SALAJENCE - la apel!!!!(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

otilia dupa ce ai plecat tu ne-am pregatit si noi de plecare si pe drum ne-am intalnit cu Elutza , iar dupa ce am ajuns la troita a ajuns si Elvira .... deci intr-un final am fost mai multe fete ... poate data viitoare reusim totusi sa ne punem de acord cu toatele ...

Va doresc si eu noapte buna tuturor ... ne pregatim de baitza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mie mi-a placut cum v-a intampinat paula, in ultima poza :)). Glumesc, locurile prin care ati fost sunt minunate, ati avut o vacaanta foart frumoasa, cred ca Andreea s-a simtit minunat, la fel ca si voi! Cum asteapta ziua de maine bobocitza? Mult succes!

Las' ca data viitoare promit sa aduc eu aparatul si sa fac poze. In 2-3 saptamani tot trag o fuga in we la zalau si musai sa ne vedem ca tare mi-i dor de voi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor!Ce mai faceti? Cum a fost Paula intalnirea cu clasa a IX-a?Am ajuns aseara franti acasa, caci dupa ce ne-am dus din parc am mers la nasi in Dumbrava, unde la un moment dat Andrei a adormit pe covor. Apoi, am venit in Simleu(tot drumul Andrei a dormit) si ne-am oprit la parintii mei, unde am stat pana pe la 10 caci mami tocmai facea placinte. Acolo si-a revenit si abia l-am dus acasa.Ajunsi acasa, a concluzionat: "Am avut o zi distractiva!"Va pup, mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

ADRIANA LA MULTI ANI! pentru maine. Eu nu cred ca mai intru azi, ca mi-am propus sa mai fac o portie de zacusca, iar dupaamiaza mergem cu Andrei la inot la Boghis.Va pup pe toate si va doresc un wekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Azi are Luca 11 luni...Incet-incet ne apropiem de pragul de 1 an...

OTILIA-sa stii ca nu am uitat aparatul foto, am uitat doar sa fac poze
A facut Elutza, dar vedetele erau Mihai si Luca

eu sunt harnica azi, punem si noi zacusca de vinete...
miine plecam in "concediu", pina la bunica mea in suceava
Sper sa mai intru pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare,mama da ce liniste pe la noi,eram pe pag.3
Aseara imi pare tare rau ca nu am ajuns si noi la intalnire,dar Rebeca s-a trezit tarziu si nu a vrut sa mearga afara.
Adriana am vazut si eu pozele,sunt superbe,chiar sunteti de invidiat.
Am pus aici cateva poze de la nunta.
la toate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna fetelor !!!

Mihaela abia astept sa vii la Zalau ca tare mi-e dor si mie de o intalneala dar numai noi gagicile . Andreea a avut emotii , la scoala a stat foarte cuminte , iar dupa ce s-a tterminat totul si veneam spre casa a vazut leagane in curte la caminul de langa scoala si , bineinteles , a zis sa mergem sa se dea pe ele ... sper sa se " trezeasca " rpd la realitate si sa-si dea seama ce e aia scoala !!!

Ioana chiar asa ... mai aveti un piculetz si faceti anisorul . La cat mai multe luni pentru Luca . Drum bun si concediu placut !!!

Otilia ma bucur ca s-a simtit bine Andrei la Zalau , in concluzie mai trebuie sa veniti in parc la joaca . Mersi de urari !!!

Claudia sa sti ca totul a fost perfect si minunat in acelasi timp ... intr-adevar merita mers si vizitat cat mai mult in afara ... Poate la anu ne mobiliza si mergem impreuna cat mai multe ( Ioana a propus si ea acest lucru ) .

Bianca ce faci ???? Iar nu ai net ??? Nu mai sti nimik de pachete ???

Ma duc sa termin papitza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Adriana , de maine incep treaba( in state nu la noi) cei cu pachetele si-i suna mama sa vada ce si cum.

SUCCES IN NOUL AN SCOLAR.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Sorry ca n-am ajuns si eu ieri... chiar vroiam sa va cunosc... Iubi meu a ras de mine....A zis "Cum vrei tu sa mergi acolo...ca toate merg cu copilashii.... tu cu ce mergi?"
Abia la 7 jumate am iesit de la coafor... si am luat un taxi pana la meridian in D-va sa-mi iau un costumas....in final am luat numai 2 sacouri....dar a fost bine si asa...

Azi am avut pt prima data dirigentie....la clasa a 9-a... am avut niste emotzii...mai mari k ei... Dar in final a fost super bine....am niste copii asha dragutziiiiii

Maine mergem la Huedin... nashul meu va fi facut preot shi nu putem rata evenimentul... Duminica mergem la o nunta in Simleu... Oti...poate ne intalnim pe acolo....

Va pupic... Pe luni

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput