SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetele, va scriu rapid despre noi: in we am fost in Slovacia, in muntii Tatra, sa vedem cum o duc si altii cu statiunile de munte, auzisem ca e fain si ieftin si asa e!

O sa revin cu poze ca am uitat aparatul in masina, ovi e de garda, eu trebuie sa fug dupa Silvia, apoi cu ea merg la sedinta la Diana la scoala, ca n-am cu cine s-o las...

mai vin!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!

si pt tata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Eu ma duc la culcare, ca am stat deja pe net vreo 5-6 ore azi...
O zi insorita va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare la toata gasca!Cami, pentru tine, soarele va fi mai rar de acum in colo, avand in vedere ca au inceput ploile la voi. Dar nici o problema, ca ai tu energie cat 2 sori Pentru toate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hello , hello !!!

Ieri nici nu am reusit sa ajung la comp. asa ca a stat inchis toata ziua ...

Sa incep cu dimineatza cand am lasat-o pe Andreea la scoala foarte incantata , apoi am mers cu paula spre cresa unde , cand am ajuns , toti copii din grupa de la ea urlau de numa-numa , iar Paula ne tot arata usa de la grupa , curioasa sa vada de ce plang ... Noi ne-am tot invartit pe hol pana ne-a completat asistenta fisa si nu am dus-o in grupa , dar cand o mamica a deschis usa si a vrut sa-si duca copilul inauntru , paula de curioasa a intrat si ea , norocul nostru ca am si plecat acasa . La ora 12 am fost dupa Andreea la scoala care a zis ca d-na invatatoare ii lasa prea rpd acasa si ca ei doresc sa stea mai mult la scoala ca le place . De luni mergem cu program prelungit , adica pana pe la ora 16-17 , bineinteles cu masa la restaurant " Meses " . La ora 15 am plecat dupa Paula ... cand am ajuns copilashii tocami mancau ... am asteptat pana i-au dus in grupa , iar cand am intrat fata mea se dadea pe topogan fara nici o grija ( au in grupa un topogan mare din fibra de sticla ) . La ora 16 a trebuit sa fiu la sedinta cu parintii a lui Andreea , apoi la ora 18-18.30 am mers sa mai cumparam ceva rechizite si pe urma acasa ... Paula aproape ca dormea in picioare . E invatat cu somn de 3-4 ore/zi , pe cand la camin dorm doar 2 ore ...
Acum fac de papa , apoi la 12 merg dupa Andreea , la 15 dupa Paula ... noroc ca mai sunt in concediu pana joi , inclusiv .

Va pup ...

P.S. Sanatate lui Mihaitza !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, sa inteleg ca Andreea e la step?Neaparat sa ne spui cum e, cum ii place (asta mai incolo) si ce parere aveti voi ca parinti de acest sistem. (Andrei e intr-o grupa step)Pentru toata lumea, pana maine

Mergi la inceput

Andreea e la un fel de step ... e intelegerea noastra , a parintilor , cu invatatoarea sa stea cu ei pana iesim de la serviciu ca multi nu avem ce face cu copilashi de la ora 12 incolo ... Dar sistemul in scoala nu e step . Acum se lucreaza la sala de mese in incinta scolii unde se va aduce mancare si nu se va mai merge la restaurant la amiaza . Sistemul , din partea mea , e OK , cel putzin asa pare sa fie teoretic . Bineinteles ca vor fi mult mai obositi copiii , dar macar stiu ca e in siguranta !!!
Paula azi nu avrut sa vina acasa de la cresa , cand l-a vazut pe Luci a fugit de el ... sper sa fie tot asa !!!

Ce faceti restul fetelor care nu ati mai scris demult ???

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

mihai e tot bolnavior ... am fost cu el la manaila si a zis sa-i dau daor nurofen pana joi si daca nu-i trece sa mergem iarasi ... ea spera sa fie doar o viroza

am fost azi la cluj sa-mi depun dosarul pentru atestatul de libera practica

v-as mai scrie, dar mi-a aterizat mihai in brate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Elutza imi pare tare rau de Mihaitza ... sper sa-si revina rpd si sa fie intr-adevar doar o simpla viroza ...

Ne pregatim de nani ... va dorim si voua noapte buna !!!

P.S. Maine e ziua Elvirei asa ca vreau sa fiu prima care ii ureaza un calduros LA MULTI ANII , ELVIRA !!! .
Sa ai parte in viatza numai de sanatate , fericire si multe , multe bucurii !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Elutza, sanatate puiului mic!

Elvira!!!!! Sa fii mereu fericita si implinita alaturi de cei dragi!!!

adriana, ai sa vezi ce bine e asa cu program prelungit la scoala, n-ai griji ce face copilul dupa ora 12, ce mananca si cum isi face lectiile. Diana e de 3 ani asa, acum am inceput al 4-lea an si o las inca, macar pana vad cum merge si cu lectiile ce le mai raman din clasa. Ei fiind mari, au si materii in plus pe langa ce au avut in cl.1-3, au istorie, geografie la care trebuie sa invete in plus acasa, in clasa nu mai apuca in cele 3 ore sa faca si asta. Nici Diana nu e la step, tot asa invatatoarea sta cu ei contra cost, mai ales ca scoala are cantina, multe invatatoare procedeaza asa, isi fac temele acolo si eu sunt foarte multumita. Anul trecut a lucrat si acasa, mai facea la mate si la romana ca era deja mai greu, dar in primele 2 clase a fost destul ce facea in clasa.
Iar despre Paula ce sa spun...sa o tina tot asa! Si Silvia cand ma vede la camin dupa ea, ma intreaba de ce am mers asa repede, macar ca eu ajung la 17.30-18 si tot nu e satula de joaca...

ioana, unde esti? Tot in moldova?

la toate.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput