu trebuie sa le fie actualilor bunici aflati in aceasta situatie pe care-am descris-o, mai ales daca au copii ca noi, super-perfectionisti.
Ei, m-am intins cu vorba, m-am mai descarcat si eu si ma simt mai bine. In dupa-masa asta sotul mi-a pregatit o surpriza. Vine si ma ia si ma duce undeva, nu stiu unde, dar ma gandesc la aceasta intalnire de parca as fi adolescenta la prima iesire cu iubitul.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Cristina-multumesc pt. raspuns! I-am dat ieri ,a baut 70 ml ceai cu smecta!

Ema-face de 4 ori pe zi.Dar vad ca tot nu-i trece.Azi dimineata era mai bine,dar acum la pranz iar era diareic si verde!O sa-l trec la regim si cu lapte HN ca nu mai tine.Tare mi-e frica de aceste diarei!Mai ales ca el e asa de slabut asta ne mai lipsea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mona, un de la noi si un Am crezut ca numai eu sunt asa. Si eu ma mai trezesc noaptea si ma duk la Luca, ca am eu senzatia de ceva, si il ascult, sau ma uit sa vad daca respira. Deci nu esti singura. Ce frumos, ce romantic, cred si eu ca ai fluturasi..cunoastem

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 17+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Andreea mie mi-a intrat asa de tare chestia cu sa nu las lucruri pe masa sau mobila la indemana ca o fac instinctiv peste tot, si unde nu-s cu copiii, si in vizite.
Eu am o casa foarte bine amenajata, totul a fost gandit pentru copii. La dulapul din sufragerie nici nu am pus manere si nu pun pana nu face fata 4 ani.
Nu prea am rafturi foarte joase si unde ajunge fata nu am pus nimic, sunt goale.
La sertare nu umbla ca a incercat de cateva ori si nu am lasat-o sa il deschida si nu mai incearca.

Adevarul e ca am noroc de asa copii intelegatori.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Ica stiu ce spun cartile, dar nu trebuie sa iei totul ca acolo, fiecare copil e altfel.

Eu cu Adi am procedat in felul urmator, el a baut laptele din sticluta pana pe la 2 ani jumate. Pana atunci de pe la 1 an jumate abia a inceput sa bea apa ceai suc din canita cu cioc dar fara supapa ca daca ii puneam supapa nu stia sa traga, abia pe la 1 an jumate a inceput sa tina bine cana si sa nu verse tot pe el.
Cand am vazut ca bea bine de tot din canita mi-am luat inima in dinti intr-o seara cand avea 2 ani jumate si i-am spus ca am uitat sticluta la munte, de unde chiar aterizasem si ca trebuie sa bea din canita laptele. L-a baut fara probleme din canita cu cioc, si nu a mai intrebat de sticluta apoi.
Eu le dau doar ceai fara zahar la copii, nu au folosit nici unul sticluta pe post de suzeta cand dorm sau cand sunt obositi, laptele il bea repede Medeea si apoi o spal pe dinti si ii mai dau putin ceai sa se clateasca deci nu cred ca e asa mare problema ca mai folosim sticluta.

Poze

Mergi la inceput

Lory acuma poate unii o sa dea cu rosii dar eu iti recomand sa incerci Danao, ca are si lapte si suc de fructe.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

fluturasi pe la cap cred ca am si eu pt ca ma scol noaptea(citeodata) si ma duc la copil, ii ascult respiratia, il mangai pe cap si il pupacesc. Despre partea cu plecatul de acasa ii fac cu mina, ii spun unde plec el se uita la mine si zimbeste apoi urla cind ma apropii de usa. Deschid usa, ies ca o vijelie si il aud plingind pina intru in lift. Il ia mama mea in brate , ii arata tot felul de chestii prin casa dar el e cu ochii pe mine cred ca isi da seama pt ca ma vede imbracata cu alte haine decit cu cele pe care le port prin casa.

Din cauza serviciului pot veni la babyexpo simbata pe 23/09. Sper sa mai vina si alte mamici de pe forum dar sa nu mai fie asa de aglomerat ca rindul trecut.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Monai si si Vali, o sa vedeti ca la al doilea va mai calmati, pai eu o pun pe Medeea in pat si la pranz si seara si ma deconectez aproape total. La Adi faceam si eu controale in timp ce dormea dar la Medeea mi-a mai trecut. Cred ca si pentru ca lucrez unde lucrez.

Mai fetelor, abia astept sa merg la serviciu. Merg de la 1 octombrie.
Medeea va sta cu bunicii. Ar fi culmea sa imi iau bona cand sunt amandoi pensionari si in putere. Medeea e foarte cuminte si sper din tot sufletul sa se descurce. Acuma si mama se simte mai bine sper sa o tina.

Monai felicitari pentru asa sot inca o data.
Valilasa ca va e bine deocamdata asa cum sunteti, daca e sa fie il intalnesti tu pe Fat-Frumos, ti-l aduce Doamne Doamne in cale.

Poze

Mergi la inceput