fetele din belgia noua

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: sper ca musafirii sa se care joi.. cel putin asa au zis... neasteptat de "repede"... cat priveste relatiile cu noi: n-o sa-ti vina a crede: pe ea cred ca am vazut-o o data in viata mea... sau mint: de 2 ori, poate.. nu-mi aduc aminte daca a existat a 2-a oara.. iar pe el de vreo 3 ori?? nu mai stiu.. a fost coleg de scoala.. adica de suferinta cu sotul meu ..... si d-aia . ei cica-s pretini : insa la mine alta este notiunea de prietenie.. trebe sa o mai si mentii.... daca-l vedeam mai des p-acas la mine, nu ma suparam asa... insa...
raspunsul e: da. acum le convine sa treaca pe la noi... doar locatia naostra nu mai e c-ta!!! era greu sa ajunga la noi.. acum e mai usor!! cam asta e!

ma .. ma simt asa de "folosita"! si din chestia asta cel mai rau imi pare de sotiorul meu: ca i-am facut capul patratzel: ca ei in nesimtirea lor!!! da-i inainte.
azi i-am trimis la paris! m-astept sa fiu trezita la 2 noaptea -- ca am uitat sa le dau chei!!***

nina: ce faci? nu te-am mai auzit!!
miri: ma: scuze cu bombonica.. ia-o ca pe--o gluma proasta! dar lasa ca mi-am primit papara de la bepii... nu-i bai!!

ati scos capul la soare? ca urmeaza o toamna si o iarna.. cred ca la fel de ciudate ca cele de anul trecut.

eu am inceput cursurile! sunt dezamagita ca nu mai acelasi prof // ee o profa! draguta . insa intre grupa unde-am fost si profu se legase o relatie speciala.. ma duceam de drag la scoala!!!

voi ati inceput scoala ? ce faceti ? e usor?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,fetelor dragi,
am fost o lenesa si jumate,n-am mai scris deloc,da' n-am prea avut timp ,ce-i drept.

Dupa cum bine stiti,saptamana trecuta ,joi,ne-am intalnit la Bruxelles,vineri ,acasa la Mirikutza nostra iubita.

Acuma ajung si eu sa scriu in sfarsit,ca sa stiti si voi ce mult va apreciez si ce tare ma bucur ca v-am cunoscut.

De Miri nu zic multe,va spun ca e prietenutza mea,asta indraznesc sa spun deja,m-am apropiat de ea dupa cateva zile de la prima mea intrare pe forum,avand noi la baza neste asemanari fundamentale si neste chestii,vorba ei,si pe aceasta cale ii multumesc pt ca e o gazda de nota zece si e o dulceata de fata,si o tzuc cu drag!
Thanks, Miri, for being you and all the Miri things you do!

Acuma,nu stiu de care sa zic mai intai,si nu stiu de care sa ma bucur mai tare;Bepii e o frumoasa ,o prietenoasa si e ca o infuzie de energie; te face sa te simti de parca ai cunoaste-o de cand lumea.Bepii,te pupic!Si nepoata ei e o frumusete de pustoaica, s-a jucat cu Reina si s-a imprietenit cu noi rapid.

Despe e o dulcica frumusica cu suflet de copil, imi place tare mult de ea!
Daca te supara mosafirii,Despe,zi-ne sa venim sa-i batem!

Nina e frumoasa si naturala,aveam senzatia ca sunt cu o verisoara de-a mea de la Constanta.
Ce faci,fata,de nu mai dai nici un semn?

Carmen e o fata cum rar intalnesti,pot sa spun cu mana pe inima ca i-a dat Dumnezeu haruri din belsug,nu e doar frumoasa de pica, e buna ,calda si are darul de a te face sa te simti bine,e interesata 'genuinely' de o persoana atunci cand vorbeste cu ea si am impresia ca ar ajuta pe toata lumea,ar vrea sa le fie bine la toti.
Oana,tot asa;frumoasa si la exterior,frumoasa si la suflet,o persoana cu un caracter frumos,integru si cu un simt al umorului superb,o inteleg perfect pe Carmita ca ii zice 'surioara';va spun sincer,cand intalnesti asemenea persoane,trebuie sa te simti binecuvantat.

Carmen si Oana,sper sa ne vedem cat de curand,poate ne aranjam o intalnire candva.

Acuma, ca mi-am exprimat simtamintele ce le simtasc pt voi,va las cu bine,sa fiti cuminti si sa nu v-o luati in cap...

Eu am fost la Huy in 'vikend',am petrecut grozav de bine,alaturi de neamurile mele,acuma ma duc sa ma apuc de oaresce pe langa casa,apoi imi vine sotiorul si am de gand sa-l rasfatz cu ceva bun de papa.

