fetele din belgia noua
Raspunsuri - Pagina 5
anky spune:
quote:
Originally posted by Bepii
Helloooooo dragutele mele ,
N-am intrat o zi pe forum si voi deja sunteti la pag 2! Ce ma bucur
Citeam ce spuneau fetele despre belgience si romance si le dau dreptate. Acum nu vreau sa generalizez dar au dreptate. Romancele sunt altfel adica sunt de casa, destepte, au spirit de gluma si stiu cum sa tina un barbat. Aici observ ca belgiencele sun egoiste, nu stiu cum sa aiba grija de un barbat si cum sa-l atraga. Evident ca sunt multe exceptii dar general vorbind am dreptate. Acum nu vreau sa ma dau mare dar eu cand merg cu sotul meu la clubul de tenis unde dupa meci stam la cafenea cu berile in fata, eu dau tonul bunei dispozitii. Fac glume, vorbesc cu toata lumea si vad ca le place sa fie cu mine. Pe cand altele femei fac separatism, vorbesc intre ele numai tampenii de te plicitsesc de moarte. Eu nu pot sa incheg o conversatie cu aceste persoane. Iar la cultura generala....sunt la pamant. Apropo de cultura generala: Iata ce s-a intamplat ieri. Sotul meu este un mare amator de quiz. La fel si eu inca de cand eram in tara. Am participat pana acum cu el la 2 concursuri de quiz la clubul de tenis si am facut fata cu brio cu exceptia intrebarilor despre istoria lor, desigur. Acolo l-am cunoscut personal pe Ben Crabé, tipul care prezinta "Blokken" pe canalul tv één. Ieri, cum ziceam, sotul meu a primit invitatie de la canalul VTM sa mearga in Antwerpen la o preselecite pt alt concurs de quiz de pe VTM care se cheama 1&70 si e de la ora 18:25. Si-a mai invitat niste prieteni cu el si mi-a spus sa vin si eu. Eu m-am cam codit datorita limbii pe care n-o stapanesc total dar inteleg aproape totul si mi-era teama ca nu fac fata. Totusi am fost si ce credeti? Am reusit!!! Pe 5 octombrie mergem la tv la concurs. Nu-mi vine sa cred! Trebuie sa ne luam 6 randuri de haine ca filmarea va tine toata ziua si ei lasa sa se creada ca s-a tinut pe parcursul a mai multor zile asa ca trebuie sa ne schimbam de fiecare data. La preselectie a trebuit sa ne prezentam fiecare in nederlands,(eu am fost singura straina din 110 pers) apoi sa raspundem la 10 intrebari, fiecare raspuns trebuia dat in 2 sec. Am raspuns la 8 din 10 intrebari. Una din intrebari era cand s-a nascut regele Baudewijn, de unde era sa stiu?
Daca a-ti sti cat era la meu sot de mandru......
Carmen, bine ai venit draguta! ma bucur ca am vorbit intre timp si astept ca sapt viitoare sa ne vedem.
Esme, ce bine ca ai mai dat un semn de viata! ma gandeam pe unde mai esti si ce faci? Cand va mutati?
Sa sti ca ideea ta cu vizitatul Leuvenului este super. Eu subscriu. As vrea sa vin luni acolo, ce zici, cum facem? Mai sunt amatoare? Hai fetelor ca nu-i departe nici de Brussel si nici de Antwerpen. Sunt sigura ca vom vedea ceva special acolo. Mie imi place f mult acest oras.
Fetelor si eu am fost ieri dimineata la coafor de m-am vopsit. M-a costat 90 eur!!! o caruta de bani. Tuns, vopsit, suvite si coafat. Este f scump si nu pot spune ca sunt multumita 100%. Dar asta este al nu stiu-catelea coafor care il schimb. Ma dispera astia cu meseria lor!!!
Mai aveam sa va mai spun multe dar a intervenit ceva si trebuie neaparat sa plec.
Astept cu interes oferte pt luni in Leuven.
Va pup
Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever
Fetelor,nici olandezoaicele nu sint altfel
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
Bepii,felicitari pentru concurs
Ror,merci dar eu caut tappasul acela care e tot undeva in zona catedralei
Aspteptati-ma PLEASE si pe mine pina ma intorc din Ro ca dau o fuga la Antwerpen
la toate
ardeiash spune:
bepii: nu vin ma... ca tre sa-l iau pe ala mic de la scoala.. ma tem sa nu cumva sa nu ajung la timp... si nici nu stiu bine pe unde-i scoala! tre sa ma documentez, insa multam fain de invitatie.
sa inteleg, deci ca vii marti in brussel. super - ne intalnim. zi-mi cum faci. pe la ce ora vii, ce vreti sa vizitati?
es: multumesc pentru detalii. drept sa-ti spun nu am crezut ca-i asa de fain leuven-ul. am trecut prin el... insa n-am vazut nik interesant. ma.. dar cum n-am ajuns eu la primarie?! habar n-am , dar nimic nu ma mai mira la mine. de fapt am fost indusa in "oroare" .. am intrebat pe cineva daca-i frumos si mi-a zis ca nu -i mare lucru.// am luat-o de buna.. si uite ce-a iesit! n-am vazut cea mai frumoasa cladire!!
ror: urmatoarea paginuta o so cheme belgience zece.. sau zece belgience... cum vreti!
cine mai raspunde la apel p-aici? hai sa convenim... cine n-are timp doar sa scrie un cuvant: hallo... de exemplu, dar sa-l scrie, ca sa vedem ca i s-a facut dor de noi, ce ziceti?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by anky
Dispe...si pe mine unde ma lasati?
adik?
mathilda spune:
ror
si eu sper sa ne vedem (cat despre disensiunile avute pe alta pagina, putem eventual discuta pe privat)
pt celelalte fete - marti mergem la K&G sa vedem cat am m crescut si cate kg avem . cred ca nenea dr o sa fie f surprins cand o sa ne vada atatia dintisori. va pupic pe toate si va tinem la curent in ce priveste curba de crestere
morgane spune:
Fetelor, ce harnice sunteti! Brava!
