fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cui nu-i incepe scoala...??!!!! la toata lumea! eu am luni, marti, miercuri... asa ca mi-ar conveni sa ne-ntalnim vineri,,, daca toata lumea e d'accord!!

pentru joi eu propun sa ne-ntalnim in fata garii.. e un panou cu reclame parca! ne-om vedea noi, nu? dar ii mare gara-ntradevar!

miri : ai mai plecat singura cu topilu? sau ii prima oara? daca da... calatorie frumoasa!!! hai ca-ti scriu nr meu de mobil pe mess, pup de pup

deci recapitulam: joi - 10.00 - in fata garii centrale . e bine?

cine semneaza condica? ia sa vedem!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Mathilda,
am reluat cateva pagini din forum si am vazut ca-ti faci probleme de cresa sau moederonthal. am trecut si noi prin aceleasi stresuri si nu le-am solutionat inca. bruno are 6 luni o saptamana si o zi:) si ne-am gandit sa-l dam si noi la o tanti in vilvoorde dar cred ca renuntam. nu ma inspira tanti aia, singura care avea loc de altfel. ca tarife sa te astepti la 20-22 de euro pe zi la cresa, 14 euro juma de zi, iar la femei intre 17-20 de euro o zi intreaga si 14 juma de zi.
iti doresc sa ai succes sa gasesti o tanti pe gustul tau si al bebelului. noi nu prea am avut dinc e alege sic red ca de aia sunt asa de intoarsa pe dos. asa ca... ramane acasa desi stiu ca i-ar place cu copii. mai am cateva zile ca sa dau raspunsul definitiv.
pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna seara fetelor,

Miri-Mik, bine ai venit din concediu si felicitari ptr Bubu grasutu' si frumosu' care a facut baita in piscina
Bepii, nepotica, Carmen, Oana, mi-a facut deosebita placere sa va cunosc. Sunteti toate niste fete deosebite, frumoase si simpatice (asta ptr cine nu va cunoaste inca)Sper sa mai existe si alte ocazii de a va vedea si ceva mai mult timp.
Pentru restul fetelor, maine sa aveti vreme frumoasa si ...distractie placuta .

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri
fetita mea are 7 luni. sapt asta am vazut o tanti dar eu sincera m-am speriat. casa era f intunecata si copilasii dormeau in camerele copiilor ei care erau putin cam dezorganizate. jucariile mi sau parut cam murdare. mi-a spus ca nu trebuie sa aduc mancare, jucarii, patura s-o invelesc etc dar in schimb doamna nu mi-a facut o impresie buna. poate ca sunt prea pretentioasa. mi-ar placea ca fetita sa fie si cu alti copilasi dar in acelasi timp sunt si grijulie unde o trimit. incerc eventual din oct. sa-mi deschid biroul acasa si in ac mod sa lucrez acasa si sa stau cel putin juma de zi cu ea(pt cealalta jumate cred ca apelez la babysitter- nu am alta varianta).eu locuiesc in antwerpen . daca tu gasesti pe cineva care iti convine, te rog anunta-ma si pe mine.fetita e o pers f entuziasta si ii place f mult compania celorlalti copii. azi am fost la K&G si avem 72 cm (adica cam cat un baietel, suntem inalte dar semanam cu tata)si avem un pic mai mult de 10 kg.
eu tot cred ca trebuie sa mearga la o onthaalmoeder sau cresa (desi am inteles ca nu prea se gasesc locuri)pt a se juca cu alti copilasi-ea are si f multa energie. deci daca gasesti ceva, anunta-ma si pe mine te rog.
sper sa ne vedem (cred ca va fi f placut pt bebelusi, avand cam aceeasi varsta).
fetelor, nu stiu ce sa zic pt joi. nu prea am timp sa vin dar ramane sigur pe altadata. sper din toata inima sa ne vedem poate in oct-daca ne organizam
oricum eu va doresc intalnire placuta, sa va distrati mult si sa beti si pt mine o cafea(eu fiind f mare consumatoare de cofeina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

va plac animalele? ia priviti pana la capat!:
http://korzik.net/2006/08/23/spjashhie_zhivotnye.html#comment
http://www.maglavais.ro/articole/curiozitati/femeie_magician_care_ascunde_o_batista.html

ieh

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare fetelor,
nu am vrut sa scriu pana nu am avut pozele gata de aratat pe internet am sa va trimit linkul pe PM sper sa va placa, sunt destul de multe aveti ce viziona.
Va multumesc tuturor pentru ca sunteti atat de dragute
Esme si Ror imi pare bine ca ne-am cunoscut in carne si oase. Sunteti niste dragute
Scumpi sa stii ca am intentionat sa te sun, insa a intervenit ceva si dupa 5 minute de la intalnire deja a trebuit sa plecam, eu cu Oana.
Tania ai o nepoata tare frumoasa, sa-ti traiasca. Ati facut multe cumparaturi? Si-a luat pana la urma blugii aia pe care ii probase?
Mikule, Dispe sa inteleg ca intalnirea de vineri s-a anulat? Eu cred ca joi nu pot veni ptr. ca o sa am ceva treaba de facut pe aici pe acasa.
Anky iti urez si eu bun venit. Cat de des vii prin Antwerpen? Eu stau in centru. Cand mai vii pe aici, da-mi de stire, asta daca vrei desigur
Surioaro ne vedem vineri, da?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

‘neatza buna,fetelor !

Carmita,eu de cum am vazut poze cu tine am stiut ca vei fi o mireasa superba.Ai fost ca o printesa din ‘1001 nopti’ ! Sunteti amandoi niste frumosi !Super rochia,din Belgia ti-ai luat-o ?Totul a fost la superlativ,nunta a fost ca un vis, de la prima pana la ultima poza s-a vazut cata bucurie si cata iubire sunt acolo.Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa asa cum a fost nunta voastra si sa fiti fericiti o mie de ani de –acu’ incolo !

Merci mult de tot pt PM,mi-ai facut dimineata faina cu pozele astea,te pupic!

Fetele,sa ne vedem cu bine maine!
Va doresc o zi excelenta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos

Mergi la inceput

draga mathilda... toata lumea zice ca la primul copil mamele sunt excesiv de grijulii. o fi adevarat, dar nici eu nu sunt dispusa sa-l las pe bruno oriunde si cu oricine. pe de alta parte vad ca e innebunit dupa copiluti, tipa mai nou cand ii vede, si imi spun mereu ca daca n-o fac acu, o sa fie cumplit de greu mai incolo. si eu iti dau un sfat, pe care mi l-au dat si mie altii, mai intelepti ca mine, daca e s-o dai, da-o inainte de 8 luni pt ca dupa aia intra in etapa de spaime existentiale cand nu mai suporta sa fie departe de tine:)
noi am vorbit cu tanti a noastra azi dimineata la tel, vroiam sa vad cum arata casa ei cu copii in ea dar pana nu semnam un contract nu se poate. mi-e ca contractul ma obliga la un an de servicii, da poate nu. o sa mergem maine seara sa inspectez inca o data teritoriul. imi zic ca daca sunt controlate de K&G trebuie sa am incredere in ele. s-apoi sa fim serioase, nimeni pe lumea asta nu va fi in stare vreodata sa aiba grija de copiii nostri mai bine decat o facem noi.
in plus, cu bruno nu ma laid ca ar fi foarte activ. nu prea are chef sa se miste, dar am vazut ca vacanta asta l-a impulsionat putin. e si baiat, e drept, mai mototol un pic, da speram sa recuperam. poate ai timp sa adunam copiii la un loc sa vedem cam cum reactioneaza:)

acu, fetele, maine am priceput, la 10 in gare centrale.
vineri, care are chef, sa vina la mine! punct. care poate, care nu. sa impcam pe toata lumea. saptamana viitoare va fi mai greu. eu si mady incepem scoala, copiiimerg la scoli, voi mai munciti, si iaca s eincurca socoteala. de aia revin - ca o clementina - si zic, vineri, cine are chef, sa se prezinte la mine, eventual dupa 12,30. ok?

bepii, special pt tine: felicitari! i-am zis lu domnu sot ce fata desteapta esti si a zis "chapeau!" nu multi belgieni se lauda cu performanta asta, asa ca iti dai seama ca m-am impaunat - eu, adica - de numa numa cand m-am gandit ca tot romancele, manca-le-ar mama! deci felicitari si de ieri intr-o luna... la tv:)

acestea fiind zise, despe am notat nr tau de tiselon. poate mi-l paseaza si bepii si mai zice careva ceva. respectiv carmen, oana, scumpi? a? nik nik?

ca veni vorba de fata cu parul negru, mah, daca nu esti o frumoasa! da nu frumoasa dintr-aia comuna, o superba mah! esti de pus in cataloage cu rochii de mireasa. stii tu ca mirele ramane cam in umbra de obicei, dar e frumos si el bata-l norocu sa-l bata si ce fericire pe el cu jartiera in botic:) muuuuuuuuuuuuuuuuuah! ca tare bine va sade impreuna:)

oana, umbla vestea cu povestea ca cica vineri esti livera... echt? caci daca da... esti repetenta la o vizita la mine si a doua oara nu poti spune nu, decat, si numai daca-mi spui pe fata ca nu-ti place de mutra mea sau te sacaie pisoii. num'asa. acu sa vaz daca o dai cotita! kikikiki

va pumpizez fetelor, cu mady ma pove la tel:) si ajtept sa vad c emai mazgaliti voi p-acilea:) de nu, pe maine!
muuuuuuuuuuuuuuuah!

Mergi la inceput

despe, beton site-urile:)))) ulaaaaaaaaa ce-am ras:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

depesha scurta :)

Bepii, nepotica si Carmen, si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut. Carmen si nepotica au intors capetele barbatilor de prin Leuven...mortala nepotica si roseata ei. Dupa aceea, ca niste copii adevarati ce sunt s-au dat pe doua dintre multele chestii din kermis, radeam cu Bepii de reactiile lor :) m-am tot intrebat cum statea clatita la Carmen acolo, se pare ca bine. Eu nu m-am dat fiindca nu imi insel sotul :) asa ca mergem in seara asta sa ne invartim si sa ne ametim de cap pana nu mai putem. Bepii, cred ca tu m-ai impresionat cel mai tare (sa ma scuze tinerele :)ca si ele mi-au placut tare mult....da noa...), ai o voce geniala la telefon si in realitate, areti mult mai tanara decat sustii tu ca esti (hmmm...sa te cred, sa nu te cred :) ) esti super plina de umor, ce mai, geniala, mi-a facut maaare placere.

De acum, liber in timpul saptamanii o sa mai am pe 1 si 2 noiembrie, pana atunci eu nu pot sa ma intalnesc cu lumea decat in uikend eventual.

Carmen, eu nu primesc poze? :)

Va pup, o zi geniala,

Esme

Mergi la inceput