SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!

sipt toata gasca!

cami, mai esti?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Pacat ca nu merge chat-ul aici, am intrat, am reusit sa scriu, dar nu am vazut pe nimeni online desi zicea ca sint 2 useri acolo, si nici nu am putut sa vad ce scriam eu, si ce scria (eventual) altcineva de-acolo...

Mergi la inceput

cami , la mine mmerge chatul.si vad totzi mebrii si , si ce scriu ei.pacat ca nu putem "povesti".

da am observat ca e ceva aiurea la postari.fug , iar pe chat.

Mergi la inceput

cami, nu mai merge nici la mine chat-ul.pe unde esti? ca vad ca ai disparut si de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare Salaj !!!

Noi am chefuit taaarrreeee bine in acest week-end . Initial am zis ca plecam doar sambata la Tasnad , apoi , brusc , ne-am hotarat si vineri seara la ora 21 ne-am suit in masina si ... via Tasnad ...
bine ca am mers de vineri ca atunci noaptea a fost cheful mai in toi ... sambata doar am ras si am povestit .
Sambata am facut baie in bazinele de afara , iar duminica am fost la piscina .

Ce bine ca vine Mihaela la Zalau !!! Abia astept marea intalneala ca si mie imi este un dor de voi si de povestile noastre !!!!

Preturile pt. invatatoare cam asa sunt , intre 20 si 40 RON pe luna / copil . Noi platim separat mancarea la restaurant Meses , deci inca 5 lei / zi / copil ... se aduna catre 150 lei / luna ... dar nu am ce face !!!

Va tzuc pe toate !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor!Ce mai faceti? Am vazut ca a-ti petrecut si voi in we.Si noi am fost la un chef la o fetita de 5 ani. O sa pun pozele cu totul si aperitivul pe care eu le-am facut .Daca va intalniti we urmator, poate venim si noi in Zalau.Adriana, ai reusit sa vezi pozele de la ziua lui Andrei? Inca sunt la vedere.Astea sunt pozele noi:http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasil_otilia/album?.dir=/ad6ascd

Mergi la inceput

otilia, unde comandatzi voi torturile? ca tare bine arata.

ioana pe unde esti? spar ca suntetzi bine.te asteptam pe forum.

deci se anuntza mare intalneala pe sambata.deci urmeaza deschiderea de listutza , stabilirea locatziei si ora .

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare

suntem bine acum ... ieri am fost la ziua nepotelului care a implinit un anisor ... o sa pun poze, cand voi avea putin timp

mihaela te asteptam

pe toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bianca, nu ai fost atenta: EU FAC TORTURILE!Ma bucur ca ti-au placut.

Mergi la inceput

otilia,in blonzaciunea mea am intzeles ca aperitivele le faci tu.mama da ce talentata esti.io-s varza la capitolul ornat , de fapt la capitolul bucatareala , gateala , dar is as la ars mancarea si sarat, condimentat.

va tzuc si mai vin........

PS lista e deschisa , cine se trece prima?

Mergi la inceput