40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 8

soni spune:
Waw kuki !!! prenotat. Dormit pejos si mincare moldoveneasca!! Apa calda este . Am platit si nu au intrerupt-o!!! Distractie garantata!!!! Cind viii???? hai repede!!!

KUKI spune:
Daca ai sti, Soni, cat de mult imi doresc sa am o data timp si mai ales bani pentru o excursie...oriunde.
Dar cand au fost bani nu era intelegere, acum ca m-am linistit nu mai sunt bani, dar e liniste....e o compensatie in viata asta, nu le poti avea chiar pe toate. Sau nu in acelasi timp....
Asa ca nu pune de mamaliga, glumeam, nu vin curand. Mai degraba ne vedem la Iasi.

soni spune:
Vvaleuuuu KUKI ai 100 euro??? dus intors cu My air? i-ti fac eu bilet!!!Hai mami fa o sapt de "relax" hi hi da eu vb serios.Nu esti prima care ii fac bilet . La RO nu sint ofertele de aici!!

KUKI spune:
Doar 100??? Asa o fi !
Oricum, acum nu mai am concediu...ramane pa altadata. Dar multumesc de invitatie. Pana una-alta, cand vii la Iasi?

adrienne12 spune:
Iulia pai atunci papuso de ce duci dorul serviciului? Lasa-l incolo de scirbici ca nu-ti face nimeni statuie indiferent cit de harnic si ordonat si devreme acasa ai fi. uita de tine in doi timpi si trei miscari. ingrijeste-te papusa de tine si ai tai, citeste, rasfata-ti neuronul, pune-l pe bigudiuri, fa-i masaj. uite mergi la soni. Iar mi-ati facut pofta cu mamaliga voastra mai ales ca am sarit peste prinz si acum sint precum ciinele lui Pavlov, nu ma gindesc decit la mamaligutza cu cirnati de acum citeva seri.weekend placut si sa stiti ca

nematics spune:
Kuki, de ce te-ai hotarit sa citesti Orbirea??? Intrebarea e pe bune.
Dupa ce o termini sa-mi spui, ca vreau sa-ti arat ceva legat de roman
eu am reusit sa citesc vara asta, la coasa si prin Europa, cam trei sferturi. Pentru ultimul capitol n-am mai avut psihicul necesar sa-l citesc
Soni, las ca vin eu la Torino, da uite ca nu stiu cind
aici e week end prelungit ca luni e 1 mai. American. Va pup, sper sa ne reauzim curind, eu plec vreo 2 zile in alt oras la un botez

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by nematics
Soni, vin da' sa gasesti si ceva italian la 1.90, cu mustatza si creier per favor.
soni..vreau si eu unu la 1.90 cu creier...dar fara mustata por favor!!!!
Pozeeee
Mancarica