fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mei mamica, ai pus poza cu sandwich-ul?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!Am vazut-o acu!!Te mananc
Miri, stiu ca-s repetenta da n-are sa se mai repete, vineri semnez in catalog sigur:):)
Va pup pe toate si daca pana vineri nu mai am timp sa intru pe aici, aveti grija de voi
v-am zmuaaahhhh-it!!

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele,
O sa scriu pe scurt ca trebuie sa plecam iar cu nepoata la plimbari si ne duce sotu cu masina.
Ror, si eu ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut, si sper ca pe viitor sa ne mai vedem si sa putem mai mult vorbi. Esti o fata tare draguta (mult mai draguta decat in poze) si placuta. Mai vorbim, ok?
Fetele care vin maine. Eu subscriu si la ora 10 voi fi in fata garii. Ca orice gara exista o intrare-iesire principala, propun sa ne vedem acolo. Pt cine n-a retinut, nr meu este: 0476 77 77 17.
Esme, iti multumesc pt cuvintele de lauda la adresa mea. Eu nu ma consider nicicum mai deosebita dar la complimente ma inrosesc de placere. Ma bucur ca si tu te-ai simtit bine. Pe 1 sau 2 nov, daca nu am altceva de facut poate vin in Leuven dar pana atunci mai este si vom mai vorbi.
Hai ca striga sotu la mine si chiar trebuie sa plec.
MAi aveam de scris catorva fete dar promit c-o fac diseara.
Va pupicesc xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri-mik,
cum sa semnezi contractul inainte sa "inspectezi"casa, adica trebuie 1 sa vezi conditiile "de lucru"(sau de joaca)?
nu mi se pare normal si ma intreb de ce vrea sa semnezi intai contr si apoi sa vezi conditiile(sau poate am inteles gresit). noi am fixat o intalnire cu madam,am vazut casa dar nu prea am fost incantati nici de ce am vazut si nici de madame.sincera sa fiu as prefera cresa dar am inteles ca trebuie sa te inscrii pe lista din mom in care ramai gravida. la onthaalmoeder-e m mult subiectivism-in functie de gusturile tale si feeling-ul pe care il ai fata de pers in cauza. o cunostiinta de a mea a angajat o educatoare din romania(adica a adus-o aici ca sa stea cu bebe-ul).si asta e o varianta dar noua nu ne prea surade ideea de a sta cu inca o pers in casa-de obicei ne petrecem timpul liber numai in 3 si ar fi obositor cu inca altcineva pe cap.
vineri plecam in romania si vreau sa-i cumpar fetitei CD cu muzica de copii si eventual DVD cu desene animate cat si cartii pt copii. daca ai nevoie de ceva pt bebe(ma refer la CD,carti, etc)poti sa-mi transmiti si pot sa-ti aduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

salve ** de tun *** nu prea am timp sa stau sa cetesc.. insa sa inteleg ca la intalnirea de joi vin: miri si bepii. atat? cine mai vine?

madY: mergi si tu vineri la miri? cu ce mergi?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Bepiii...1 sau 2 nov vii la Langdorp si pui un pom si apoi vedem noi...poate mergem in recunoastere in Aarschot sau din astea ca din pacate Leuven va ramane doar orasul cu job-ul :(

distractie maximaaaa :)

es

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mieke spune:

