fetele din belgia noua
Raspunsuri - Pagina 13
ana_maria222 spune:
lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit
Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...
Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!
Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.
Va multumesc din suflet anticipat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu stima,
ana_maria222
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
Pliculet Romania:
Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si
Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)
VA MULTUMIM!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
Bepii spune:
Bine v-am regasit fete dragi,
Morgane, desi e cam tarzior, ma alatur corului de fete ca sa-ti urez la randul meu LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, viata sa-ti ofere multe bucurii si realizari alaturi de cei dragi. .
Si eu imi doresc sa ne intalnim si ma gandeam ca poate vi tu la Brussel sau Antwerpen intr-o buna zi. Ce e drept sambata fiecare doreste sa si-o petreaca cu familia dar eu cred ca daca dorim intr-adevar sa ne vedem vom reusi sa ajungem la un rezultat. Ramane sa mai discutam pe aceasta tema.
Iata ca au trecut 2 zile de cand n-am intrat pe net si voi v-ati facut iar de cap adica ati scris cu nemiluita de-mi ia o gramada din pretiosul meu timp ca sa va citesc. Dar o fac cu atata placere de nici nu va inchipuiti. Imi sunteti dragi cu toate si vreau sa va mai spun ca ma bucur tare mult ca existati pt ca-mi aduceti un strop de soare in peisajul acesta mohorat de toamna. Ce e drept, de cateva zile avem soare dar nu va amagiti, toamna pandeste dupa colt, zilele ploioase isi vor intra in drepturi iar noi vom cauta sa stam ascunse in casa in loc sa iesim la colindat prin orase belgiene. Hai ca m-a apucat febra compunerii dar imi revin repede si trec la subiect.
Fetele care ne-am intalnit la Brussel, imi cer scuze ca am intarziat cu pozele dar am fost tare ocupata in zilele ce-au trecut. N-am avut timp de stat la calculator, iar azi, duminica iar am fost plecati de acasa si primul lucru pe care l-am facut cand ne-am intors a fost descarcatul pozelor pe webshots si scrisul pe forum. Uite va pun aici pozele din Brussel. Mie imi plac tare mult si cred ca si voua or sa va placa.
http://community.webshots.com/album/554001542MmcfIu
Despe, fetitza, inteleg f bine prin ce treci si nu stiu cum sa te ajut. Sfaturi deja ai primit de la fete si sunt bune de urmat. Si eu daca as fi fost in locul tau tot asa as fi reactionat. Mai explica-le musafirilor ca aici chiar daca este occident, nu merg cainii cu covrigi in coada, ca lumea munceste pe rupte pt un ban si ca nu va scaldati in averi. Si cum zicea Morgane; fara mese intinse ca se obisnuiesc.
Oana, draguta mea, esti trista stiu..... As vrea sa-ti spun ceva care sa te consoleze dar deja ai primit destule incurajari si ale mele ar suna cam la fel. Asa ca tot ce pot spune este sa ai grija de tine, sa fi sanatoasa ca sa poti face un copil sanatos si frumos. O sa vina, asculta-ma pe mine ca stiu ce spun.
Miri, mamik fericit de copil dragalas, ce faci? Ti-ai pregatit ghiozdanul de scoala? Sa ai multa bafta la invatat de nederlands.
Azi am dus-o la aeroport pe nepoata. Sa sti ca nu s-a suparat ca ai botezat-o pt ca nu esti prima. Se intampla frecvent cu numele ei. Si ei i-a placut tare mult de voi mai ales de copilasi adica Bubu si Reina.
Anky, noi facem bine, dar tu ce faci? Cand pleci in tara? Scuza-ma dar am uitat data cand plecati. Totusi inca o data, drum bun si distractie placuta.
Ror, am o poza cu tine si as vrea sa ti-o trimit, imi dai si mie adresa ta de mail? Sau parca ai scris-o odata aici, nu mai stiu, trebuie sa ma uit in urma. Tu esti bine?
Scumpi, iti cam faci de cap sa sti! de ce nu ne mai scri, te-ai suparat pe noi? Acum serios: ce mai faci, esti bine? Hai scrie si tu cateva vorbe sa stim ca esti ok.
Carmen, tu chiar ca o sa mananci bataita. Si asta saptamana viitoare cand am de gand sa te vad. Ce zici, ne vedem? Ce faci vineri?
Danyelana, ma bucur ca ai dat un salut. Deci ne mai citesti din cand in cand. Pe cand vi si tu la o intalnire cu fetele? M-ar placea sa te cunosc si sunt sigura ca si celelalte fete gandesc la fel. Bafta pe mai departe la scoala.
Gata, iar am scris o gramada. Acum ma duc la culcare ca sunt franta. Am avut niste zile infernale in ultima vreme.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.
danuta-bel spune:
Buna, fetele!! Carmen, te rooooooooooooog!!!!! Se poate sa vad si eu poze de la nunta?????????
Am venit si eu de o saptamana din frumoasa Romanie..a fost f.frumos acasa, intalnirea cu viitorii socri a decurs mai bine decat speram..Inca nu-mi vine sa cred ca sunt inapoi..
miri_mik spune:
fetelor, se petrecu evenimentul! copilul meu a mers la "servici":) si cand l-am luat - eu toata transfigurata ca vai, cine stie ce am sa gasesc... surpriza! copilul meu statea in brate la tanti, radea, si nici nu-l interesa de mine! tradatorul:)))
a inceput bine, deci, urmeaza sa si continueeeeeeeeee:)))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
danyelana spune:
Salutare la toate fetele,
Morgane iti urez si eu chiar daca putin cu intarziere.
