Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Marusca spune:
Amzulica: si eu m-am gandit ca oricum in ziua inseminarii foliculul era deja gata sa se sparga, cred ca doar i-a mai dat un impuls.
Norocul meu esta ca locuim in Bucuresti si l-am sunat pe sot sa-i spun , la ora x vii la cabinet, Isi programase ceva intalniri dar a rezolvat, macar atat, ca si asa noi ne chinuim cel mai mult.El a dat proba si m-a lasat acolo ,noroc ca am masina si serviciul meu este in alta directie dacat al lui , ca altfel ma enervam rau de tot, a zis ca are treaba si oricum este prea aglomeratie si nu au oamenii locuri pe scaune.
Marusca
nucutza spune:
Fetele cochetele, hop si eu pe aici.
Aurel, despre dr. I.I. nu stiu sa-ti zic (referitor la Mos Craciun). Despre M. ti-au spus fetele. Ai sa te intelegi bine cu ei. Eu fac cu ea si cu big M. Daca ai, dai, daca nu, nu. Nimeni nu se supara si nici nu tin cont daca nu dai.
Nu sint sceptica, doar ca nu mai vreau sa-mi fac iluzii. Ce-o fi, o fi.
Oricum, cind vad ca sint alte fete mai rabdatoare ca mini, imi revin. Ma gindeam ca asta va fi ultima, dar bineinteles ca azi, dupa ce am vb cu Moisica si cu big M, vazindu-i atit de linistiti si increzatori, mi-am dat seama ca o sa continui, chiar daca nu iese nici de data asta.
In alta ordine de idei, eu va tin pumnii la toate: amzulica, carry, eva, aurel, adhnana, marusca, ali si la toate fetele.
blondiemonyk spune:
As vrea sa stiu si eu cam in ce consta aprox.IAS (insem.artfic) si care ar fii sansele de reusita.[quote]Initial creeata de carry
Inseminare 1,2
carry spune:
Nucutza...si eu iti tin pumnii, sa vii cu vesti bune, sa ne dai si noua sperante, sa fie ultima ta IA !! Eu te urmez indeaproape, tocmai am comis-o pe a 7-a care e sigur o nereusita insa eu nu stiu daca mai pot continua pe calea asta, cred ca o cotesc spre FIV(problema e ca inca nu am banii, altfel si azi m-as programa )
Blondiemonyk...procedura IA e simpla : se recolteaza sperma sotului(sau a donatorului)si ti se injecteaza in uter in perioada fertila, cu sau fara stimulare
Bafta !!!
amzulica spune:
Nucutza, Doamne ajuta, iti tin pumnii sa iasa cu ochi de data asta. Daca ai stii tu de cate ori am auzit "bafta", "sa aveti noroc", etc, ca deja mai aveam sa dau "cuba" cu big. M si cu Moisica dupa ce ma dadeam jos dupa masa. Of Doamne...plec cu coada intre picioare de fiecare data, sotul ma asteapta la masina sa ma asez cu picioarele in sus pe bancheta din spate. M-am gandit ca de data asta sa o cotesc spre casa sa stau in pat decat sa stau in fund pe scaun la birou. Ce ziceti, o fi mai bine?
Cami
danita spune:
amsulica : in pat cat mai mult in pat cel putin in primele zile !! asculta aici la je :) ;)
danita 31+
BeBelusca
aurel_cris spune:
fetelor
Azi am fost la echo si ce se vazu:E-6,7
OS-1F 17,5
OD-1F 6
Deci slaba productie dar dr a zis ca este fara stimulare si este ok
Voi ce ziceti?
Marusca spune:
Amzulica:
Eu i-am cerut doamnei doctor sa-mi puna un tampon si a , m-a intrebat:
Pentru ce?
Sa nu curga ..." (eu)
Nu curge draga nimic ( ea)
Dar simt ceva umed (eu)
Nu-i nimic ,este din cauza glerei si a pregnilului(ea)
Si acum ce fac? pot sa ma duc la servici ? (eu)
Da , viata normala, fara bai calde in rest normal, inclusiv (ea)
Si fetelor a avut dreptate, nu a curs nimic. chiar eram imbracata subtire si cu lucruri transparente, i-mi era frica sa nu ma murdaresc.daca nu simteam o mica durere la inseminare, asemanatoare cu cea de la HSG ( si aici mi-a spus ceva in sensul ca durerea vine "de la cap", nu chiar asa dar asa mi-a dat de inteles, era atat de convinsa ca am inceput sa o cred si eu cu toate ca tot ma durea, vad eu la urmatoarea daca tot de la cap e...), ma gandeam ca nici nu mi-a facut nimic.
Acum astept, dar slabe sperante . La mine a fost prima si deja ma gandesc la urmatoarea.
Marusca