Buna ziua fetelor,
sa va dau o reteta,am auzit-o luni la serviciu si o sa o pregatesc pentru diseara.e ciudata combinatia dar sunt curioasa ce gust va avea.Suna cam asa:intr-un vas de cuptor pui un rind de carne,un rind de fasole in sos de rosii(din borcan gata facuta)un rind cu piure de cartofi si apoi cascaval ras.Carnea calita inainte.Se lasa la cuptor pina se topeste cascavalul.Va scriu miine ce gust a avut(daca nu fac infectie alimentara si ma interneaza ).
Astazi am stat acasa ,am reusit si eu sa fac curatenie in pod si sa sortez hainele fiica-mi .acum ma uit pe site-uri unde sa le vind .
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mathilda:) am vazut casa in mare, prima data cand am fost s-o cunoastem pe tanti. cum am ramas cu un feeling ciudat... am zis sa mai vedem casa o data. aia e ok. nu ne da voie sa vedem cum reactioneaza bruno la contactul cu copiii decat dupa ce am semnat contractul. cuc resa ai dreptate, noi am gasit un loc liber in vilvoorde dar in ianuarie 2008. insa mi-a explicat pediatra sa nu ma infig la cresa pt ca acolo sunt mai multi copii de aceeasi varsta si cand s eimbolnaveste unul se imbolnavesc toti de X ori pana moare virusu de atata plimbare de la unul la altul. as putea foarte bine sa-l tin acasa, da nu vreau un salbatic, chit ca e un dulce si un razacios. da stand cu mine toata ziua... cred ca i se acreste si lui d emutra mea:)))

mady vine la mine, nah, sac! da nu stiu cu ce. cu 47-ele poate de la de bruckere, ca e cel mai simplu.

bepii, notat nr de tel. ne vedem in gara, sper. d enu, dau eu de voi pe cand ajung in zona, ca la noi depinde de somnorila, cum se trezeste. stiti voi, alea alea:)))
acu, pupizez. pe maine si pe vineri:) kikikiki

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,fetele !

Despe,fetitza,vin si eu maine,am primit de la Miri nr tau de mobil,daca ajung si nu va gasesc,te sun.Am notat si nr lui Bepii.Deci,ora zece, Gara Centrala.Mai zi-mi te rog o data unde exact,ca eu ajung cu metroul.Oricum,cred ca voi sosi in acelasi timp cu Miri si cu Bubulinul.Cine va mai fi ca noi,cu asa un cavaler care sa ne-ntoteasca!

Va pupicesc cu drag!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mggherman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Surioaro scuza-mi greseala, fuse neintentionata pe cuvantul meu de pionier o sa sterg pozele cu pricina.
Fetele unde ziceati ca va intalniti maine? Ca poate daca reusesc sa fac un pic curat azi, vin si eu
Va multumesc mult de complimente, ma bucur tare ca v-au placut pozele. Sincera sa fiu, cand le-am vazut prima oara am fost un pic dezamagita, probabil din cauza machiajului care chiar nu e stilul meu, insa am vrut sa incerc ceva nou. Oricum incet incet, obisnuindu-ma cu ele au inceput sa imi placa
Esme ca bine ai zis. Si pe mine m-a impresionat nu numai felul in care arata Tania, dar si felul ei foarte tineresc de a fi si de cate ori o vad atat de plina de viata si atat de moderna in gandire, nu ma pot opri din a ma minuna. Pe bune Tania fara vrajeala, imi doresc sa fiu si eu la fel ca tine cand voi avea varsta pe care o ai tu acum
Cat despre poze Esme, esti sigura ca nu ti-am trimis? Dat fiind faptul ca le-am trimis pe PM probabil m-oi fi zapacit si nu ti-am trimis sau ar mai putea fi altceva, se poate sa nu imi fi cerut sa le vezi si atunci nu am vrut sa te deranjez dar hai ca ti le trimit acum.
In legatura cu intalnirea de maine: mai precis cine vine si unde?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

carmita: in sfarsit... dupa lupte seculare.. te-ai indurat de privirile noastre haituite de curiozitate! iaca vedem si pozici si inca de zile mari... merci frumos!! numa ca-s multe.. imi trebuie timp nu gluma sa le vaz// insa in mare le-am privit! este nunta de povesti.. m-am convins! iar tu . spune drept : te-ai simtit ca o regina sau nu? ca de aratat... aratai...

am vazut o poza haioasa si nu poci ca sa ma abtin: cand ii puneai baiatului tau floare in piept: ce ti-o fi zis ca-i faci?!! ["D] hi hhi

si artificii! mama ce frumos! tare-as fi vrut sa fiu si eu acolo! hai povesteste-ne si noua.... ma hai!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput