40 cu + sau - (cap.19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetele, ca de obicei, Portita SUPER, ne-am incarcat bateriile dar era p-aci sa le descarcam trecant prin Mamaia unde trebuie sa dai din coate sa treci pe strada, chiar daca era ora 13 si soarele cadea direct in freza cu vreo 35 de grade si poate mai mult. Si mai ales circulatia figurantilor cu masini (cred ei)sic.
Kuki, pentru noi viata cu cortul la Portita e mult mai relaxanta decat in alte parti pe litoral la hotel, santem in contact cu natura, marea 24 din 24 ore, tocmai de aceea ne-am bronzat bine chiar daca nu am facut plaja efectiv.Iar cu ceea ce se intimpla pe acolo, adica restaurante, nu aveam nevoie de ele ca al meu s-a depasit pe el cu bucataria acolo, starnind invidia vecinilor.
Unica problema a fost invazia de tantari in doua seri dar peste care am trecut cu bine, uitant deja patania.
Soni, am revenit la Padova, aud de la vecini ca timpul nu a fost asa de bun (noi in tara am avut zile bune)si eu lasasem sa mearga centralina la udat gradina, asa ca-ti dai seama ce am gasit pe aici, parca intram intr-o padure.
Tare imi pare rau ca nu am reusit sa opresc in Sibiu, dar dupa ce am coborat de pe Transfagarasan (superbe peisaje)al meu a tras tare sa iasa din tara, ii era frica sa nu ne apuce noaptea acolo.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Misto concediu Cicina.Si eu visez sa fac Transfagarasanul,da-l fac eu odata. Sa-ti fie de bine si sa mai pleci in mijlocul naturii. Meniul de prinz inventat rapid: canita cuvin,cartofi juma natur juma fripti(adica ii tai cubulete ,in tigaie pun oleaca de apa ,si dupa ce scade oleca de ulei si un catel de usturoi sa-i dea gust -am uitat rad si un morcov,si cind e gata marar la pachet ca n-am proaspat.9Sic! Vinete coapte ,unardei cit capul copt curatat facut in 8 pe fiecare felie o acciuga (pesre mic sarat) un catel usturoi taiat in 4 ,ulei masline,otet mere si patrunjel proaspat . Pofta buna ca se ard vineteleeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Hmmmm......ce buna ar fi o salata de vinete soni!!!!
Biliard jucam cand vrei tu....seara..in afara de miercuri seara!!!!

Superbe rochiile.....intr-adevar rochia aurie merge cu sandale....mai greu cu pantofi....tot asa deschisi....de preferat din saten....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Hmmmm!! ce buna a iesit carnita cu cartofi!! uite de aia sefu face spahetti si minca singur ca eu daca fac e buna ci ciao kg in plus. Azi am facut exceptie . Ana vinete diseara ca le-am pus lascurs.Unde le trimit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Gata curatenia, am mutat si ceva mobile, am o manie. Imi plac schimbarile, de-asta mi-am si luat mobila usoara, modulara sa o pot invarti prin casa de cate ori am chef de o schimbare.

Mai, Soni, tot italienii au inventat tortelini si ravioli? Bine au facut !

Craciunitza o fi plecat in concediu deja, de nu mai apare deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Tot eu.
Cicina, eu prefer cortul oriunde, si la munte si la mare. Cred ca am mai spus, pentru mine la mare inseamna numai la Portita, statiunile ma obosesc peste masura, nu m-as duce la mare la Mamaia sau Neptun nici gratis. M-as duce in schimb oricand in Delta.
Pentru tantari sunt umbrarele alea din plasa pe cadru de aluminiu, trebuie sa fi vazut. Si spirale antitantari Raid si le vii de hac.

Nu-i asa ca cer ca la Portita noaptea n-ai vazut nicaieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

soni..le trimiti la aceeasi adresa....ma duc de acum la posta sa le astept!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kuki si eu sint mare amatoare de mers cu cortul. Imi place la nebunie.Eu ma uit pe food channel, beau un capuccino si fac planuri sa fac curatenie luna. cit despre rochita eu as sugera o sanda in bretele sumara rau si la fel ca poseta dar cum ai poseta atunci trebuie sa iti cauti sandale la fel. daca nu eu as sugera si alte culor, maron inchis, rosii sau negre dar absolu la fel ca poseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia uitati www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060902" target="_blank">aici ce ajutor de nadejde are mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Kuki, adevarat graiesti, cu cerul, in fiecare seara ne culcam cu fata-n sus sa depistam niscai stele din cunostintele noastre de astronomie. Si cu tantarii, am folosit toate utilitatile posibile, dar tot in cort era mai bine sa stai in ora lor de masa, dar cu toate astea nu ne descurajam noi asa usor.

Chiar am avut o furtuna pe cinste, adica cu galeata, dar fiind utilati bine cu corturile nu a trebuit sa tinem decat de umbrar care bineintels s-a rupt. Infasat cu atele ne-a tinut pana la sfarsitul sejurului nostru.

Am sa ma iau de aia care le confectioneaza, sa se gandeasca sa schimbe fiarele din care e facut cu altele mai solide, ca daca nu, data viitoare venim cu umbrara de lemn ca alea de gradina.

cicina

Mergi la inceput