40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Rusine sa ne fie !
Se apropie week-endul si nu mai suntem asa vorbarete.

Eu ma declar excesiv de odihnita, zau daca nu vreau la serviciu ca simt ca mi s-a atrofiat neuronul si asa singuratic.
Cine ma intreba ce citesc?
Am citit "Cercul inchis " de Jonathan Coe,care nu m-a convins deloc, de nimic . Urmeaza "Orbirea" de Elias Canetti.
In paralel, cartea mea de capatai din ultima perioada, cu care aproape ca dorm sub perna in speranta ca am sa devin o mamica mai inteleapta "Cum sa vorbesti cu adolescentii", din care nu pricep deloc cum sa determini un adolescent sa citeasca "Baltagul". Uite ca totusi americanii astia (ca e scrisa desigur, de un american, cum altfel ?) nu au inca raspuns la toate intrebarile.

Am bantuit un pic pe forum, dezamagire totala, ori nu sunt eu in forma cu neuronul ala, cum zisei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ce-i cu linistea asta??????? Ok acu ma duc in butoi si vreeau sa vad cine ma scoate!!!! Premiu? vacanta la Torino! hi hi care e prima pe lista???

Mergi la inceput

Soniiii, iesi de acolo iubita, "la vita e bella"

Mergi la inceput

Cum e vremea la Torino, ce sa-mi pun in valiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iulia nu vrei sa facem schimb? Ca la mine iti prajesti neuronul din prima zi. Uite colega mea din iasi e angajate de 2 saptamini si a capatat acea privire in gol care apare cind 3 persoane diferite iti spun sa faci o gramada de lucururi care trebuiau ieri si mai ai si sedinte cam la doua ore una ca n-ai timp nici sa mergi la buda. Eu n-am mai fost super-odihnita de nu stiu cit ani, nici nu stiu ce e aia ca si concept.Citind de cartea aceea cum sa vorbesti cu adolescentii…. Am un vraf de carti pe tema asta. Ti le dau eu ca la mine oricum colecteaza praf si oricum nu (mai) functioneaza (daca au functionat vreodata).

Mergi la inceput

Kuki ia du-te laberbecuti sa vezi ce ti-am facut!!!!

Mergi la inceput

Soni, vazut, raspuns...n-am mai trecut demult pe la berbecutze. Fete simpatice si-mi erau tare dragi, totusi nicaieri nu ma simt ca aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac fetele? eu am fost la o plimbarica..mai lunga ce-i drept..si am ajuns acasa...

soni
...daca intrii pe mess da-mi un buzz........

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

KUKI AI DREPTATE! Adevarul este ca odata am spus ca sinteti ca surorile mele! Am 4 surori din a doua casatorie a mamei si pe care le-am crescut ca a doua mama. Aici ma simt in sfirsit ACASA! nu credeti ca mint.Sintem mari ca sa spunem mincuni si experienta fiecaruia ne ajuta sa infruntam viata. Ma bucur ca fac parte din "familie " si sper cu episoade sporadice sa va povestesc ce trista a fost si este viata mea.Poate de aceea m-am apropiat asa de mult de cei care sufera. Cine stie . Va pup dulce si noapte buna!

Mergi la inceput

Adrienne, sa nu crezi ca aici se lucreaza in alt ritm. Este exact cum descrii tu, dar pe bani mai putini si cu drepturi calcate in picioare. Ore suplimentare neplatite, contracte de munca nerespectate, etc...nu comentez ca sa nu ma enervez de pe acum ca o sa ma enervez destul de luni cand ma duc la birou.

Cat despre carti...vin sa le iau, dar trec mai intai pe la Soni, ca am castigat excursia aia la Torino, stii :))

Mergi la inceput