40 cu + sau - (cap.19)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ana_maria222 spune:
Mami Adri...superbe pozele....parca l-am zarit si pe Sebastian pe acolo..nu sunt sigura....poate imi zici si care e maica-sa.....
Soni iubita, am vazut buzz-urile tale pe mess acum..am fost plecata la plimbare!
Eu tocmai am scapat de ai mei pentru o saptamanaaaaaaaa....au plecat in Turciaaaaaa!!!!!!! Va pup mamicile mele!!!!!!!!!
P.S. Un pupic special pentru Nema!!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrienne12 spune:
SOni si Cicina . Acum pt. asta mica: da draga Sebastian e ala cu trocou galben si fara barba, am zis deja. Ma-sa? e in prima poza in stinga in picioare.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
SOni si Cicina. Acum pt. asta mica: da draga Sebastian e ala cu trocou galben si fara barba, am zis deja. Ma-sa? e in prima poza in stinga in picioare.
Scuza-ma Adri..nu stiu de ce nu am vazut.....
P.S. Ai un PM de la mine.....
Pozeeee
Mancarica
cicina spune:
Adrienne faza cu reteta de mici ma intereseaza si pe mine, ca pe aici trebuie "sa te orientezi" daca nu gasesti ce-ti trebuie. Mi-am luat special masina de tocat carne, dar n-am incercat pana acum.
cicina
Am dat de ea, dar nu prea inteleg. Engleza la mine.. ce-au uitat ei.
adrienne12 spune:
Aia mica, ti-am raspuns. Cicina am postat reteta. e cu ingrediente normale, nu seu de oaie de ma intreb de unde sa-l iau. Atita doar ca prietena mea mi l-a dat in unitati englezesti (1lb = .5 kg cu aproximatie).
adrienne12 spune:
cicina uite aici o traducere.1/2 kg carne porc, 1/2kg miel,1/2kg vita carne tocata vorbesc1 conserva de supa de vita (doar zeama clara)1 1/2 lingura bicarbonat bicarbonat1 lingura pudra de usturoi sau 3 lg. usturoi pisat1 lingura pudra de ceapa1 lingura paprika(boia dulce)1/2 lingura piper1/2 lingurita chili (oudra de chilli)sarese framinta compozitia se da la rece citeva ore ori peste noapte se formeaza in mina si se prajesc pe grataries excelenti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_B/Laura_sp_B.jpg)
Laura B spune:
Sa ma plang si eu la voi ce zi de cacao am avut azi la servici si sa o parasc pe shefa?... Dar las' ca aveti si voi destule pe cap. Abia astept sa-mi schimb serviciul!!
Oricum, ma pot lauda ca am si rezolvat ceva: am dat formularele pentru pasapoarte.
Apropo de sotie vorbareata cu sot tacut: day care-ul la care merge Diana e un "licensed family day care", adica e casa la femeia care se ocupa de copii. Tipa e grecoiaca, foarte comunicativa. Sotul e un om mai retras, tare cumsecade, copiii i se urca si-n cap. Cand merg dupa-amiaza dupa fata, grecoaica m-ar tine si o ora la povesti- noroc ca mai vin dupa mine si alti parinti. A fost tare draguta intr-o zi, cand imi spune candid (virgula) ca sotul ei o cam supara, fiindca (virgula ?) cum intra in casa barbatul ei isi scoate aparatul auditiv si nu o mai aude Si tot dupa ce zice ea, au ajuns la aproape 50 ani de casnicie fericita.
Kim, sa-ti traiasca baiatul! Hai ca mai e putin, si incepem si noi sa ne interesam de problemele adolescentilor
Aici sunt cateva poze cu rochia mea.
Va pe toate fetele, va urez o zi buna sau noapte buna, iar eu merg acum sa ma fac "frumoasa" pentru nanakia.
Laura
KUKI spune:
Laura, daca o parasti tu pe sefa ta, o parasc si eu pe-a mea. Si nu stiu ce ma face sa cred ca a mea o intrece pe-a ta !
Mi-ati facut pofta de mici. Oare cate puncte au? zi tu, Carmi ca te pricepi.
Soni, hai ce faci cu tastatura aia noua, nu stie sa scrie bancuri?
Gata pauza, la munca cu mine.
Cine preia legatura?
Pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Craciunitza, tu vobesti serios cu demisia ?
Lulu, poza e facuta la oarece inaltime pe maulul Atlanticului (la Pointe de Pen Hir), eu cred ca e o iluzie optica pentru ca eram nitel contre-jour.
Am vazut pozele de la Adrienne si de la Kim. Aratati f bine amindoua ! (Kim, e poza in care esti sexy rau de tot, copacii din spatele tau sint sequoia ?)
Eu am fost ieri dus-intors pina la Paris cu treaba si am ajuns cu un ceas intirziere, la intoarcere am pierdut trenul (luasem bilet aiurea) si pe urmatoarul. Pe scurt : am plecat acasa cu noaptea-n cap si m-am intors la miezul noptii. In plus ma mai doare si gitul !
Azi stau acasa, iar am de spalat/calcat si iar e soare. Duminica am calcat afara caci voiam sa profit de soare si parca jucam strip-poker : era atit de cald ca intii mi-am pus pantaloni scurti si tricou, apoi mi-am pus direct costumul de baie. Nematics, nu ride ! (am calculat ca in fiecare sapamina tre' sa calc intre 4 si 6 ore).
Azi sper sa stau si eu la soare fara sa fac nimic. Ar fi tare bine.
Mai trec pe la voi.
Pupici la fete, intii cele suparate, sa le treaca si apoi restul.
Mik.