Am vazut si eu pozele de la Bxl si sunt super. Toate sunteti niste frumoase iar de pitici, ce sa mai zic, dulcei de iti vine sa-i mananci.
Despe iti tin pumnii pt "aventura-musafirii" si sunt sigura ca vei trece cu bine caci esti o tipa pe cinste, plina de umor.
Carmenuta, am rugat si eu frumos pt pozici de la nunta dar nu am primit. Cred ca nu ai vazut mesajul. Merci.
Va pupic pe toate si sper sa ne vedem la o viitoare intalnire.
Pupicei.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
danyelana spune:
Salutare la toate fetele,
Morgane iti urez si eu chiar daca putin cu intarziere.
Am vazut si eu pozele de la Bxl si sunt super. Toate sunteti niste frumoase iar de pitici, ce sa mai zic, dulcei de iti vine sa-i mananci.
Despe iti tin pumnii pt "aventura-musafirii" si sunt sigura ca vei trece cu bine caci esti o tipa pe cinste, plina de umor.
Carmenuta, am rugat si eu frumos pt pozici de la nunta dar nu am primit. Cred ca nu ai vazut mesajul. Merci.
Va pupic pe toate si sper sa ne vedem la o viitoare intalnire.
Pupicei.
danyelana spune:
scuze ca am trimis de doua ori mesajul dar pc mi-a facut probleme si am crezut ca nu a plecat prima data.
Pupici
ardeiash spune:
fete: sunteti tari: merci de incurajari.. si de sfaturi.. sunt chiar bine venite. si nu stiu cum sa zic... insa chiar mi-au facut bine! mi-am golit frigiderul... n-am mai cumparat nik... si surpriza! au descoperit pe unde's super marche-urile.. si au inceput sa afle si care-s preturile p-aci.. cum bine-mi zicea morgane...
asa ca m-am mai destins... cam 1 la suta din stres a fost combatut!
ma , ascultati aici: cand va zice careva de provenienta ca este in trecere pe la voi...sa nu-l credeti!.. ramane de la cel putin 1 semaine la voi.. crede ca tu tre' sa stai la cuisine pour el ... si nu faceti greseala mea! ca tare mai sufar:
stau la coada sa intru la wc...
stau la coada sa fac ... e cumplit ce mai!
promit ca la viitorii musafiri nu va mai fac diloc capul mare!! da' numai sa scap di astia!!! uf!
morgane: cum e in noua locatie? te-ai mai obisnuit?
ce-or face anne si simonne? nu le-am mai auzit diloc. diloc.
danyelana: bine-ai reventi! la fel si tiedanuta bel
iar celorlalte::: bai.. mai si scrieti.. nu doar cititi..!!!
ah: vreau sa laud vremea din belgia. dar sincer, mi-i frica sa nu se sperie!!!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Fetelor, va multumesc pt urari, mi-au facut tare bine.
Despe, n-am primit felicitare! Pe ce cale ai trimis-o? Dac-o primesc, te anunt. Imi place cum ai pus piciorul in prag. Cunosc, sunt patita.
Ce frumoase si fericite sunteti in pozele din Grand Place! Si bebeii sunt de-ti vine sa-i mananci.
Miri, sa te bucuri ca bubu este a fost asa de "flink" la dagmoeder. Daca el e asa de linistit, cred ca o vei gasi mereu pe madame cu el in brate. Si eu l-as tine si l-as ciupi de plici, ca tare-i scump. Sa va traiasca!
Noua locatie la serviciu e asa si asa. Merge. Dar colegii sunt mai gomosi si privesc pe toata lumea de sus. Nu poti fi la felde sau mai destept ca ei, daca nu ai acelasi loc de nastere ...
Sunt cam nefericita, dar o sa-mi treaca.
Pupici,
oanademunck spune:
Salutare!!!
Morgane, citeam ce scriai tu in legatura cu serviciulExact anul trecut treceam si eu prin stari din astea, serviciu nou, colegi noi, obiceiuri noi(plus limba noua etc). Mi se parea ca toti ma privesc de sus, ca se uita la mine si isi zic intre ei-Uite ma, asta e aia din Romania!Si toate au durat o luna sau poate doua pana am realizat eu ca de fapt eu proiectam in ei ce simteam eu, fricile si frustrile mele si ca de fapt ei nu vedeau asa cum credeam eu ca ma vad. A fost deajuns o singra discutie cu ei si vreau sa zic ca am terminat scriindu-le la sf anului scolar o scrioare de multumire, pt ca m-au ajutat si inteles si au avut rabdare sa trec eu peste starile mele cauzate de adaptarea la belgia si la job. Acu suntem super prietni si nu i-as schimba pentru nimik in lume (colegii nu i-as
schimba, jobul si maine..)
Dispe, posesoare de musafiri!Intrebare ca sa poci pricepe-Ce relatii sunt intre voi si oamenii-musafiri?relatii stranse oriasa isi aduc aminte de voi cand sunt in trecere prin bruselas?
Si ca sa iti raspund si la aia cu porcusorul, ma nu mi-a scris numele pe porc, ci m-a intrebat pe mine cum vreau sa fie , eu am facut designu si doamna pictoreasa l-a executat-porc roz pe fond albPupici Vladutzului!Cand ziceai ca pleaca musafirii???
Pupici tuturor fetelor, in grup si individual!Eu tre sa fug acum
zmuahhhh
poze aici
'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'