Va doresc o seara faina si va imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Vai,am uitat iar!

Morgane,iti doresc din suflet La multi ani!

Sa fii sanatoasa ,fericita si sa realizezi tot ce iti doresti!Imi cer scuze ca e atat de tarziu dupa ziua ta.Inca o data, La multi ani!

Mergi la inceput

eu nu mi-am exprimat simtamintele fata de nimeni: dar pot spune despre toate ca imi incarcati bateriile atunci cand va intalnesc,, ma bine dispuneti... cred ca si intineresc olecutza cu voi ! nu pot decat sa ma bucur ca va am.. ca sa ma exprim posesiv, si sa ma-ntristez ca sunteti o parte din voi, destul de departe de mine... si ca miri v-a acaparat.. di ce vreti tot timpul sa mergeti la ea si la mine , nu???
hi hi.. miri: ma bati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hmmmmm, despe, asta e razbel:) da cred ca mananc bataie ca inveti strategii din familie asa ca semnez armistitu dinainte sa incepem:))))

propun, urmatoarea intalneala la vreo rezidenta s-o facem la despe:) asa stim o treaba, respectiv nu ma ia de cap. oi fi eu tauras, v-as tine pe toate numai langa mine, da-s generoasa si va impart si cu despe:))))

si ca veni vorba, Carmen ramane valabil sa trag o fuga duminica pana la tine? pleaca domnul sot la un stagiu de meditatie asa ca... ma gandeam sa bantui cu tine prin antwerpen daca ai vreme si chef. si cu cine maia re chef sa mearga daca nu ai nik altceva de facut. il iau si pe bruno, deci va fi si animatie pe langa noi:))

acu ma pun s-i sun pe nina. cred ca fata e suparata cu noi ca altfle nu pricep de c enu zice fix nik. hmmmm

pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

completare la mesajul anterior: nina e bine, doar ca fara net:)) e tot asa o dulce ca si cum am cunoscut-o:) nu e nici suparata nici bolnava, doamne fereste! reinuta mai are doi dintisori si mai ies doi:))) si cam atat:) s-a bucurat sa auda de noi:)
va pumpizez:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare fetele, hai ca intre 2 portii de somn am intrat sa scriu si eu aici ca ma trase Miku de urechi ca am cam tras chiulu`
Mikule desigur ca ramane valabil, abia astept sa va hoinarim impreuna prin Antwerpen
Tania cand ai timp de o intalneala? Eu in afara de joi, cand tre sa ne ducem in Olanda la notar, sunt libera. Mi-ar place sa hoinaresc cu tine un pic prin magazine, chiar daca ma apropii cu pasi mari si siguri de 0 euro hehehehe tineretea ce sa-i faci, bat-o vina
Scumpi ma da` tu chiar nu mai zici nimic? Hai ma povesteste si tu cate ceva.
Mady ce sa-ti zic? Multumesc mult pentru complimente si tu esti o fata pe cinste si ma bucur ca te-am cunoscut. Cand ne mai intalnim din nou? Mai ai de gand sa vii pe aici prin Antwerpen?
Ror desigur ca nu ma supar ca le-ai aratat pozele
Poate vei putea si tu la una dintre intalnirile noastre din viitorul apropiat

Va pup pe toate (si pe celor nementionate deasemnea) si va urez o zi cat mai frumoasa!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Danuta, Daneylana uitasi sa va intreb. Va placura pozele?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna fetelor dragutelor,

Eu weekend-ul l-am petrecut acasa, am fost un pic bolnaviara (ce sa-i faci dom'le, varsta), si nu am reusit sa ma bucur de zilele astea insorite. Eu in general sunt un pic mai ametita, asa ca intr-o meditatie continua, si mi-e cam greu sa ma dezmeticesc. Oricum, asa cum imi zicea Despe mai demult, pana ma voi marita mi-o trece.
Bepii: pozici la ror_romania@yahoo.com
Miri cu pestisorul, poate va vad si eu, dar pe fuga. Ca asta mi-e programul si n-am ce-i face. Si cu ocazia asta poate le mai dau un pupic Oanei si Carmenitei.
Scumpicel, am o datorie la tine
Am admirat si fetele din capitala, frumos, mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi dar ....

pupici, pupici, pupici si somn usor.
Ror

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

hmmmmm, despe, asta e razbel:) da cred ca mananc bataie ca inveti strategii din familie asa ca semnez armistitu dinainte sa incepem:))))

strategii din familie? ca nu prea pricepui!!! a, da . acum am 'tzeles!! no.. va urez plimbare placuta la anvers..si negreshit sa facetzi poxici sa li vedem si noi. da nu-i nevoie a va mai zic.. voi sunteti deja bolnave de pozici!

Mergi la inceput