fetele din belgia noua
Raspunsuri - Pagina 30
Bepii spune:
Seara buna fetele,
Miri draguta, felicitari pt carte . Ma bucur tare mult pt tine Eu deja m-am inscris de mult pe lista celor ce vor cartea asta. Abia astept s-o citesc. Si as vrea cu ocazia asta sa-i urez sotului tau Silvian un calduros "La multi ani" multa sanatate si fericire alaturi de voi.
Nina, cum se mai simte Reina, e mai bine? Sper sa se vindece cat mai curand posibil. Hai ca in ultimul timp ai avut ceva de tras cu copilasii. Dar tu sti ca dupa ploaie apare soarele asa ca fruntea sus ca toate vor fi bine.
Despe, multumesc pt cuvintele frumoase, esti o draguta . Cum a fost de ziua sotului tau? Sper ca v-ati simtit bine.
La fel si celorlalte fete care m-au felicitat, va multumesc din suflet.
Oana, ce se intampla fetitza cu tine de nu poti dormi? Asta nu suna bine, sa sti! Poate ca ar trebui sa mergi la un doctor. Pai sa dormi 3 ore in 2 zile mi se pare grav de tot. Ai incercat ceva naturist cum ar fi lapte cald indulcit cu miere sau ceai de tei indulcit tot cu miereluate inainte de culcare, o mica plimbare afara in aer liber sau poate un coniac ceva in loc de somnifer.....nu stiu ce sa-ti spun, poate au fetele alt leac. Situatia asta dauneaza planului pe care il ai tu.....sti despre ce vorbesc....
Acum va doresc la toate un weekend placut si tot ce va doriti Pupici
ardeiash spune:
oana: cred ca esti prea incordata! incearca sa te relaxezi.. muzica buna... un cadru pe masura... bea ceva mai mult si sa vezi ce bine vei dormi! bafta!
bepii: multam de intrebare: a fost super bine! pe langa toate celelalte.. am avut si videoconferinta cu ai nostri in tara ce m-a uns la sufletzel!
miri: n-am stiut si de-al tau : la multi ani si dragoste multa!
in paranteza: ma: ce de lume se naste in octombrie !!
fete: am creat deja cea de-a 10-a paginita belgiana... si sunt ff fericita sa zic asta.. aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85632.. pentru ca-n week end voi fi ocupata.. am sa va rog sa intrati totusi acolo numai dupa ce se epuizeaza spatiul din topicul belgia noua,,
ah! se numeste zece praline belgiene: dupa o idee de oana ... biensur... sper sa va placa.. daca nu urmatoarea cred ca va fi unshpce gaufre belgiene.. sau cin' mai stie?!
un week end reusit.. si far' de ploaie!!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
nene brux, d eobicei sunt destul de umorizata da drept sa-ti spun ma cam zgarie pe ochi sa vaz ca te iei de noi. ai avut oareshce racaieli cu despe, ok, bun ,am notat, dar fa-ne placerea si ramai printre noi doar daca simti ca poti fi civilizat si mai putin ironic. toate s epot interpreta pe forumul asta, asa ca eu personala ti-as fi recunoscatoare pentru nste mesaje mai putin ambigue sau interpretabile:)
un weekend frumos, pupici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik
brux spune:
Pai vezi, d'aia nu vine nici drac pe forumul vostru de fete din Belgia.
Pentru ca tot noi veniti in tara asta aveti probleme de comunicatie( ca toti romanii de altfel)
Vedeti probleme acolo unde nu sānt, interpretati nu stiu ce si cautati racaeli si alte minuni.
Nu am racaeli cu Despe decat in interpretarea ta ( sau altora din acest forum)
Daca sunteti asa stresati si fara chef de gluma sant si aici medici buni.
Si nu eu sunt ambigu ci titlul fara nici-o inspiratie.
Auzi, zece praline belgiene--On a beaucoup rigolé dans les chaumičres
Si fara pupici
a3
ardeiash spune:
toata ziua mi s-a zbatut un ochi.. si n-am avut liniste ,,, nu stiam de ce... uite ca e cineva care nu ne lasa-n pace!
propun sa vorbim despre sutiene... ... menstruatie... soacre... regurgitari ,,, boli ale copilariei /// si ce mai vreti voi ca sa se vada caracrerul feminim al acestui topic...
ariceste spunand... am vazut un c..r p-aci si nu mi-a placut diloc , diloc... si mai vorbeste si furculisioneshte!!
si inca ceva: pai daca nu vine nici dracul p-aici .. tu ce cauti neica brux? sau oi fi... ptiu... ptiu! piei! ca nu ma sperii!!
s-auzim numai de bine! si
brux spune:
Care ochi draga ,ala de sticla?
Cat despre caracterul feminin al topicului HA Ha Ha
Consoleaza-te, nu ai nimic de feminin exceptand "les ragnana"
Deci propun ca titlul sa fie "Femelele din Romanika aciuate in Belghia"
Have fun
a3
brux spune:
Fetelor care mi-au trimis un cuvant de incurajare pe PM
Va multumesc dar nu sant atat de disperat sa particip.
Oricum, Mersi!!
a3