40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Buna, fetelor!!!
Am aparut si eu la apel.
Noi am avut acel film cu Baby Boo, ne-am uitat la el de n-shpemii de ori pana am distrus de tot caseta:)
Acum tot suntem la epoca de gheata, Caini si pisici, Garfield 1 si 2, Chicken run.
Am sa pun poze de concediu (cele facute in Munchen sunt deja pe yahoo, la "poze noi Lili")
Va pup si incerc sa intru in ritm:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Gabi , bine ai venit !

Sper ca ai reusit sa-ti incarci bateriile !

Cum ai gasit lucrurile acasa ?
Iti doresc sa-ti intri in ritm cat mai repede si sa ne povestesti mai multe despre cum a fost in vacanta !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mey,ce mai faceti?Mi-e dor de voi!
Gabi,bine-ai revenit!Vrem detalii!
Soni,superfaina combinatie berbantul tau!Mie mi se pare ca voi va completati de minune!
Craciunitza,fie-mea te tzuca! Hai,nu mai fii suparata!Toate trec pe lumea asta.Vazut poze,minunate.Visinata,hai?
Kuki,spor la munca.Ce-ti mai face sefa cea bolunda?
Porumbel,zic si io ca Lu!Iti zic eu ce, de unde si cum!Da de veste.Si-ti scriu Pm.
Iuliana,am inteles!Atunci n-oi citi-o-n veci!La oboseala care ma haituieste pe mine....E clar ca nu voi avea nervi pt ea.Da' tot m-oi baga in librarie sa mi-o cumpar pt ca m-ati ambitionat rau tu si Kuki si amicul meu care m-a prevenit in privinta ei.
Mik,vreau si io terasa!Nu sa calc,Doamne Fereste! Ci sa-mi fac siesta si sa lenevesc uitindu-ma in zare dupe te miri ce!
Sint terminata!Am avut o zi de toata trinta.Grea si obositoare si stresanta rau.Ma duc sa pun haine la spalat si sa mai trag o poveste cu fie-mea,pina nu soseste tac-su acasa.Ca pe urma n-are oki si urechi decit pt el.
Adrienne,ce se-aude cu jobul?Ca ,uite,Cicina a reusit.Felicitari!Dau io o bere,doua,trei,cinci.Cine se inscrie?
Mai am si palinca si cafea.Asa ca va las pe miini bune.

fetele dragute,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna dimineata fetele. Si eu la cafea…. Am avut o petrecere pe cinste. Ghiciti care sint eu in pozele de mai jos. Tip: E si fiu-meu si seamana cu mine si s-a tuns (arata si el ca om normal). Pt. aia mica: Sebastian e baiatul ala in tricou galben si fara barba. A nu se confunda cu ala in tricou galben cu barba care il imita pe Gyuri Pascu de zici ca sint frati.Nomi, cu jobul e inca in faza de cautare. Vineri am un interviu la firma de avocati asa ca pina atunci trebuie sa ma pregatesc …Porumbel, am avut doi invitati evrei din Birlad via Haifa via Montreal care ne-au spus bancuri cu evrei. Referitor la intrebarea ta trebuie sa iei filmele neaparat din europa pt. ca cele din sua nu se potrivesc (nici casete nici dvd-uri in sensul ca dvd-uri din sua poti vedea numei pe computer nu pe dvd player). Sfatul meu este sa mergi la amazon.uk si sa cauti filmuletele acolo. Micii au fost demential dar s-au mincat instantaneu incit nu am apucat sa fac poze. Dar am aflat reteta pe care o sa o pun la “bucatarie”.Ah… intr-o poza e si pisica mea, Sammy.Va pup pe toate si o saptamina buna.http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/9571re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Adrienne, te-am vazut !! Ce baiat de treaba si la locul lui s-a facut fiul tau ! Si iar ma minunez ce frumos e asezata casa ta.

"Orbirea" merge greu tare de cand am inceput serviciul, cu siguranta va trebui sa o duc inapoi la biblioteca inainte sa o pot termina. Adica am sa o prelungesc. Pentru ca imi place.

Gabi, bine ai revenit. Sper ca ti-ai incarcat bateriile. Acasa cum e atmosfera?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare! Eu imi motivez absentele...ca am petrecut!
Simbata am pus-o de petrecere in parc..motiv fiind aniversarea lui Luca..a fost american style..pizza, soda si cake ..Mai erau si fructe dar pe care al meu fiu zapacit..le-a rasturnat!
Luni am fost invitati la beach....la 15 grade! Am fost la o plaja renumita pentru atacurile rechinilor...Mai nasol a fost sa-l convingem pe Luca ..ca oceanul nu este Marea Neagra si nu poate intra...dar tot a intrat nu s-a lasat! Nu va mai spun de temperatura apei....iti ingheta si creierul..numai lui nu!

Adrieene....am vazut fiul, prietenul din dotare..dar tu ? erai roscata din prima poza de grup?

Mik superbe poze...
Liliana voi ce-ati facut in we?
Kuki...te-ai recunoscut in oglinda?Putem vedea si noi??
Pe restul va ..ca nu mai stiu ce-am scris...A..vreau si eu sa vad rochia Laurei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Salut. Gata nu mai fac pag. albe am reusit sa schimb tastiera.
Pot sa o iau si de la capatul rindului .Waw.
Adrienne tu esti convinsa ca eu nu stiu sa apreciez ce am alaturi??? Ai un mess?? al meu e timoftigeorgeta pe yahoo .
fetelor n-am secrete povestea mea poate sa va ajute sa intelegeti multe. dar nu toate, pot sau au rabdare sa citeasca necazurile altuia , E adevarat am un om execeptional alaturi dar greselile in viata se platesc , dar in doi e prea mult, cind unul singur ia decizii!!!Pup . voaiam sa tastez viteza cu care èpoyt scrie! hi hi
Ps. am gasit la" bunica" o reteta ....trasnet!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

soni draga vai de mine, cind am zis eu asa ceva? Tot ce am zis e ca daca el e mai taciturn tu esti mai vesela si il scoti si pe el din taciturneala lui. Sa stii ca pe mine una m-ar interesa povestea vietii tale. Uite un pupic de la mine. Id-ul meu de messenger pe yahoo e adrienne12us dar saptamina asta nu am timp draga mea deloc caci trebuie sa ma regatesc pt. interviuri. stii ce? Hai sa chat weekendul viitor, pe simbata sau duminica daca ai timp. Iarta-ma daca te-am suparat. Departe de mine acest gind, draga de tine...Kim, superbe poze. da, eu sint roscata din prima poza. Iulia, mersi pt. casa dar e enorm de multa munca la ea... sa-mi spui daca iti place orbirea. mai nou m-am hotarit sa-l citesc pe faulkner dar asta dupa ce imi schimb jobul. Pina atunci imi petrec serile citind pt. interviuri (principiile design-ului si despre software management). va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Adrienne daca crezi ca m-am suparat te inseli. Nu-ti fa probleme ,e greu sa ma supere cineva chiar daca sint berbec , am ascendent in scorpion deci . e greu sa ma supar. Musc doar dupa lunga asteptare si trebuie cineva sa ma muste rau. E drept ca viata mea a fost sacrificata dar acum e tirziu trebuia sa iau masuri ani si ani inainte . dar de bun berbec am crezut oebeste in ....povesti ( eu nu stiu sa mint ....din pacate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Soni, ai ajuns la capat de faci tot felul de socoteli? Cainii latra, ursul merge, dai inainte cu voiosia nu cu amintirile. Vad ca esti o fata dintr-o bucata, asa sant si eu si cheseia cu minciunile idem si la mine pt ca le uit si ma dau de gol. Asa ca nu mai am nimic de pierdut in viata.

cicina

Mergi la inceput