SALAJENCE - la apel!!!!(18)
iaca-mi veni si mie randu sa deschid capitol nou.asa ca io , blonda fara leac va astept zilnic cu , , , si .prezentza este obligatorie, doar persoanele cu adeverintza ( nu zic de care) sunt motivate.
pupici la tata gasca
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
cap17.
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Buna seara la toata lumea!Ce mai faceti voi? Eu ma relaxez, azi dupa ultimul examen ne-am dus cu o colega la shopingareala prin Real, am cheltuit o gramada de bani, asa ca sa uitam prin ce am trecut.Voi cum o mai duceti? Va pup pe toate, mai vb.
Bimilit spune:
otilia mama , da tu unde esti? ca io am intzeles ca tu nu ai net acasa ,ci la job.deci intrebare intrebatoare: unde esti? vezi ca intru la idei( faci cumva ore suplimentare) .
Bimilit spune:
SUNTEM IN TOP!
fetelor va las in TOP, da nu-mi fac problema ca imediat apare cami si ne tzine si ea pe prima pag.
va tzuc apasat si fug la .
dianaiulie2009 spune:
salutare !!!
Am terminat aseara tarziu de impachetat . Azi plecam spre Grecia .... avem numai 2 geamantane si 1 sacosa la mana care o ducem sus in autocar cu noi ( este cu haine de schimb ) .
Asa ca ... m-am cam incadrat ...
Va salut acum si intru inainte de a pleca acasa sa vad ce mai spuneti ...
Otilia felicitari pentru examene !!!
albumele noastre
elutaf spune:
paula cat mi-as dori sa stau si eu sa lenevesc o zi in pat ... dar poate la pensie
pana una alta alerg toata ziua prin casa dupa mihai ... si sunt pe zi ce trece tot mai obosita ... soacra e in concediu si mi-a promis ca sta cu el si desi stia ca azi e o zi importanta pentru mine a plecat la tara ... dar ce sa fac asa sunt catifelele
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
silvana_salajan spune:
Buna dimineata!Cum e vremea in Salaj?Bianca, eu inca sunt in Oradea, unde am venit pt. examenul de grad II, si stau la o fosta colega de facultate care are net. Asa ca, dupa cum lesne s-a vazut, am intrat si la ore mari pe net.Azi vin acasa, inca nu stiu cu ce autobuz vin, dar oricum azi vin sigur. Asa ca de maine, ne "auzim" din Simleu.Pana atunci, pupici la toata lumea!Adriana, drum bun si vacanta frumoasa!
Bimilit spune:
cafengiste la apel!
adrian drum bun si concediu placut.
otilia .sper ca nu te-ai suparat ca "te-am luat la rost"?
elutza io cu catifeaua n-am avut contact de nici nu mai stiu cand, iar de stat cu bb nici nu pote fi vb.desi a mea e in concediu de vreo 5 ani.
va tzuc si mai vin........
diplodocus spune:
buna dimineata si de la noi!
Cred ca am sa scriu ceva mai des de acum...
Luca ma "obliga " sa stau pe net
Sa vedeti cum...Daca-l pun in patutzul lui sa doarma, ziua, se trezeste la exact 30 minute si o secunda! Daca-l las in patul din dormitor, si eu sta la net( sa-l pazesc, sa nu mai cada din pat, evident) ,atunci il vad cind da sa se trezeasca si fug repede sa-l adorm...Asa doarme si el macar 1 ora
BIANCA-de cind n-ai mai deschis capitolul, ai uitat ca trebie sa pui lista...Glumesc, cred ca doar Adriana o poate pune, nu?
ADRIANA-drum bun...ati pus haine groase?, pina dati de caldura grecilor sa nu rabdati frigul rominesc...
OTILIA-iti place la Oradea? Mie imi place foarte mult,(daca fac abstractie ca locuieste scoroshenia in zona) ca acolo am fost studenta...
Ce-i Real ? un super magazin, ceva?
MIHAELA-mamaaa, cind ai zis ca ai inceput sa zimbesti la mesajul meu, am inghetzat...am mers inapoi sa-l citesc..am crezut ca am confundat capitalele si am inceput sa depan amintiri din cine stie ce alta parte a Europei
M-am linishtit(putzin)...sper ca a fost vorba doar de durata shederii in Madrid...?