SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!

mihaela il pun la pastrare(soricu) , da sper ca wee viitor venitzi .pupici la fete.

elutza cum e mihaitza?

va tzuc , ca fug afara cu matei.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi am vrut sa mergem in BM doar pt. Kaufland , deoarece nu stiam ca este si in SM , dar asa , normal , ca vom merge in SM ...

Mersi de informatii !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Salutare !!!

De azi incolo voi aduce dimi salajul pe prima pagina ... daca am inceput scarbiciul tre sa tzin in TOP SJ , nu ????

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

cafengiste la apel!

adriana si cum te descurci dimineatza cu fetele?andreea s-a descurcat ieri ?

elutza cum e mihaitza?

ioana te asteptam cu poze si povesti din moldova.

paula pe unde umbli?

va tzuc si mai vin...........

Mergi la inceput

Bianca ne descurcam destul de bine , zic eu ... pe Andreea o lasam in drum si se duce singura la clasa , apoi venim pe langa politie la mine la servici si pe urma Luci o duce pe Paula la cresa ... el nu are ora fixa de mers la munca si e ok asa ...
Ieri a venit Andreea singura acasa si eu am mers sa o urmaresc ... eram ca-n filmele cu prosti , vorba aia , ea a iesit mai rpd , eu stateam ascunsa si nu am vazut-o , aoi am mers la clasa sa o caut si nu era , am intrat in panica ... am fugit spre casa tot uitandu-ma pe drum si in sus si in jos dupa ea , pe cand ajung la magazinul Cros's de langa noi imi spun fetele ca a trecut Andreea de 5 minute ... la troita ma intalnesc cu vecina Mariana si imi spune ca Andreea isi face temele pe scari , ajung la bloc si mandrutza mea statea in spatele blocului pe scari si scria in caiete ... nu era agitata ... i-am spus ca am plecat sa cumpar ceva ...
Azi o aduce Luci la mine la scarbici la 12 , iar de luni stam la program prelungit ...
As vrea sa-mi spuneti cam care sunt tarifele la astfel de program ... Mihaela voi cat platiti pt. invatatoare ca sta cu copiii dupa ore ??? Daca celelalte ati auzit ceva de pret va og sa-mi spuneti si mie ...

Va salut ... ma apuc sa lucru ceva ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

adriana ai fete mari si cumintzi.mai, o vecina isi lasa copilul la program prelungit si a zis ca plateste 30 RON pe luna pt d-na invatzatoare .

va tzuc si mai vin....

Mergi la inceput

OTILIA am vrut sa vad pozele si nu pot accesa albumul tau foto ... de ce ??? nu stiu !!!
Vezi ce poti face si mai pune o data link-ul cu pozele de la Ziua lui Andrei !!!

Elutza am vazut pozicile voastre ... foarte mare a crescut Mihaitza , dar de fapt , ti-am spus asta cand ne-am intalnit in parc ... baita mare si dragutz ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Adriana, nu ai vazut pozele pt ca nu aveai cum. Au fost publice doar o sapt. Deoarece nu aveam adresele voaste de mail, nu m-am mai complicat si le-am lasat o vreme la vedere....Da uite le mai setez azi public pana maine. Bine?Asta e adresa: http://pg.photos.yahoo.com/ph/vasil_otilia/my_photosCe mai faceti in rest? Ce mai e nou prin Zalau? Azi avem ora de inot la Boghis si Andrei abia asteapta. Va , mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hi
Stiu ca n-am prea fost in ultima vreme pe aici... De fapt....am fost, am citit, dar tot timpul pe cand sa postez intervenea ceva... Nush care-i faza.... parca nu-mi mai ajunge timpul... Oare imbatranesc?

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

adriana ai fete mari si cumintzi.mai, o vecina isi lasa copilul la program prelungit si a zis ca plateste 30 RON pe luna pt d-na invatzatoare .

Asa stiu si eu... Mami mea ii invatatoare... si face si ea progr prelungit...Anul trecut parca era vreo 280.000/sapt . Anul acesta probabil e 300.000. Dar depinde de la invatatoare la invatatoare.... mai difera

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput