SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sunt prezenta la cafea!

Mergi la inceput

Fetelor, se poate?Eram pe pagina 2!Ioana, lasa dulceata si hai la cafea!Adriana, ocupata rau?Ieri am facut si eu dulceata de gutui. Mai da cata zoala am avut, ca sotzul a zis ca nu vrea peltea, cu o chestie gelatinoasa cu bucati. Deci dupa indelungi cautari, (bineanteles ca nu am gasit o astfel de reteta) am improvizat ceva si rezultatul a fost peste asteptari. A iesit o dulceata excelenta(nu ca o laud ca e a mea). la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

MAI FETELOR DACA TOT SUNTETI ASA DE HARNICE IA ADUCETI VOI SAMBATA LA INTALNEALA CATE UN BORCAN SA VEDEM CU CE VA TOT LAUDATI ATATA !!!1

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, eu pot sa aduc un borcan cu dulceata cumparata?ca sa vedetzi ce buna-s la shhopingareala.

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

de scris nu prea am timp sa scriu, dar sambata e ziua lui colegu de stat cu copilul asa ca o sa pot veni la intalneala

si sa stit ca citesc tot tot

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Adriana, bine zis!Mai da eu cum as putea sa fac sa va trimit cate un borcanel din toate, ca nu cred ca o sa am cu ce veni. Adica sigur nu o sa am cu ce veni. Ca maine ne dam masina la Remat, prin programul "rabla" iar pe cea noua o luam abia sapt viitoare.Mai vb, va

Mergi la inceput

OTILIA " alcazeste " si tu pe cineva cu masina sa va aduca pana la Zalau ... sau ia imprumut de la ai tai ( daca au , bineinteles ) !!!

Bianca si eu ma pot lauda cu dulceatza cumparata , cred ca si Elvira la fel ... ... se vede ca suntem bucatarese bune , nu ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Am sa vad, nu promit nimic.Da tare mi-ar place sa pot veni.

Mergi la inceput

SI NOUA NE-AR PLACE SA PUTETI VENI CAT MAI MULTE SA AVEM CE SPOROVAI ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Adriana, imediat tre sa deschideti topic nou!Mai intru eu de 2 ori si gata, s-au umplut cele 20 pag.

Mergi la inceput