SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

EU ma trec prima pe listutza ... astept urmatoarea forumista ...

Otilia am vazut toate pozicile si vreau sa-ti spun ca sunt reusite toate torturile ... sper ca la fel au fost si de bune ...

Nu stiti daca a venit Elvira ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , TUDOR !!! - baiatul Biancai

LA MULTI ANI , FLAVIU !!! - sotzul Biancai

BIANCA sa ai parte numai de bucurii si fericire din partea " barbatilor " !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

La multi ani! pentru Tudor si Flaviu,multa sanatate si impliniri.
Noi suntem bine,dar nu prea reusesc sa mai stau dupa ce ajung acasa la calculator.
Noi sambata avem nunta la o verisoara primara de-a colegului,asa ca vin neamurile de sambata dimineata la noi .Imi pare tare rau ca nu reusesc sa ajung la intalnire ,pentru a ....n oara.
la toate si numai bine.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare fetelor,
am sosit cu bine acasa dupa o excursie aproape sa fie ratata din cauza vremii, dar pana la urma a fost fain. Lasand la o parte faptul ca sunt franta, a fost ok.Dar va povestesc maine cum a fost.
Va pup, ma duc la culcare.

P.S. Am auzit ca se pune de-o intalnire. Nu vreti sa ne intalnim la mine?

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, am revenit pe metereze!
Noi am uitat sa platim net-ul inainte de a merge, si ne-au deconectat...si cum in w-end nu lucreaza, iata ca doar acum am ajuns la raport
Nu am descarcat pozele, cind o sa o fac, vi le arat si voua
Am citit doar pagina asta..si am intzeles bine? azi e ziua si a lui flaviu si a lui tudor???LA MULTI ANI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
Pai tot azi am sarbatorit si eu..Da,da, am implinit si eu vreo 25 de anishori
Sper sa pot veni si eu la intilnire, desi o sa am vreo 2 saptamini super aglomerate..Ajunge acasa frate-meu din Irlanda si inainte trebuie sa fac o curatzenie luna-bec, ca cumnata-mea e obsedata de curatzenie...
Apoi implineste Luca 1 an, in curind si trebuie sa ma interesez sa organizez ceva
Va las, ma duc sa citesc din urma si revin cu comentarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana.cica-i maniaca-n curatzenie (cumnata)si tu trebuie sa smotruiesti ai? draga nu te stresa , ca daca nu-i place la tine nu sta mult si uite asa scapi un doi de ea.

va doresc noapte buna.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BIANCA-Intre timp am aflat ca flaviu si Tudor sunt si 23 si 24...parcanu din 25 ca mine...
ai aflat ceva de firma d p sarmas care face petreceri pt copii?
MIHAELA-nu-ti dezminti titulatura de plimbareata...Inca nu am vazut pozele, dar abia astept sa o fac
PAULA-Calin a fost facut preot, deci...Eu cred ca e nascut pt asa ceva, ma mir ca a asteptat atit pina acum
ADRIANA-bine ca s-a acomodat rpd Paula la cresha..Eu d p acum am emotii pt cind o sa-l duc pe Luca
La multi ani, cu intirziere...
ELVIRA-cu mai mica intirziere, la multi ani!
OTILIA-da unde ai personajele pt torturi?
ELUTZA-Mihai e mai bine acum? Si pe Luca il chinie nishte dintzishori...
CLAUDIA-pupici rebecai
CAMI-ce mai fac babutzele tale?

SPer ca nu am uitat pe nimeni...N-am nic listutza sa verific...

Povesti ,pe scurt, din moldova
Dupa ce am stat sa scoatem cartofi la bunicasi am asistat la Sfintirea bisericii din sat,am mai vizitat pe linga cele spuse data trecuta casa memoriala si Muzeul ciprian Porumbescu, Manastirea Voronet, statiunea Vatra Dornei
am fost si in Kaufland la Suceava(ca tot am vazut ca s-a discutat despre)
Luca a fost cuminte pe drum, dar e totusi obositor pt el...Am facut 900km!

Noapte buna, sper sa mai pot intra miine, ca am program de pus dulceatza asortata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANIIOANA.

DA , feciiorii mei cei mari sunt din 23 si 24.mama , ce-i fac la blonda cu listutza ei , pun si o oblig sa posteze listutza.se poate mai? sa nu ne stim sarbatoritzii?

va tzuc si mai vin.......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Ioana, Flaviu, Tudor , LA MULTI ANI CU SANATATE !!!

Babutele mele fac bine mersi, poate mai bine decit mine chiar.
Ca eu pot iesi din casa 2 zile pe saptamina (si nici alea nu le stiu cu mult timp inainte care anume or fi), si alea limitate, adica nu chiar fiecare din ele, pentru ca daca am ghinionul sa aibe sotul meu de mers cu treburi prin oras...ramin de caruta acasa.Deci, tot cu babele...Iar ele, mimozele, mereu au vizite, ies ba la coafor, ba la cina in oras, ba la shopping, ba la film, n-au treaba.Merg la vizite la doctor regulat, indiferent despre ce fel de doctor e vorba(de ochi, dinti sau ceva mai...serios).Masa unde maninca ele e mereu plina de flori, tot cite 2 vaze sint tot timpul.Cineva stringe dupa ele toata ziua, la masa, in camera sau pe oriunde isi petrec ele ziua(adica eu sint aia).Cind se pun sa vorbeasca la telefon, apoi stau cite o dupa amiaza intreaga la povesti cu prietenii.La dush au de fiecare data pe cineva care sa le frece pe spate cu buretele, si pe urma cu prosopul uscat(tot pe mine, adica)...De mincat maninca bine: de multe ori se sperie cind le pun in fatza farfuria la cina, ca cica e prea plina, iar cind au terminat de mincat, nu stiu cum de totul e curat, nici urma de resturi de mincare.Muzica au in timpul mesei, clasica, sau din asta de-a lor, de prin anii 60-70.
Acum vreo 2 saptamini a fost ziua uneia dintre ele, a implinit 84 de ani, si prietenele ei i-au facut o petrecere surpriza.Au venit vreo 10 "fete"(vorba vine, fete, ca aveau intre 60 si 85 de ani), cu tort, cu luminari, cu prajituri, aperitive...i-au facut o supriza Barbarei ca saraca s-a apucat sa plinga cind le-a vazut.S-au fotografiat, au glumit, s-au pus pe ris afara pe terasa...faceau un taraboi cit o intreaga echipa de fotbal.
Ce sa mai zic...zau ca nu au nici o grija!

Bianca, aseara am iesit pina la urma de-aici, ca am vazut ca pe chat nici chip sa putem comunica, si era si tirziu la mine...peste 11 noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor. Iaca vin si eu cu intarziere sa va spun La multi ani! tuturor celor care s-au serbat zilele astea.Ce mai faceti voi?Am citit ce a-ti scris ieri, Ioana figurinele sunt cumparate (unele) de la cofetaria Dolce Vita de aici din Simleu. Pentru toata lumea si mai vin.

Mergi la inceput