SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Ati ghicit...acum doarme Luca si eu am grija sa nu cada din pat
Am fost afara, ne-am plimbat pe ploaie, am mai stat si sub copertine, si uite asa a trecut vremea...

eu inca nu am dat drumul la centrala dar daca mai tine mult frigul cred ca o iau pe urmele Biancai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR,
Cred ca v-am spus cit am cautat papuci pt Luca, in TOT orasul si nu am gasit...Cei care-i erau buni la lungimea talpii nu-i intrau in picior, iar ce-i ce intrau, erau muuult mai mari la talpa..
Am avut noroc insa ,si o vecina, mi-a dat papuceii pe care-i avusese fiul ei( si el bb cu greutate)
Asa ca poate veni si toamna, are luca 2 perechi de adidasi si 2 de ghetutze

Traiasca prietenii cu copii mai mari ca al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare gasca!

ioana pup degetzelul ranit ( din cauza mamei)al lui LUCA.nu te stresa ca si eu greu ii dau lui matei anumite incaltzaminte in picioare.am impresia ca sunt cam ingusti .

elutza am "vazut" ca esti in oras.cu cine a ramas Mihaitza?

paula iar dormitezi? ia treci matalutza la raport.

va tzuc apasat si mai vin...........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ceva: i-am cumparat la matei pijamale ( de la magazinul lui...nu dau nume , ca nu-s platita pt reclama).sunt extarordinare: bumbac bun, calitate fff buna.musai trebuie sa cumparatzi si voi.sunt toate culorile( cu desene si bulinutze).pretzul este fff atractiv.incercatzi si nu vetzi regreta.

no, acu chiar ca plec

Mergi la inceput

SUNTEM IN TOP !!!

o , un sau o ?

Mergi la inceput

beyyy, punpe voi.eram pe pag a treia.

cam multe absentze .doar 2-3 sunt motivate.hai , ca va astept la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Adriana, iti urez drum bun si concediu placut! Nu stiu daca nu cumva la ora asta esti deja pe drum...dar, oricum, ai sa vezi cind mai intri si mesajul meu.

Otilia, ma gindeam eu ca nu stai la scoala zilele astea de placere...acolo stai de musai.

Ce sa va mai spun, eu am avut ieri o zi libera si de aia nu am avut vreme sa stau pe net, azi iar am liber o jumatate de zi (pina l aurma poate va fi toata ziua, nu stiu, ca deocamdata e numai ora 3 dupa amiaza...)

Cred ca o sa mai am un mos aici, pe linga cele 4 babe, inca nu stiu sigur, miine o sa vad.

V-am pupat pe toate !
Cred ca toate dormiti de numa la ora asta, voi si puii vostri !!

Mergi la inceput

cami nu dormim.mai, da ce noroc pe bunicutze ca le vine un "petzitor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

, nu stiu daca se poate numi noroc pentru ele faptul ca vine babacul...O sa le cam dea peste nas probabil la masa, in discutii, ca cica e un om foarte destept, iar ele, babele mele adica, sint niste circotase mai ceva ca Huidu si Gainusa...
Abia astept sa vad ce meciuri or sa inceapa, ca pina acuma se birfeau intre ele, 2 din ele pe o a treia adica.
Probabil ca saptamina viitoare o sa se mute batrinul, si eu sint tare curioasa de el, cica e un evreu ungur, care, cind a auzit ca sotul meu e ungur si el, a zis ca e super fain ca macar o sa aibe cine sa ii faca guias!
se anunta vremuri interesante pe-aci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

mihai e treaz de mult ... asa ca ne-am inceput rutina zilnica

a trecut si ziua de ieri ... am trecut intr-un nou deceniu ... dar nu ma simt mai batrana ... n-am sarbatorit nicicum ... poate sambata voi face un tortulet daca voi avea timp sa-l pregatesc

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput