40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Gabitza,
Deci de-acum sa nu te mai auzim ca te vaiti ca esti obosita, daaa???

Baiatul meu s-a intors din turneu, unde au luat locul III, iar el a fost "cel mai bun portar al turneului", drept pentru care avem diploma si cupa. Sunt din cale-afara de mandra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Harnicutzelor!
Iar ati scris de m-ati zapacit!

Laura,bine-ai revenit si bine c-ai scapat!Super toaletele voastre.Si eu zic tot sandale sau pantofi decupati.Culoarea? Bronz.Sau un cafeniu perlat.

Cicina, fain concediu ati avut.

Lu,io zic ca-ti tin pumnii si ai sa reusesti.Cit despre fiica ta,stai linistita!Pur si simplu nu-i sta capul,de aia uita.

Soni,iar bucataresti? Stai sa vezi ca ma bagai si io azi si-am traznit ciuperci proaspat culese si superbune.Cu maioneza si tocanita cu mamaligutza.MMMMMM! Musai tre s-o fac,pt ca mi-a sosit fata de la Bucuresti in vizita.Mi-e si mila de ea pt ca stam f prost cu timpul si nu stiu cum vom face s-o distram si sa ne ocupam de ea. Azi,avind in vedere ca al meu e liber,au batut orasul pt oferte de timplarie.Cica s-au distrat.

Kuki,Iuliana ce-i cu ccc cartea aia? Eu am vrut s-o citesc mai demult si mi s-a zis ca tre' sa am mintea odihnita pt ea.Am si uitat,iar voi mi-ati trezit curiozitatea.Despre ce-i vorba?

Au inscris romanii!Oare vor fi in stare sa se detaseze sau o s-o faca lata ca de obicei?

Ana-Maria,iti vei gasi slujba.Trebuie doar sa ai putintica rabdare.Hai ca dau o bere.Cine se mai inscrie?

Sa va zic si io un banc:Ion si Marie,cu o saptamina inaintea nuntii,stau seara la poarta casei lu' Marie.Si Ion insista: tu,Marie,noa da-mi si mie un picurash ca si-asa ne-om lua pa simbata si n-a sti nime',numa' un picushor,te rog io mult,ca tare te iubesc!
Marie nu si nu si nu.Bietu' Ion ,disperat,intreaba da' de ce?Apai,mai Ioane,din tri motive:1-is fata mare,2-de ne prinde tatuca ne da omor la amindoi si adio nunta,3-de fiecare data cind ma....in picioare imi tremura tare rau genunchii.

Hai pe toata lumea si mai vin,dar nu stiu cind si cum ca acu' sintem trei calare pe comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Noemi..cum adica nu stii cand ai sa mai vii?ai si berea? ca eu ma inscriu!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

gabita tare dragalas ajutorul tau. trimite-l si la mine. Asta mica, nu fi suparata ca-ti gasesti job. numa ai rabdare. nomi mi-a fost dor de tine. Lu succes. Eu iti tin pumnii sa iei (stiu ce inseamna indecizia si morcovul caci prin asta trec si eu acum). Merg la interviuri si astept sa mi se dea raspunsul. Si nu sint deloc singura cum am raspuns. Cineva m-a intrebat de pilda cum as aplcana conflicte la servici si daca am avut vreunul. AM raspuns eu ceva dar sint sigura ca e ce voiau ei sa auda. Asta pe linga partea profesionala care tre' sa fie beton...Va pup, la smotru cu mine... Va pup pe toate

Mergi la inceput

Ana-Maria,io berea o lasai aci.Nu m-am dus cu ea.

Acu' beau cu multa minie pt ca am citit toate cele 19 pg despre Mirela si m-a apucat o jale si-o furie si-o durere....Doamne Iarta-ma!

Va tzuc,merg sa ma calmez ca-s tare ravasita.Nomi

Mergi la inceput

'Nmeatza!
Nimeni,nik? E duminica si voi nu sinteti ca asa e azi.Nu-i bai! Va las aci o stacana mare de cafea aburinda si lapte si miere si zahar.Delectati-va!

Gabitza,vazut fecioras harnic si cuminte.F. dragalas.

Ai mei sint imprastiati care-ncotro prin casa si organizeaza,implementeaza 'leneveala de duminica'. Io treaza de la 6,ca doar azi sunt libera si-as avea liber la somn,dar....
Si-au sosit si rushii cu chiu si au ca sa fie.Deci am mosafiri!

Ma duc sa mai bintui pe-aci sa vaz ceva noutati,apoi ma-ntorc.Daca ma vor lasa la comp fie-mea cu tac-su.

Tzuc pe toate,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Am facut ochi, buna dimineata (ori buna ziua).
Buna cafea, pupa-o-as pe Nomi, merge la suflet.

Gabitza, vad ca a terminat puiul tau curatenia, sa-l trimiti si la mine. Vezi, Mik, ca nu esti singura care are baiat-gospodina.

Laura, pentru rochita ta frumoasa si eu vad la fel, sandale cu cureluse fine si in ton cu poseta : eu le-as vedea o idee mai inchise la culoare, ca-ca-caoa cu mult lapte, dar musai perlate (noroc cu Nomi, ca nu gaseam cuvantul, eventual din satin, cum spunea Ana (cred).

KUKI, felicitari pentru sportivul familiei !

Si mie imi place cu cortul, asteptam luna septmbrie sa se mai potoleasca temperaturile si-o sa mergem din nou (trebuie sa amortizam cheltuiala...).

Multumesc de incurajari, eu n-am numai morcovul, simt si-o bucata de razor... Of, of... Adrienne, tinem pumnii, sa fie raspunsul favorabil!!!

Am ras la bancurile voastre, incepusem si eu unul odata (era tip intrebare - raspuns - continuare) dar cum n-ati reactionat, m-am bosumflat si nu vi-l mai spun, na! nu stiti ce-ati pierdut!

No, plec, ca aud ca s-au trezit fetele.
E ultima zi de vacanta pentru toata lumea si mai mult decat oricand mi-am zis ca e musai sa castig la loto, ceva sa nu mai fiu nevoita sa lucrez tot restul zilelor (ca matusi bogate n-avem niciunul). As sti cu ce sa-mi umplu timpul si zau ca as folosi banii cu folos. Dar pana atunci stau si-mi trag palme.

O duminica placuta!!!

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna sa va fie inima!

am inceput ieri sa scriu un mesaj...si dupa ce-am scris un pogon...hop! mi s-a restartat din senin compu'...

Au venit astia de la rds si ne-au trecut pe fibra optica,si de cand au facut asta,avem tot felul de probleme...ieri seara nici nu ne-am putut conecta(ca acu' tre' sa dam connect)

ma bucur de Cicina-ca s-a distrat fain,am admirat micul gospodar al lui Gabi,am "adulmecat" minunatia de papa a lui Soni,am simtit si eu emotiile lui Lu,tristetea lu' aia mica,ca nu-si gaseste job...am participat cu voi toate la bucuriile si emotiile voastre(rochitele sunt intr-adevar superbe si asa cum zic fetele,merg neshte sandale cu barete super-fine,de culoare deschisa,cat mai apropiata de poseta)

Azi sarbatorim pe tati ,da' nu facem chef,decat asa in familie si cu papa bun (ciorbita de perisoare,snitele cu salata orientala si tort de cioco cu frisca)...de baut...mai vedem noi,da' ciocnesc de'acu' un pahar de "ceva bun" virtual cu voi!

Nomi-distractie faina cu fatuca!
Va tzuc dulce pe TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Si iar e duminica...
Si nu stiu ce e cu voi , dar mie mi-e un somn de nu va vad ! Am crezut ca fentez cafeaua azi , dar nu pot rezista atator oferte !

Ma duc sa o aduc langa monitor si sper sa reusesc sa va spun ce am de zis !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

M-am trezit la ora 11, ma crede cineva? Nici nu stiu daca sa mananc micul dejun sau pranzul.
Si de maine ma trezesc la 6 ca incep serviciul. Uffff...

Ciuss, LA MULTI ANI sotului tau sa fiti mereu sanatosi si fericiti. Tort de cioco cu frisca, mmm...

Mergi la inceput