Sa aveti parte de vreme frumoasa in Leuven si sa va distrati pe cinste.
Bepii, ureaza-i nepoatei tale o sedere placuta. Dar cred ca nu e o problema cu o matusa asa de grijulie sa-i faca un program diversificat. I-am spus si sotului de performanta ta si mi-a zis "ce te miri? nu stiai ca romancele sunt destepte?" Ba da stiam, dar am vrut inca o data sa accentuez. Noi iti tinem pumnii de pe acum. Am urmarit si eu programul vineri, sa stiu despre ce e vorba ...
Despe, am bujori in obrajori. Dai pupic lui Vladut din partea mea si sa-i spui ca e mult mai cuminte decat toti baieteii de 7 ani, pe care ii cunosc. Ne-a facut mare placere si vom mai repeta faza. Mama, am la brochettes in frigider! Diseara le coc cu vecinii!
Fata mea a venit tare incantata de la colegiu, dar nici nu au facut lectii vineri, ci numai jocuri si activitati recreative. La pranz si-a comandat supa, felul doi, desert, de baut, tot tacamul si a trebuit sa plateasca cu un You-key (o cheita incarcata cu sume de bani la un aparat special si pe care o folosesc ca pe un card de debit). Interesanta maniera. Azi a plecat la fel de incantata, dar va fi o zi plina. Dar stiu ca va face fata.
Cum au petrecut prima zi de gradinita/scoala copii vostrii?
(Ca eu pe la inceputuri, cand am auzit ca copiii belgieni merg la scoala de la 2.5 ani, era sa cad pe spate. Ulterior am aflat ca scoala numesc si gradinita ...)
Va pup,
anky spune:
quote:
Originally posted by disperataquote:
Originally posted by anky
Dispe...si pe mine unde ma lasati?
adik?
Pai pagina o sa se numeasca zece belgience..
Bepii spune:
Buna dimineata fetele
Despe, abia astept sa ne vedem! Dar avand in vedere ca tu esti cu program limitat si trebuie sa iei copilu de la scoala, spune-mi cand si unde vrei sa ne vedem ca programul meu este flexibil deci poti veni oricand. Si dupa ce te hotarasti scrie-ne aici ca poate mai vin si alte fete. Mi-ar placea sa le cunosc si pe Mady, Nina si alte fete din Brussel si imprejurimi.
Eu tocmai am vorbit cu Esme si am stabilit sa ne vedem azi la ora 2 in Leuven. Abia astept! . Si s-ar parea ca vine si Maggy. Yupiiiii
Morgane, mersi pt urare, o sa-i transmit nepoatei mele. Iar din partea mea mult succes fiicei tale in noul an scolar si la noua scoala. Se pare ca pt astia tinerii nu-i nici o problema cu acomodarea si mai cred ca ai un copil tare bun. Sper ca intr-o buna zi o s-o cunosc si eu.
Anky, stai linstita ca dupa ce vi din tara o s-o punem de alta intalnire. Noi suntem aici, nu plecam nicaieri si suntem amatoare de plimbari asa ca sigur ne vom vedea. Pana una alta iti doresc sa ai o sedere placuta in tara si sa te introci sanatoasa sa ne povestesti.
Lavinia, multa bafta cu afacerile in tara si vino odata aici ca abia astept sa ma intalnesc cu cineva din Mangalia. Cred ca avem foarte multe sa ne spunem. Tare mult ma bucur ca o sa am pe cineva din acelasi oras.
Ror, am inteles ca lucrezi inclusiv sambata. Dar in cursul saptamanii pana la ce ora? poate ne vedem intr-o dupa amiaza.....ce zici? Eu am postat si nr meu de mobil si daca gasesti vreo fereastra ma poti suna oricand.
Oana si Carmen, cum a fost in weekend? Ati fost unde va programase-ti? Sper ca v-ati distrat. Imi pare rau ca n-am putut si eu veni ca tare as mai fi vrut sa va vad. Mi-e dor de voi dragutelor
Cat despre Miri_mik a noastra careia i-am simtit lipsa, cred ca pe miercuri se vor intoarce.
Iar celelalte fete cucuiete, sunteti bine? Va astept cu vesti si la povesti.
O zi buna tuturor si mii de pupici
ninaM spune:
Buna fetele!
La noi a inceput bine gradinita,Alex e incintat si azi cind am fost sa-l iau nu mai vroia sa vina acasa....Ca era madam care impartea niste dulciuri la copii si el a zis ca sta cu copii la gradi...
Dupa ce am dus munca de lamurire cu el si cu promisiunea ca ai cumpara mami si lui ce aveau copii la gradi,am reusit sa ajungem acasa.
Pe cea mica,Reina,incerc sa o intarc,dar ma chinui ingrozitor...mai ales noaptea.Sper sa reusesc!
Ieri am fost prin Liege si nu am fost asa incintata...poate si din cauza vremii...
Fetele,maine as veni si eu la intilnire...unde si la ce ora?Eu dimineata il duc la gradi pe Alex dupa care tre sa vina un nene sa-mi repare storu(chestia aia care se trage noaptea la geam) de la bucatarie,pe la 9,si dupa aia sunt libera...pina la 3 jumate cind tre sa-l iau pe Alex de la gradi...
Hai ca fug acum ca au tabarit pe mine copii si vor sa scrie si ei...
V-am pupat si astept sa vedem cum facem...
paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc